site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Vefa Ülgür Aday Olmayacağım Dedi

Vefa Ülgür Aday Olmayacağım Dedi
20.07.2013
A+
A-

vefaulgur

Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür’ün aday olmayacağını açıklaması gözleri bir anda CHP adaylarına çevirdi.

Selçuk Belediye başkanı H.Vefa Ülgür’ün Çamlık’ta mahalle ve köy muhtarlarıyla birlikte, bazı daire amirleri, il genel ve belediye meclis üyelerine verdiği yemekte güncel olayları değerlendirdi. Edinilen bilgiye göre Ülgür’ün burada yaptığı konuşmada 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde “yokum” ifadesini kullanması yemekte bulunanlar arasında duygulu anlar yaşamasına neden olmuş.

Önemli görevlerde bulunan insanların bir anda kenara çekilmesi elbette doğru olmadığını, istense de çekilemediğini onun için yine ilçe yararına kafa yormaya devam edeceğini belirtti.

Ülgür’ün aday olmayacağını açıklaması gözleri bir anda CHP adaylarına çevirdi. Resmi başvuru yapan İbrahim Adıgüzel ve Sabahattin İzcioğlu’nun yanı sıra isimleri aday olacaklar arasında geçen Metin Çıtak, Nuriye Çiğdem, Osman Yelken ve Belevi Belediye başkanı Özcan Işık’tan başka da aday çıkabileceği tahmin ediliyor.

KAYNAK: EFES HABER

YORUMLAR
  1. esat dedi ki:

    senin gitmen selçuğa hayırlar getirecektir artık gelsin Özcan ışık

  2. efe dedi ki:

    selcugun kaymagini yiyenler belli belli basli zenginler esnaflar… bunlar bu gune kadar selcugun gelismesi islerine gelmedi … cunku tezgahlarinin bozulmasini istemediler . ama simdi baska parti gelirse olaylari bitecek disaridan yatirimci gelsin bakalim o zaman ben gorucem

  3. LAZOĞLU dedi ki:

    ne vefa ne zeynel biri diktatörlüğünden diğeride partisinden kaybetti özcanı kim tanır tanıtıncaya kadar tren kaçar yeni yüz genç dinamik benimde adayım MHP adayı İBRAHİM SOĞUTMAZ

  4. Anonim dedi ki:

    gerçekten doğru bir karar. gitmeli artık.

  5. İSİM SOYiSİM dedi ki:

    eğer aday olmazsa gelecek başkan başkanlık öğrenene kadar bi adım ilerleyemeyeceğiz, derken dönem bitecek zaten başarısız olacağı için tekrar aday olmayacak sonra herkes vefa başkanı arayıp geri gel diyecek….filan filan filan…. neden şimdi macera arayalım ki…ayrıca başkanlık yapamayacak olan bu insanlar “sayılı günlerimizde çorbamızı nasıl alırız”ın hesabını yapacaklar..

  6. chip dedi ki:

    ben chp liyim . özcan ışık aday gösterilse ilk işim akp üye olmak özcan ışık ‘ ın vizyonu yetmez selçuğa. ve özcan ışık geldiğinde vefa başkanı mumla arar bu selçuklu.

  7. anonim dedi ki:

    Yorgan gitti kavga bitti. Vefa Başkan’ı çoookkk arayacak herkes çokkk.

  8. Anonim dedi ki:

    Evet vefa kötünün iyisiydi. Onu bile arayabiliriz. Umuyoruz ki iyi bir seçenek çıkar karşımıza.

  9. Ghost dedi ki:

    Ben geçen hafta bu sitede ne demiştim? Özcan kesin adaydır demiştim. Vefa abi ye verdiği hizmetler için teşekkür ederiz. Lütfen kimse kötülemesin. Elinden geleni yaptı. İleriye bakalım.

  10. aydın dedi ki:

    Durun arkadaşlar hemen öyle sevinmeyin. Vefa Bey o yemekte aday olmayacağını açıklamamış ki. Söylediği CHP Genel Merkezinin aldığı adayların baş vuru süresinin sonunun 31 Temmuz olduğu kararına uymayıp seçim kanununu esas tutarak Aralık ayında başvuruda bulunacağıdır. Çıkan haberler doğruları yansıtmamakta ve bu nedenle yanlış yorumlara neden olmaktadır.

  11. Anonim dedi ki:

    tühhh beee sevinmiştik

  12. İSİM SOYiSİM dedi ki:

    vefa başkan gör yorumları aday olsan da olmasanda rakiplerin korkuyor. bu bile fikrini değişmeye bahane değilmi?

    1. Anonim dedi ki:

      gülünç olmayın lütfen artık.

  13. Anonim dedi ki:

    vefa beye hizmetleri için teşekkür ediyoruz..olması gereken de buydu..çünkü farklı bir bakış açısı selçuk a farklı şeyler kazandıracaktır..özcan ışık ı destekliyorum..

  14. GÜNEŞ dedi ki:

    Yeter artık yazan arkadaşlar size sesleniyorum Başkan Yine Başkan.

  15. Selçuklu dedi ki:

    Koca Selçukta adammı kıtlanmış Belevi den aday adayını destekliyorsunuz ayıptır ya Belevi belediyesinde güzel işler yapmış olabilir sayın Özcan Işık ancak Selçuk Belediyesi ona bir kaç beden büyük gelir o yükü kaldıramaz.

  16. RÜZGAR dedi ki:

    SAYIN SELÇUKLU. BELEDİYE RESTORANINI BATIRANLARIN NEYİ NE KADAR YEDİĞİNİ AÇIKLAMAK ZORUNDASIN. BU KADAR BİLMİŞ KONUŞTUĞUNA GÖRE DEMEKKİ SENDE YERKEN ORTAKTIN. AKSİ TAKDİRDE BU KADAR RAHAT KONUŞAMAZSIN.

    1. Anonim dedi ki:

      Sayın Rüzgar. ne kadardır tanıyorsunuz siz başkanı. ne kadardır yaşıyorsunuz selçukta. ne kadardır çalışıyorsunuz belediyede. görmemekte ve anlamsızca savunmaktasınız. Siz bu kadar bilmiş konuştuğunuza açıklayın da biz öğrenelim bilmediklerimizi. komik olmayın lütfen.

  17. Anonim dedi ki:

    Yahu niye arayalım zaten başarısız adamı. Onu arayacak olanlar başkandan nemalanan insanlardır. Selçuk çok daha başarılı, çok daha vizyon ve enerji sahibi bir başkanı hak ediyor. Artık değişimin zorunlu olduğunu başkanın en yakınındakiler bile görüyor. Artık geri dönülmez yola çıkıldı. Açıklamasının resmilik kazanması hem kendisine hem Selçuk’a daha hayırlı olacaktır.

  18. GÜNEŞ dedi ki:

    Yerinden yönetimde en büyük zorluk bu zaten. Merkez yol yapmaz, Yatırım yapmaz, gelip yatırımcının önünü açmaz, devlet iş imkanı sağlayacak bir icraatta bulunmaz, halk gelir belediye başkanına bağırır. Türkiye’nin en zengin tarihine sahip ilçemizin ören gelirleri devletin sattığı bilin-tur un kasasında bari bir şey yapmıyorsunuz var olanı almayın elimizden. Selçuk’u gelişmediğini yazan arkadaşlar devlet nerede yazar mısınız. Tek yatırım yeter.

  19. Anonim dedi ki:

    GÜNEŞ İSİMLİ YORUMCUYA CEVABEN.
    madem bu kadar BİLİNTUR a düşmandınız neden tarişin yanında ki araziler onlara satıldı yer verildi. orası açılınca selçuk esnafının hali ne olacak.

  20. eski selçuklu dedi ki:

    vefa başkanı herkes çok arar demiş bende soruyorum ne yaptıda aranıcak bu adam köyde oturuosunuz bee 1 yıldır taşındım ordan kimse bilmes etmes oraları kendi yağınızda kavrulun ancak siz…yapılan yenilikler güsellikler olmuş olsaydı o zaman tmm derdim selçuk için bunu yaptı etti eee bakıyorus kaç yıldır birşey yok..ee ne demişler yolcu yolunda gerek..!

  21. c h p li dedi ki:

    selam arkadaslar herkes fıkrını yazmıs normal demokaratık ama elestirirken azacık vıcdanlı olmaya davet ederım sızlerı bende yenılıklerden yanayım baskanıda elestırırken ıyı dusunmek lazım onbeş yılda cok seyler verdı selcua gıtsın kalsın harı seydır partıdede yenılıkler olması lazım gencler bu memlekete kazandırılmalı yoksa hersey ortada selcukta ne guzel akılı ınsanllar var onlerı tıkalı acılmalı bence herkeze sl saygıllar

  22. dedektif dedi ki:

    oyuna gelmeyin vefa yine aday zaten diğer adaylarda vefanın adamları sakın bunlara inanmayın

  23. CAŞUA dedi ki:

    BOŞUNA ÇIRPINMAYIN HEVESLENMEYİN VEFA BAŞKAN YİNE ADAY CHP AKP ÇORBA GİBİ KAYNIYORSA PİŞEN ÇORBAYI DA KİM İÇER MHP SORUNLU OLMAYAN TEK PARTİ ADAMLARIN HEDEFİ ÜÇ HİLALİ SELÇUK KALESİNE DİKMEK SELÇUKLUYA PARTİ GÖZETMEKSİZİN HİZMET ETMESİ İÇİN OYUMU KİM OLURSA OLSUN MHP VERECEĞİM