site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Vefa Ülgür Aday Olmayacağım Dedi

Vefa Ülgür Aday Olmayacağım Dedi
20.07.2013
A+
A-

vefaulgur

Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür’ün aday olmayacağını açıklaması gözleri bir anda CHP adaylarına çevirdi.

Selçuk Belediye başkanı H.Vefa Ülgür’ün Çamlık’ta mahalle ve köy muhtarlarıyla birlikte, bazı daire amirleri, il genel ve belediye meclis üyelerine verdiği yemekte güncel olayları değerlendirdi. Edinilen bilgiye göre Ülgür’ün burada yaptığı konuşmada 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde “yokum” ifadesini kullanması yemekte bulunanlar arasında duygulu anlar yaşamasına neden olmuş.

Önemli görevlerde bulunan insanların bir anda kenara çekilmesi elbette doğru olmadığını, istense de çekilemediğini onun için yine ilçe yararına kafa yormaya devam edeceğini belirtti.

Ülgür’ün aday olmayacağını açıklaması gözleri bir anda CHP adaylarına çevirdi. Resmi başvuru yapan İbrahim Adıgüzel ve Sabahattin İzcioğlu’nun yanı sıra isimleri aday olacaklar arasında geçen Metin Çıtak, Nuriye Çiğdem, Osman Yelken ve Belevi Belediye başkanı Özcan Işık’tan başka da aday çıkabileceği tahmin ediliyor.

KAYNAK: EFES HABER

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    yine vefa hep vefa. Selçuk vefasız olamaz…

  2. APASASLI 35920 dedi ki:

    İSİMİSİZ YORUM YAPANLARIN ÇOĞU BELEDİYEDE İŞE ALINANLARDANDIR… BENİM KANAATIM DA ARTIK ÇEKİLMELİDİR… FRANSIZ USULÜ GİBİ… !!!!

  3. Akif USTA dedi ki:

    Yine aday olur,görün bak..

  4. halkkk dedi ki:

    Ibrahim beyi destekleyin ozamann

  5. GÜNEŞ dedi ki:

    GÜNEŞTEN ANONİME
    Bilin-tur a sen karşı olmadığına göre ne kadar esnafı düşündüğün meydanda. Her gün Efes’e milyonlarca turist geliyor Efesi gezmek için ücret ödüyor.Biz buradan neden pay alamıyoruz. Efes bizim değil mi sana sorarım. Tarımsal sanayi de dükkanlar kaç oldu ihaleye çıkıyor ilçesini seven bir zengin şuraya bir şey yapayım demedi.

  6. RÜZGAR dedi ki:

    Vefa korkusu herkesi sarmış. Neredeyse zil takıp oynayacaksınız. Fazla sevinmeyin. Siyasette akşamdan sabaha çok şeyler değişir.

  7. Anonim dedi ki:

    şampanya patlatıcaz bir grup insan 🙂

  8. B-52 dedi ki:

    hangi şartlar altında olursa olsun aday olur bence, ama daha önemlisi VEFA beye yakışan milletvekili adayı olmalıdır ve parlamentoda halkını temsil etmelidir neden selçuktan bir vekilimiz olmasın , kendisinde bu potansiyel vardır bunu bir çok insan bilir

    1. Anonim dedi ki:

      yine demogoji yine demogoji. pışpışlayıp durun bu adamı.

  9. kordelya dedi ki:

    gelen gıdenı aratır.
    yenı adaylar ve degısım sadece selcuk ta akp nın ekmegıne yag surer.
    boyle donemlerde akıllı davranmak lazım.
    ya chp ye akp tercıhınızı yapın.
    Vefa baskan aday olmadıgı takdırde akp 1-0 one gecer
    akıllı olun

  10. selçuklu35 dedi ki:

    Özcan Işık Selçuga yakışır.

  11. Anonim dedi ki:

    Sayın Rüzgar,çok merak ediyorum, kaç yıldır belediyede çalışıyorsunuz veya belediye ile bu kadar sıkı olan bağınızın sebebi nedir acaba? Bu kadar şiddetli bir şekilde Vefa bey’i desteklediğinize ve ona toz kondurtmadığınıza göre onu hakkaten çok seviyor olmalısınız. Peki neden bu kadar çok insan da belediyeyi eleştiriyor diye hiç düşündünüz mü?

    Bakın size net bir şey söyleyim, İzmir ve Selçuk’ta geçmişteki seçimleri ne Kocaoğlu ne de Vefa Ülgür kazandı. Siz o koltuklara sokaktaki X şahsı da CHP’den aday gösterseniz, İzmir ve Selçuk halkı maalesefki körü körüne ve sırf partizanlık yaparak ve sırf AKP kazanmasın diye oy kullandığı için CHP seçimleri kazanıyor. 8 senedir Kocaoğlu bu İzmir’e ne verdi,ne yaptı yahu? Gidin siz sosyal belediyeciliği Eskişehir’de,Şişli’de görün. Başkanlar nasıl çalışıyor, Mersin’de görün. Bu şehirlerde AKP başkanları yok beyler. Buna rağmen bu belediyeler başarılı işler yapıyorsa bana kimse hükümetten dem vurmasın.
    Neymiş,gelen gideni aratırmış,neymiş Selçuk bu değişime hazır değilmiş,neymiş rakip partilerin ekmeğine yağ sürerlermiş. Geçiniz efendim, bunlar tamamen başkanın destekçilerinin hüsnü kuruntuları. Selçuk gayet de değişime hazır,CHP’den ortaya çıkan diğer adaylar da en az Vefa Bey kadar bu belediyeyi yönetirler. Ama şunu çok net söyleyebilirim ki,nasıl bazılarınız sırf Vefa Bey olduğu için ona oy verecekse, sırf Vefa bey olduğu için CHP’ye oy vermeyecek sosyal demokratlar da var bu ilçede.
    Korkunun ecele faydası yok, Selçuk’un artık silkinmeye,üstündeki miskinliği atmaya ihtiyacı var.

  12. Efes'li dedi ki:

    Deli sedat olsun başkan …

  13. Davut Azimkar dedi ki:

    Yorumlari okuyunca uzuluyorum olumlu yorumlarda, olumsuz yorumlarda somut verilerden uzak, ya bir kin gutmenin urunu yada o bizden o zaman hersey dogru tarzindan. Memleketimde nezaman takim tutar gibi parti tutmaktan vazgecegiz acaba. Vefa benim arkadasim onun basarili olmasini Selcuk’un daha guzel bir ilce, insanlarinin daha refah ve mutlu olmalarini isterim elbet. Ben uzun yillardir uzaktayim yorum yapmam yanlis olur. Her yoneticinin ve her insanin oldugu gibi Vefa’ninda artilari eksileri olmustur elbette iste bu arti ve eksilerin bir muhasebesi yapilmali ve bir bayrak degisimi olacak ise aday olan kisiler projelerini aciklamalilar. Size bir animi anlatayim benim Selcuk’ta yasadigim yillarda pazar yerinde agzi ile darbuka calip sarki soyleyerek gecimini idame ettirmeye calisan bir kardesimiz vardi. Tatile geldigimde kendisini yine pazar yerinde gordum tekerlekli sandelyesi vardi, sarkida soylemiyordu. Halini, hatirini sorup neden sarki soylemeyi biraktigini sordum. Davut abi artik ihtiyacim yok Vefa bana aylik bagladi dedi. Selcuk’ta sosyal devlet kurgusunun olusmasi beni cok sevindirdi. Iste sirf bu nedenle su anda Selcuk’ta olsam Vefa kardesime devam etmesini tavsiye ederdim. Ama ben su anda Selcuk’ta yasamiyorum ve Selcuk’ta yasayanlar adina karar verme yetkim oldugunuda hic sanmiyorum. Lutfen elestirilerinizde yapici olsun.

    1. Anonim dedi ki:

      sizin belki bi tane güzel anınız var anlatabileceğiniz. Ancak çok insan var kötü anılarını anlatacak.

  14. Anonim dedi ki:

    seçim öncesi bir grup arkadaşı işten çıkardı. yerine yenilerini aldı. kimlerin olduğu da ortada. insanların hayatlarını bu kadar dinamitlemeye hakkı yok. çıkarları uğruna herkesi harcayabilir. halen inanan varsa elbette oyunu ona verecektir. ancak inanan çok az kaldı.