site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yeşilçimen’den Ülgür’e Veryansın

Yeşilçimen’den Ülgür’e Veryansın
09.12.2013
A+
A-

DSCN4206

AKP Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen’den Belediye Başkanı Vefa Ülgür’e Veryansın.

İl Başkanımıza üstü kapalı dil uzatacağına temel attığınız yer Cem Evi mi, Kültür Merkezi mi Onu söyle. Kredilerini engelleyenin İl Başkanımız olduğunu ispat etsin.

6 Kasım Cuma günkü Belediye Meclis toplantısında, Selçuk kalesindeki onarım konuları hakkında belediye başkanı Vefa Ülgür konuşurken AKP Belediye Meclis Üyesi Ertan Serbest söz alarak Vefa Ülgür’ün söylediklerine itiraz edince Vefa Ülgür Ertan Serbest’i daha fazla konuşturmamak için mikrofonu kapatınca AKP’li meclis üyeleri salonu terk etmişti.

Başkan Ülgür de arkalarından siz olmasanız da meclis olur gibisine söylemde bulunmuş. Bu nedenle bugün basın toplantısı düzenleyen AKP Selçuk İlçe başkanı Sema YEŞİLÇİMEN bakın neler söyledi. ‘‘ Son zamanlarda Vefa Ülgür’ün yapmış olduğu yalan yanlış açıklamalarından sonra bu toplantıyı yaptık. Sloganı herkesle kendisi ile barışıktı ama Nerde, Kendisi kavgadan öte geçemiyor. Her meclis toplantısında bir vukuatı var. Hep kendisi konuşur. Üyelere söz vermez. Onun meclis üyeleri onun her şeyine biat edebilir ama bizim meclis üyelerimiz asla bunu yapmazlar. Belediye meclisi onun babasının malı değil bakın geçen gün SELÇUK KÜLTÜR MERKEZİ’nin temelini attılar.

Oraya Cem evi temeli diye alevi kardeşlerimi topladılar. Niye cem evi sözünü yazamadılar. Onu açıklasın. Birde orda yok yatırım yapacakmış ta. Kredi çıkarmışta. Bir AKP büyüğü kredisini engellemiş. Sonra açıklayacakmış. Yüreği yetiyordu da niye orada adını vermedi. Benim İl Başkanım Ömer Cihat AKAY’a iftira atamaz. Benim başkanım asla Selçuk için gelen bir şeyi engellemez. İspata davet ediyorum. KENDİSİ ÜÇ DÖNEMDİR. BAŞKAN GEÇEN DÖNEMLERDE YAPILANLARIN ONARIMINDAN BAŞKA NE YAPMIŞ. ARAZİ YOLLARINI YAPTI. TEBRİK EDERİM. AMA O YOLLAR SAYESİNDE KENDİSİDE İYİ BİR ZİRAATÇİ OLDU. BU SÜRE İÇERİSİNDE NE KADAR ARAZİ SAHİBİ OLDU AÇIKLAMAYA DAVET EDİYORUM. SÖZDE DÜRÜST BELEDİYECİLİKTEN ÖDÜN VERMEYECEKTİ. MAL BEYANI VERdiğine inanıyorum ama yinede kendisinin ve yandaşlarının son üç dönemde edindikleri malları beyan etsinler görelim.

Sivil toplum örgütlerinin çoğu başkanın denetimindedir. Bunlarla olan göbek bağını açıklasın.2014 yılında Kendisinden sandıkta halkımız hesap soracaktır. İnşallah partisi kendisini kesin aday olarak bir kez daha gösterir de sandıkta hesaplaşırız “ aslında Sayın Vefa Ülgür yorgun, Biçaresiz. Bu ruh hali ile yaşamak her adamın harcı değildir. Tabi ki meclis toplantılarında meydan törenlerinde saçmalayacaktır. Çok görmemek lazım. Üç dönemdir. Vaatlerinin dişe dokunur hangilerini yapabildi. Burada saysam yazmakla bitiremezsiniz. Seçim meydanlarında belgeleri ile halkımıza anlatacağız. Tarıma dayalı sanayi bölgesine bir soğuk hava deposu yaptı. İki fabrika yapacaktı. Uzayda mı yaptı göremiyoruz. Sözde Selçuk’ta ki tüm spor kulüplerine hizmet verecekti. Efes spor’u ne hale getirdi. Varsa yoksa belediye spora akıtıyor. Neymiş Efendim belediye sporda 3-5 bin çocuk ve genç spor yapıyormuş. İlçede bir gençlik spor var. Orada spor yapanlarda burada yaşayan halkın çocuğu. Onlara alenen işkence yapıyor. Başka ülkeden gelmişler gibi dışlıyor. Ayıp, Ayıp.

Bırakın yatırımları belediye işletmelerinin çoğunu batırdı. Neymiş kaleyi kendisi restore ettirmiş. Ayıp ayıp. Kültür bakanlığının gönderdiği 800 bin liradan niye bahsetmiyorsun. Bizim meclis üyelerimize meydan okuyacak kadar ne sanıyor kendisini. Bizi kendisi gibi çirkin kavgalara çekemeyecek ama her yaptığı çirkinliği de halkımıza anlatacağız.  Yaptığı terbiyesizce davranışlarını da asla yanına bırakmayacağız. Keyfi uygulama yapma yetkisini kimden almış. Personelinden eklini çeksin her seçim öncesi olduğu gibi o insanlara baskı uygulamasın. Hizmet yapsın hizmet. İlerde tüm eksiklerini yanlışlarını tek tek belgeleri ile halkımıza anlatacağız” dedi.

DSCN4147

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

HABER: VEYSEL EROL

YORUMLAR
  1. ALİ TEKEL dedi ki:

    boşuna kavga etmeyim seçimin gali ben olacam

  2. SELÇUK'LU BİR VATANDAŞ dedi ki:

    BIRAKIN AKP’Yİ,CHP’Yİ BUNLAR CESARETLERİ VARSA SON 15 YIL BOYUNCA TÜM MAL VARLIKLARINI AÇIKLASINLAR.AÇIKLAYAMAZLAR ÇÜNKÜ CESARETLERİ YOKTUR.BİRİ TAM İKTİDAR ONUN VERDİĞİ CESARETLE ATIP TUTUYOR ,BİR DİĞERİ İSE YERELDE İKTİDAR O DA BİR NEVİ AYNISINI YAPIYOR.BİZ VATANDAŞLAR OLARAK HER İKİ İKTİDARDANDA HİZMET BEKLİYORDUK,AMA AHAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIK SELÇUKTA NE AKP NE DE CHP HİZMET VERDİ SADECE BOL VAATLERLE KANDIRILDI SELÇUK HALKI.SEÇİM ÖNCESİ VERİLEN VAATLER NEREDE KALDI.HA ŞUNUDA SÖYLEMEK LAZIM BU MİLLET BALIK AKILLIDIR .VERİLEN VAATLERİ ÇOK ÇABUK UNUTUR.BUNDA HAKLISINIZ ÇÜNKÜ GENEL SEÇİMLERDE VE YEREL SEÇİMLERDE VERİLEN VAATLERİN HİÇ BİRİ YERİNE GETİRİLMEDİ.BİR SONRAKİ SEÇİMLERDE OY POTANSİLELLERİ ARTMIŞ OLDU.ŞİMDİ YİNE AYNISI OLACAK SANIYORLAR HAYIR AYNISI OLMAYACAKTIR.TAZE KAN LAZIM SELÇUK HAK ETTİĞİ YERE GELMELİDİR.SAYINN ÜLGÜRÜN VATLERİNDE OLAN HAL BİNASI NE OLDU 15 SENEDİR HER SEÇİM DÖNEMİ VAADİNDEYDİ AMA HALA MEZBELELİK DURUYOR.MOBESE UNUTULDU,ZATEN HAL BİNASININ ÖNÜNDEKİ SOKAKTAN ÖTESİ SELÇUK’A AİT DEĞİL AFRİKA ÜLKESİNDEN DAHA BETER NE KALDIRIMI VAR NEDE DÜZGÜN BİR AYDINLARMASI BUNLARI ÇOĞALTMAK ÇOK YORUM SİZİN SAYIN SELÇUKLULAR.ÖNÜMÜZE SEÇİM SANDIĞI GELDİĞİNDE BIRAKIN YALAN VAATLERE KANMAYI CİDDİ DÜŞÜNÜP ONA GÖRE GELECEĞİNİZE OY VERİN DERİM

  3. Anonim dedi ki:

    Bırakın AKP ile CHP’nin neticeyi etkilemeyen kısır kavga ve tartışmalarını…
    MHP’nin sesine kulak, yüreğine destek verin!..

  4. LADİN dedi ki:

    OFFFFFFFF yeterin artık zeynel partisinden vefa yanındaki yandaşlardan kurtulamadıkları sürede MHP adayı LEVENT GÖRÜR SELÇUK belediye başkanıdır NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

  5. Anonim dedi ki:

    Sedat Yolcu’ya isimsiz sallayanlar; Yüreğiniz yetiyorsa isimlerinizi açıklayın. Açıklayın ki; . Sedat Yolcu’nun ailesine kadar sallayanların aile kimliklerini de Sedat döşeyiversin. Böyle dövüş olmaz. Şartlar eşit olmalı. Korkuyorsan o ayrı tabii… Hem saklanacaksın hemde bağıracaksın. Yok öyle….

  6. adem yiğit dedi ki:

    veli bey in veteiner hanımınında eczacı olduğunu biliyorum mal varlığını bilmiyorum ama erdoğan in oğlunun amerikada okulu bitirib türkiyeye döner dönmez armatör olduğunu butün dünya biliyor yını istanbuldaki arsaların kimlere beşkeş cekildiğini biliyoruz devlet elindeki işletmeleri satarken belediyelerden iş alanları yaratmasını bekleyenlerin yanıldığını,sema yeşilcimen gercekden selcuğa yararlı olmak istiyorsa bircok yerde bu yapıldıselçuk içinde yapsınlar selcuk ile pamucak arasındaki sit alanını kaldırsınlar yoksa selcuğa ha vefa hahoca ha başterzi ha ben belediye başkanı olmuşum hiiiiçmiii hiiiç farketmez
    k

  7. BUYUK SELCUKLU dedi ki:

    Haberden zıyade yorumlarla ortadadır Buyuk Selcukumuzun kotu kaderı.akplı sorar “sız ne yaptınız?” Chplı cevap verır “asıl sız ne yaptınız?” Demekkı ıkı tarafta ceyrek asırdır hıcbırsey yapmamıs.sadece menfaat menfaat.bende selcuklulara sorarım chp ve akp (selcukta gecmısı bır) sızı ayakta uyuturken sız ne yaptınız?nasıl bunlara goz yumdunuz? Mıllı duygularımız elden gıtmesın ey mıllet.cetın yollar yufka yureklerle asılmaz ey mıllet.selcuka sahıp cıkın.selcukta sıyaset yok,ıkı dusmanın yıllardır kavgası var.bırı garaj yapakoymus oburu yıkmıs.selcuklu bakmıs.bırı atmıs oburu tutmus.olan selcuklulara olmus.her halk hak ettıgı gıbı yonetılır.onurlu selcuklular onuruyla sıyaset yapan cozum ureten lıderlerı aradı yıllarca.al bırını vur otekıne olmayacak lıder aradı yıllarca.artık degısım zamanı.yenı sıyasetcılere ıhtıyacımız var yenı kan dınamık ılkelı ve durust olmalı bu lıder.eskı degıl yenı olmalı.yıkıcı degıl yapıcı olmalı.bız parıste yasamıyoruz.burası selcuk derdımız bır anımız bır acımız bır.bız selcukluyuz.sandıkta vıcdanımızı dınlemelıyız.ıcımızdekı cesur yuregı dınlemelıyız.efe dıyarı burası.efe dıyarına yakısır olmalı sıyasetımız.kendı cıkarları ıcın ve gecmıstekı kuyruk acıları ıcın sıyaset yapanlar olmamalı artık o koltuklarda.mılletın ekmegıyle oynayıp kendı adamlarını goreve getırenler hakettıklerı ates azabını obur tarafta elbette tadacaklar ama bızım cocuklarımızın da bu dunyada hakettıgı huzurulu ortamın saglanabılmesı ıcın gelecek kaygısı olmaması ıcın bu dınazor kafalardan kurtaralım selcukumuzu.

  8. ahmet dedi ki:

    tebrik ederim sizi sema yeşilçimen oh be artık selçukta herşey çok güzel olacak. iyiki osman başterzi kral çıplak dedi artık tüm Selçuk bunu konuşuyor kral çıplakkk işin zor vefa başkan osman ve sema seni hırpalayacak.

  9. yüksel kırtaş dedi ki:

    seni ve adaylarınızı zeytinköye bekliyoruz sayın yeşilçimen.

  10. Anonim dedi ki:

    Sema duydunmu zeytin koyden bekleniyorsunuz.hele bi gidin bakalim