site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Üreten Ekonomi İçin Bizimle Yürü Türkiye

11.06.2015
A+
A-

Ziya sevimUlusal anlamda eyer kalkınma istiyorsa; her zaman yol üreten Türkiye den geçer .Dünya düzenine baktığımızda ;üretmeyen bir toplum her zaman köle ve sömürüye açık bir toplum haline geldiği ulusal arası durumlarda da açıkça görülmektedir.

Türkiye de üretim dengelerine baktığımızda ne yazık ki ;üretmeyen tüketen bir topluma doğru gittiğimiz açık ve nettir. Ülkemizin en önemli konusu üretimdir ve bu iktidar 12 yıldan; bu yana üreten Türkiye den bahsetmektedir. Fakat ne yazık ki ;ne üreten Türkiye görebiliyoruz ;nede Üreten Türkiye için bir hareket görüyoruz.

Ülkemizde devamlı; inşaat ve sıcak para yönünde ilerliyor. Bu durumun ülkemiz ve Milletimiz için iyi olmadığı ;üretmeyen bir topluma gittiğimizi açık ve net bir biçimde göstermektedir. Bir örnekle açıklamak gerekirse bu durumu ; Bir Turk Vatandasi basina dusen Yuksek Teknoloji Ihracati: 28 Dolar; Bir Singapur Vatandasi basina dusen: 25 BIN Dolar bu durumun ülkemizde ki ileri teknolojinin ve üretimin ne durumda olduğunu açıkça göstermektedir.Bir sigapur kadar olmadığımız ve sözde de Dünya’nın 10 büyük ekonomisi içine girme hedefimiz vardır.

Ülkemizin seçimlere yaklaştığı bu dönemde Başbakan Ahmet Davutoğlu üreten Türkiye den bahsetmektedir ;ama ne yazık ki üreten Türkiye ye bir örnek dahi verememektedir. En son verdiği G 3 piyade tüfeği örneğini de Milliyetçi Hareket partisi Genel Başkanı Devlet bahçeli ‘’ G-3 piyade tüfeği Makine Kimya Endüstrisi Kurumu tarafından 1974 yılında üretilmiş ve NATO ülkelerine ihraç edilmiştir.” Demesiyle bu yalanda ortaya çıkmıştır

Geçen gün meydanlarda yine Başbakan Davutoğlu, “Yerli oto için bu hafta imza atılıyor prototip Ağustos’ta piyasada” demiş. Yahu insaf, hamilelik bile 9 ay sürüyor.Bu tür sözlerle ne yazık ki üreten Türkiye hayallerle milletimize inandırmaya çalışıyorlar.

Ülkemizin ve Milletimizin seçimlerinde yaklaştığı bu dönemde gerçekten Üreten Türkiye diyen; Milliyetçi Hareket Partisi ile yürüyecektir.Bu durumun anketlerde ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin ekonomik kadrosu ve beyanatlarıyla açıkça görünmektedir.

Üreten güçlü bir Türkiye için Üreten Türkiye yalanları ile değil ;Bizimle Yürü Türkiye…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.