site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yeşilçimen’den Ülgür’e Veryansın

Yeşilçimen’den Ülgür’e Veryansın
09.12.2013
A+
A-

DSCN4206

AKP Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen’den Belediye Başkanı Vefa Ülgür’e Veryansın.

İl Başkanımıza üstü kapalı dil uzatacağına temel attığınız yer Cem Evi mi, Kültür Merkezi mi Onu söyle. Kredilerini engelleyenin İl Başkanımız olduğunu ispat etsin.

6 Kasım Cuma günkü Belediye Meclis toplantısında, Selçuk kalesindeki onarım konuları hakkında belediye başkanı Vefa Ülgür konuşurken AKP Belediye Meclis Üyesi Ertan Serbest söz alarak Vefa Ülgür’ün söylediklerine itiraz edince Vefa Ülgür Ertan Serbest’i daha fazla konuşturmamak için mikrofonu kapatınca AKP’li meclis üyeleri salonu terk etmişti.

Başkan Ülgür de arkalarından siz olmasanız da meclis olur gibisine söylemde bulunmuş. Bu nedenle bugün basın toplantısı düzenleyen AKP Selçuk İlçe başkanı Sema YEŞİLÇİMEN bakın neler söyledi. ‘‘ Son zamanlarda Vefa Ülgür’ün yapmış olduğu yalan yanlış açıklamalarından sonra bu toplantıyı yaptık. Sloganı herkesle kendisi ile barışıktı ama Nerde, Kendisi kavgadan öte geçemiyor. Her meclis toplantısında bir vukuatı var. Hep kendisi konuşur. Üyelere söz vermez. Onun meclis üyeleri onun her şeyine biat edebilir ama bizim meclis üyelerimiz asla bunu yapmazlar. Belediye meclisi onun babasının malı değil bakın geçen gün SELÇUK KÜLTÜR MERKEZİ’nin temelini attılar.

Oraya Cem evi temeli diye alevi kardeşlerimi topladılar. Niye cem evi sözünü yazamadılar. Onu açıklasın. Birde orda yok yatırım yapacakmış ta. Kredi çıkarmışta. Bir AKP büyüğü kredisini engellemiş. Sonra açıklayacakmış. Yüreği yetiyordu da niye orada adını vermedi. Benim İl Başkanım Ömer Cihat AKAY’a iftira atamaz. Benim başkanım asla Selçuk için gelen bir şeyi engellemez. İspata davet ediyorum. KENDİSİ ÜÇ DÖNEMDİR. BAŞKAN GEÇEN DÖNEMLERDE YAPILANLARIN ONARIMINDAN BAŞKA NE YAPMIŞ. ARAZİ YOLLARINI YAPTI. TEBRİK EDERİM. AMA O YOLLAR SAYESİNDE KENDİSİDE İYİ BİR ZİRAATÇİ OLDU. BU SÜRE İÇERİSİNDE NE KADAR ARAZİ SAHİBİ OLDU AÇIKLAMAYA DAVET EDİYORUM. SÖZDE DÜRÜST BELEDİYECİLİKTEN ÖDÜN VERMEYECEKTİ. MAL BEYANI VERdiğine inanıyorum ama yinede kendisinin ve yandaşlarının son üç dönemde edindikleri malları beyan etsinler görelim.

Sivil toplum örgütlerinin çoğu başkanın denetimindedir. Bunlarla olan göbek bağını açıklasın.2014 yılında Kendisinden sandıkta halkımız hesap soracaktır. İnşallah partisi kendisini kesin aday olarak bir kez daha gösterir de sandıkta hesaplaşırız “ aslında Sayın Vefa Ülgür yorgun, Biçaresiz. Bu ruh hali ile yaşamak her adamın harcı değildir. Tabi ki meclis toplantılarında meydan törenlerinde saçmalayacaktır. Çok görmemek lazım. Üç dönemdir. Vaatlerinin dişe dokunur hangilerini yapabildi. Burada saysam yazmakla bitiremezsiniz. Seçim meydanlarında belgeleri ile halkımıza anlatacağız. Tarıma dayalı sanayi bölgesine bir soğuk hava deposu yaptı. İki fabrika yapacaktı. Uzayda mı yaptı göremiyoruz. Sözde Selçuk’ta ki tüm spor kulüplerine hizmet verecekti. Efes spor’u ne hale getirdi. Varsa yoksa belediye spora akıtıyor. Neymiş Efendim belediye sporda 3-5 bin çocuk ve genç spor yapıyormuş. İlçede bir gençlik spor var. Orada spor yapanlarda burada yaşayan halkın çocuğu. Onlara alenen işkence yapıyor. Başka ülkeden gelmişler gibi dışlıyor. Ayıp, Ayıp.

Bırakın yatırımları belediye işletmelerinin çoğunu batırdı. Neymiş kaleyi kendisi restore ettirmiş. Ayıp ayıp. Kültür bakanlığının gönderdiği 800 bin liradan niye bahsetmiyorsun. Bizim meclis üyelerimize meydan okuyacak kadar ne sanıyor kendisini. Bizi kendisi gibi çirkin kavgalara çekemeyecek ama her yaptığı çirkinliği de halkımıza anlatacağız.  Yaptığı terbiyesizce davranışlarını da asla yanına bırakmayacağız. Keyfi uygulama yapma yetkisini kimden almış. Personelinden eklini çeksin her seçim öncesi olduğu gibi o insanlara baskı uygulamasın. Hizmet yapsın hizmet. İlerde tüm eksiklerini yanlışlarını tek tek belgeleri ile halkımıza anlatacağız” dedi.

DSCN4147

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

HABER: VEYSEL EROL

YORUMLAR
  1. SEDAT YOLCU dedi ki:

    sema yeşilçimen ne güzel söylemişsinde ben bir vatandaş olarak size bir soru sormak istiyorum. siz 13 yıllık iktidarınızda bu kent için elinizi vicdanınıza koyarak cevap verin ne yaptınız. dilerseniz ben bir iki tanesini sayayım.
    1- Pamucakta tatlı su etrafında yapılan projeyi engellediniz.
    2-Selçugun Simgesi Gülen Yüzü Kalenin Işıklarını Söndürdünüz.
    3-Okullarda 3 Kuruşa Çalışan İnsanları Kendi Menfaat Çevreniz Ugruna İşlerine Son verdidiniz.
    4-Belediyenin Onay Bekleyen Projelerinin Olmaması İçin Hala daha elinizden Gelen Herşeyi Yaptınız.
    5- Kendinizi Ece Köyü Etrafında Arazi Zengini Yaptınız.
    6-Kendinizden Olmayan Kim Varsa Gerek Hastanede Gerek Müzede Gerekse Milli Egitimde İşlerine Son Verdirdiniz. Hatta işi o kadar abarttınız ki özel sektörde çalışan insanlara kadar uzandınız. Hatta onunlada yetinmeyip utanmazlıgı son haddeye taşıyıp özel sektörde çalışan sizden olmayan insanlara “size selçukta su bile yok” dediniz. ısrar ederseniz isimlerinide açıklayabilirim.
    7 Emniyet teşkilatını kapınızda kul edip 24 saat göreve tabi tuttunuz.
    8- Her ne kadar inkarda etseniz selçuk belediyesinin ziraat bankasından talep etmiş oldugu krediyi durdurdunuz.
    9- KISACASI 13 YILDA HÜKÜMETİN SELÇUK TEMSİLCİSİ OLARAK SELÇUGA ZARAR VERMEKTEN BAŞKA HİÇ BİR ŞEY YAPMADINIZ.

    bir şakşakçınız ptt nin kargo bölümünü eline aldı, bir şakşakçınız bir numaralı basın mensubu ve matbaacı oldu, bunlar gibi sayamadıgımız daha niceleri.
    Efes sporu geçen seçim döneminde hatırlarsanız 4 bir kolla sarıp yürüyün arkanızdayız dediniz. seçim bittikten sonra arabasına mazot bile koyamadınız. Koyamadıgınız gibi hurdaya terk ettiniz. Böylemi sizin sahip çıkmalarınız. Madem çok düşünüyorsunuz spor kulüplerinizi de kapalı spor salonunda çalışma yapan kulüplerden spor bakanlıgının para istemesine neden engel olamadınız.Hükümetsiniz Neden kulüplere yardım çıkarmadınız.Belediye kurumlarının iflasından bahsetmişsiniz doğru biz belediyeyi sizin bu vatanı gördüğünüz gibi BU KENT SATILIKTIR tabelaları kafamızda dolaşmıyoruz. Görüyoruz sizin yönettiğiniz ülkenin halini bi k..ç mızdakidaki don kaldı satılmadık. sorun değil satın vatandaş olarak bizleride, en azından başka bir bayragın altında daha gür bir sesle NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diye bagra biliriz. en azından suç sayılmaz.
    şimdi tekrar sorarım sema hanım bırak vefa ülgürün yapamadıklarını SEN NE YAPTIN ONU SÖYLE. Bana bir tek selçuk için yaptıgın iyi bir şey söyle OYUMU sana vereyim bidaha ki seçim.Sokaklarda basit muhalefet oyunlarıyla insanları kandırmaya çalışmayın boşuna selçukta yaşayanlar seninde vefa ülgüründe kim oldugunu çok iyi biliyor. 1 NİSAN sabahı 15 yıldır yönetenler yine aynı makamlarında olacaklar. Bakalım siz nerede olacaksınız.

    1. selçuk'lu dedi ki:

      1 nisan da nasıl hesap vereceğinizi düşünün sedat efendi babanla beraber ve yandaşlarınız.

  2. xxx dedi ki:

    Evet sayın yolcu selçuklu gerçekten sayın vefa ulgurun kim oldugunu çok iyi biliyor.bu yüzden sizde boşa konusmayinda savundugununuz kişilerin yaptıkları açığa çıkmasın.sayın veli bey selcuga geldiğinde kimdi şimdi tirede ve selcukta hangi mallara sahip .soğuk hava depolarının sorumlu kişi kim burda bu yıl görevli maliye memuruna neden saldırıda bulunuldu.sayın vefa bey selcugun bu şekilde şirin bir küçük ilçe olarak kalmasını istediğini söyledimi soylemedi mi?söylediğini biz çok iyi biliyoruz peki neden söyledi?örnekler daha çok o yüzden kimse konuşmasın konuşacak biri varsa vatandaştır bizde sandıkta konuşacağız

  3. selçuklu bir genç dedi ki:

    yeter artık chpsi ak ı yandaşları olmayan selçukgu geliştiren gençlere iş imkanları sağlaybilecek insanlar gelsin.herkes etrafına baksın bir sürü iş arayıpta bulamayan genç dolu.mevcut olan işler de selçukta hep yandaş yakın ve tanıdıkları mevcut.herkes elini vicdanına koysun biraz

  4. Anonim dedi ki:

    AKEPE – CHP RUH İKİZİ GİBİ AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE.
    İŞİNİZ GÜCÜNÜZ BİRBİRİNİZLE KAVGA ETMEK. HİZMET YAPIN HİZMET
    TARTIŞMAYI KAVGAYI BIRAKIN ARTIK BU İLÇE İÇİN NE YAPARIZ DEYİN
    NE BİÇİM BİR İLÇEDE YAŞIYORSAK AKP – CHP KAVGA İÇİNDE HEP BAŞKA YAPTIKLARI BİRŞEY YOK. KISACA DEYİM İKİNİZDEN BİŞEY OLMAZ KUSURA BAKMAYIN.
    BU ŞEKİLDE KAVGA ETTİĞİNİZ SÜRECE VATANDAŞTAN DA OY VERMEYECEK SİZE

  5. HİLAL dedi ki:

    NE AKP NEDE CHP YETERİN ARTIK KAVGA DEĞİL HİZMET VEDE AŞ İSTİYORUZ YENİ YÜZLERLE SELÇUK SEVDALILARIYLA YOLA ÇIKMAK İÇİN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ OYLAR MHP LEVENT GÖRÜR’E

  6. kartal dedi ki:

    hele sizde yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı açıklayında kayda geçsin hep çamur atıyosunuz daha başkan adayınız bile belli deyil başterzide kendi olcak sanıyo adamcağaz…

  7. Anonim dedi ki:

    okuduğum manzara şu…ikinizdende bi cacık olmaz..birbirinizin kirli çamaşırlarını ne güzelde pazara çıkarmışsınız..oyum levent beye hiç olmazsa şaibesi yok,,partiside hem muhafazakar hemide atatürkçü varmı ötesi

  8. sedat yolcuya sesleniyorum dedi ki:

    sayın yolcu öncelikle hiç usanmadan bir yorum yazıp, zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Ak partinin şak şakçısı dediğiniz bu ptt kargo görevlisi ve Selçuk’un bir numaralı basını ve matbaacısı dediğiniz kişilerin isimlerini verirseniz çok mutlu olacağımı buradan belirtmek istiyorum. Bu arada bir gün sizde gazetelerde ve haber sitelerinde haber olur iseniz bunu bilin ki ak partinin şakşakçıları değil haber olabilmek için çalışan insanların yapıtları olacaktır. SAYGILARIMLA…

  9. il başkanına laf atıyorum dedi ki:

    ya aslında ben mhp liyim yiyin birbirinizi önemli değil sadece okurken gözüme çarptı il başkanına laf söyletmezmiş..yahu mhp izmir mitingine gittiği zaman bende dahil herkez cebinden para verip otobüs tutmuştu senin bu il başkanıda çıkıp selçukta belediye mhp ye otobüs tuttu demişti ..benimde ilçe başkanım yani 30 mart akşamı hepimizin belediye başkanı levent görür bu il başkanı ve attığı yalanla ilgili baya biiii güzel laf atmıştı …BİRBİRİNİZİ İYİ TANIRSINIZ SİZ DAHA ÇOK AÇIKLAMALAR BEKLİYORUZZZZ YEYİN GARİİİ BİRBİRİNİZİ..30 MARTTA CCC TEK ÇARE

  10. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    Akp nin hukumet oldugu halde selçuga ne kadar finans yardimi yapmis? yapilan her projeyi ankardan mufettisler getirerek iptal ettiren bizimkiler mi acaba size soruyoz???… (ankaraya devamli sikayet mektuplari yazan hangi niz acaba?) chp den akp ye giden baskan! ilk once kendi kapinizin onunu supurunuz lutfen… sizleri de daha once kamil abin ile neler yaptiklarinizi halkimiz çok iyi biliyor!!! sizin daha kendi içinizde çeliskileriniz dolu daha kesin olarak adayinizin kim oldugunu bile su gune kadar açikliyamadiniz??? çok degerli ve tarihi efes porumuza her konuda yardimci olucagiz dediginiz halde adaylarinizin hiç biri sozunde durmadi???… hodri meydan her aday mal varligini açiklasinda ak g..t kara g..t belli olsun gariiii eyyy millet… Sayin vefa beyimiz bu seçimleri yine hakki ile alir geçer gorevine yine eskisi gibi devam eder. simdiden paristeki eski selçuklular olarak BASARILAR DILIYORUZ… BIZ SU AN KI BELEDIYEMIZIN TUM CALISANLARI ILE GURUR DUYUYORUZ BU BOYLE BILINE… BU YORUMUMUZU OKUYAN HERKESE SAYGILAR VE SEVGILER COK SLM…

    1. ç@rşı dedi ki:

      oyunu paristen mi kullanıcaksın?

      1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

        çarsi her zaman oldugu gibi yine kendine karsi!!! gerektiginde biz uçaga atlar gelir oyumuzu kullanip geri doneriz kardessss. (surda 3 saatlik uçak yolculugumuz var!) SEN BUNU KENDINE SIKINTI YAPMA!!! 🙂

    2. Anonim dedi ki:

      işte çıkarılan belediye çalışanları ile de gurur duyuyor olmalısınız

    3. xxx dedi ki:

      sayın apasalı buradan polızım yapmayın sayın baskanınızın 15 yılda verdıklerrı bellı selcuk bıttı herkes kacıyor.madem selcuk bukadar guzel yasanılır bır yer ne ısın var baska ulkede bana bunu soyle.bos konusmayalım beledıye ne yaptı bır tane 15 yılda soyle su de.bırde swor bakalım o degerlı beledıye baskanına hangı yatırımları ıstemedı selcukta ben cok ıyı bılıyorum.

  11. Anonim dedi ki:

    ya yeter gercektende öncelikle akp ye sizin kime ne faydanız oldu yandaslarınızdan başka hep bi ötekileştirme sataşma çıkarlarınıza ters gelen kimseye saygı göstermedınız cem evlerine çümbüş evi diyen bir zihniyet kalkmış aleviler üzerinden siyaset yapıyor yapmayın yemez kimse..birde özeleştirim olucak sayın beledıye başkanımıza ya lütfen sayın başkan agresıf tavırlarla hareket etmeyın…partimize zararı oluyor ayrıca gezi olaylarında ve bırcok olayda akp zihniyeti gibi davranıp mılletın sectıgı meclis üyesinin mikrofonunu kapatmanız hiç hoş değil orada sizin tartışıp onlara sakince cvp verebılecegınızı bılıyoruz tıpkı genel başkanımız gibi (sakin güç)…Birde bütünleştirici değil ayrıştırıcısınız parti içerisinde bile sizlere muhalif olanları dinlemeden akp ‘li yapıyorsunuz yapmayın selçuğun akp ye verecek bir 5 yılı yok…Umarım adaylar açıklandıktan sonra aday kim olursa olsun chp herzaman selçukta bir bütün olur…

  12. Caner dedi ki:

    AKP ve CHP Selçukta artık bu dönem olmamalı. Bence MHP denenmeli ki herkes haddini bilsin. Ben hiç bir parti taraftarı olmamakla beraber herkesi MHP ye davet ediyorum

  13. xxx cevap dedi ki:

    çok yürekli olsaydınız adınızı yazardınız ayrıca yazmasanıza kim olduğunuzu tahmin etmek zor değil insanlara iftira atarak hiç bir şey elde edemesiniz veli beyin kim olduğunu neler yaptığını herkes iyi biliyor rahat olun siz kaç kere mallarını her şeyini müfettişlerin denetiminden geçip her sefer temiz çıktında….yani boşa konuşuyoruz.. iftira atacağınıza biraz çalışın…

  14. Anonim dedi ki:

    Sayın Sema hanım hadi tamam belediye bir şey yapmadı diyelim.Peki sizler hükümet temsilcisi olarak ilçemize hangi hizmeti için çalıştınız yardımcı oldunuz.Geçen yıl halk arasında bir yeni devlet hastahanesi yapılacak diye çok sevinmiştik.Ne oldu bu proje? yada Sizden başka bir ricam olacak Belediye başkanının yapmadıklarını eleştirmek veya diğer şeylerle eleştirmek yerine Sizlerin bugüne kadar yardımcı olacağı yada bundan sonra yapacağınız projeleri halka anlatmanız daha verimli olacaktır.Halk artık bu tip çekişmelerden bıktı.Saygılarımla

  15. Sedat Yolcuya sesleniyorum dedi ki:

    Canım sedatım vefanın değerli cengaveri selçuk belediyesinin medarı iftarı seni vefa abin çok seviyor eve git bir boy aynasına geç kendine iyice bir bak acaba vefa abin olmasaydı senin belediyede çalışma olanağın varmıydı. Canım benim vefa abinin bacaklarına iyice sarıl. Bırak Ak Partinin iktidar olmasını orada başka bir CHPli belediye başkanı olsaydı acaba sen belediyede çalışabilirmiydin canının istediği gibi at oynatabilirmiydin. Sen bu ilçede kimseyi eleştirecek durumda değilsin. Eğer ortalıkta gezmekten boş vaktin varsa sen bir zahmet oturda Belediyede belediyenin muhtelif yerlerinde belediyenin ihaleye verdiği inşaatlarda kaç tane akraban 15 yıldır çalışıyor ne kadar maaş alıyorlar bunları bir zahmet SELÇUKLULARA ileti ver. Sedatım üzme canını karşıdan size bakanlar sizi seyrettiler şimdi SEYİR SIRASI SİZE GELİYOR.

  16. ahmet eski arkadaş dedi ki:

    Sedat derdini biliyorum ekmek yediğin sana ekmek veren vefa ülgürü koru kolla sakın dibinden ayrılma çünkü buna mecbursun. MECBURSUN SEDAT. Çünkü belediyedeki var oluşun vefa ülgüre bağlı. Bırak Millete çamur atmayı.

  17. Anonim dedi ki:

    Dedikoducu teyze yine sallamış. Teyzeciğim işleriniz nasıl ,kardeşlerin neler yapıyor iyiler mi ?

  18. Ömür dedi ki:

    Neden mi “Cemevi” yazılmadı. Alttaki haberi bir okuyun isterseniz.

    http://www.ntvmsnbc.com/id/25369153

    Bu haberdeki yasa sizin hükümetiniz tarafından çıkarıldı Sema hanım. Sizin hükümetiniz cemevlerini ibadethane olarak kabul etmediği için yazılamadı. Sizin hükümetinizin çıkardığı yasadan dolayı “Cemevi” yazılamadı. Başka bir şey söylemeye gerek yok …

  19. Belediye Personeli dedi ki:

    Sayın Sema Yeşilçimen, Belediye personeline nasıl baskı yapılır konusunda senin tecrüben çok fazla. Belediyede çalıştığın günleri unuttun halde, Belediye çalışanlarını kendi ırgatın gibi görürdün. O günleri özledin herhalde. Zamanın da Belediye Başkanı bile Sema Hanımdan izinsiz hiç bir yere gidemezdi bırak gitmeyi odasından çıkamazdı.Bizler bunları çok iyi biliyoruz ve bize yaşattın. Senin Belediye Personelinin adını anmaya gücün yetmez şimdi mi aklına geldi. yapılanlar hiçbir zaman unutulmaz.Değerli Başkanımız Hüseyin Vefa ÜLGÜR hiç bir zaman Personeline baskıcı tutum ile yaklaşmamıştır.

  20. Anonim dedi ki:

    Ak parti korkusu sarmis bile chplileri simdiden ak partinin ayak sesleri bunlar bir yandansema baskan bi yandan osman baskan saydiriyor bazilarinin odleri kopuyor son cirpinislar ak belediyecilik geliyor yumurtadan inek cikaranlar nar bahceleri cikaranlar bybyyyy.Yalcin apasasliyada bir not seni herkes cok iyi taniyor bos konusma ilk once git abinin hayir duasini al …

  21. CANAN dedi ki:

    Sedat a laf söyleyen beyler bayanlar Sedat taki yüreğin binde biri sizde olsaydı adınızı yazardınız.Sema abla nasıl Eftal başkanın yanında görünüp seçimlerden sonra kamil in boynuna sarıldığını unutmadık şimdi akape li oldun ALLAH uzun ömürler versin ilerki günlerde hangi partide boy göstericen merak etmiyorum nerde çıkarın olursa orada olucağından eminim.

  22. Anonim dedi ki:

    NE ÇEKTİNİZ SİZ BU VEFA DAN BE AKP LİLER YAZZIK BE SİZE??????

  23. SEDAT YOLCU dedi ki:

    SEDAT YOLCU SELÇUK BELEDİYESİNDE İŞİ BAŞLAYALI DAHA 3 YIL OLMUŞTUR. OYSA Kİ VEFA ÜLGÜR ON BEŞ SENEDİR BELEDİYE BAŞKANIDIR. EGER Kİ VEFA ÜLGÜR SİZLERİN DEMİŞ OLDUGU GİBİ YANDAŞ FANATİGİ OLMUŞ OLSAYDI BENDENİZ ŞU ANDA ÇALIŞMIŞ OLDUGUM SELÇUK BELEDİYESİNİN TAŞERON ŞİRKETİNDE BİN BEŞYÜZ LİRA MAAŞLA ÇALIŞAN BİRİ DEĞİLDE KADROLU MASA BAŞINDA ADAM GİBİ BİR YERDE OTURUYOR OLURDUM. İSMİNİ YAZMAKTAN BİLE KORKAN ÜÇ BEŞ ZİBİDİ SİZİN GİBİ ADAMLARI KAALE BİLE ALMIYORUM. YAŞIM OTUZ İKİ BU YAŞIMA BELEDİYENİN PARASIYLA DA GELMEDİM. HİÇ BİR AKRABAMDA BELEDİYENİN BİR KURUŞUNDAN ALIN TERİ DÖKMEDEN NASİPLENMEDİ. ADAM OLAYDINIZDA SİZEDE BİR TOPAN EKMEK YEMEK NASİP OLSAYDI. Kİ BENİM İÇİMDEKİ CUMHURİYET, ATATÜRK VE CHP SEVDASI NE VEFA ÜLGÜRLE NEDE BİR BAŞAKASIYLA SINIRLI DEĞİLDİR. VEFA ÜLGÜR GİDER AHMET HÜSEYİN GELİR BEN YİNE PARTİM İÇİN İŞİMİ GÜCÜMÜ BIRAKIR MÜCADELE EDERİM. EN AZINDAN SİZİN GİBİ ADAMIN ADAMI DEĞİL. İDEOLOJİMİN ADAMI OLURUM. HANİ YUKARDA İSMİNİ BİLE YAZAMAYAN KORKAK Bİ KAHRAMAN DEMİŞ YA VEFANIN BACAKLARINA İYİ SARIL DİYE. GEREKİRSE SIRTIMDA BİLE TAŞIRIM, SELÇUGA BİR ÇİVİ ÇAKMAMIŞ BİLE OLSA EN AZINDAN ADAM GİBİ ADAM. YILLARCA PEŞİNDEN KOŞTUGUNUZ KAMİL GİBİ. Bİ GÜN CHP BİGÜN DSP BİGÜN AKP KAPISINI ÇALMADI. KURTARICI DİYE SIGDIRAMADIGIZ ZEYNEL DÜNE KADAR SOSYAL DEMOKRASİDEN BAHSEDER, DEMOKRATLIK GÜLLERİ DAGITIRDI ETRAFA. NE OLDU YARDIMCI DOÇENT OLUNCAMI AKP Lİ OLUVERDİ. NE MALUM YARIN HAYDAR BAŞ IN YANINA GİTMEYECEĞİ. ÇİZGİSİNDE Bİ ADAM OLSAYDI MENFAAT UGRUNA AKP NİN KAPISINI ÇALMAZDI. BIRAKIN ZEYNELİN DEGİRMENİNE SU TAŞIMAYI CACIK OLMAZ ONDAN. SİZ GELİN BİZİM YANIMIZA BİZ SİZE BALIK YEMEGİ DEĞİL, BALIK TUTMAYI ÖGRETİRİZ. EN AZINDAN ŞU ANDA OLDUGU GİBİ AÇ AÇ SOKAKLARDA DOLAŞMAZSINIZ. HAA SEMA ABLANIZA GELİNCEDE İLETİVERİN BIRAKSIN UCUZ KAHRAMANLIK İŞLERİNİ İL YORUMUMDA SORMUŞ OLDUGUM SORUYA CEVAP VERSİN BAŞKA BİRŞEY İSTEMİYORUM. KENDİSİ VE EKİBİ SELÇUK İÇİN BU GÜNE KADAR KÖSTEK OLMAKTAN BAŞKA NE YAPTI ONU ANLATSIN VE NE YAPACAK. BÜYÜK İHTİMALLE YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR DİYECEKTİR KENDİSİ AMA KUSURA BAKMASIN YEMEZLER BE ABLACIM. SEN İYİSİMİ ORHAN KARAGÜL İLE YAPILACAK ORTAK İŞİN PROJELERİNDEN, BARUTÇU KÖYÜ ÜZERİNDEKİ MALİYE ARAZİLERİNİN TAHSİSİNDEN BAHSET. SELÇUKLULAR AYDINLANMIŞ OLUR.

    1. xxx dedi ki:

      bırakın polızım yapmayı sayın arkadım sandıkta herkes konusacak ısallah chp nın adyı sayın vefa ulgur olur ve selcuklu yıne onu secer sonrada aglamaya yıne devam eder.bır seyı dogru soylemıssınız selcukta gercektn beledıyede calısmayan herkes adc cunkı beledıyeden baska calısacak bır yer yok helala olsun bu acık sozlugunuze.anlayana