Namdar’dan 5 Oyun Birden
2019 yılında Selçuk Belediyesinden ayrıldıktan sonra Efes Sanat Merkezi adı altında tiyatro çalışmalarını devam ettiren ve bu süreçte Selçuk’u şehir dışında sıklıkla temsil eden Erol Namdar ve ekibi 27 Mart Dünya Tiyatro Gününde tam 5 Tiyatro oyunu birden sahnelemeye hazırlanıyor.
27 Mart Dünya Tiyatro Günü kutlamaları çerçevesinde Mimar Sinan, Fikriye Hanım, Geçmişten Günümüze Selçuk, Özgürlüğe Uç ve Kızlar Yurdu oyunları Selçuklularla buluşacak.
26 Mart Perşembe günü saat 19.00’da Belevi Düğün Salonunda Mimar Sinan oyunu ile başlayacak program 27 Mart Cuma günü Türk Hava Kurumu Selçuk kampüsü, Dokuz Eylül Üniversitesi Efes MYO Konferans Salonu, Obenim Cafe ve Amfi Tiyatroda oynanacak oyunlarla son bulacak.
YORUMLAR


