site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Torbalıspor Zirveye, Çaybaşı Kümeye

Torbalıspor Zirveye, Çaybaşı Kümeye
02.02.2013
A+
A-

torbalispor-zirveye-caybasispor-kumeye

Süper Amatör Lig’deki Torbalı temsilcileri bu hafta oldukça önemli maçlara çıkacak. Torbalıspor zirveye bir adım daha yaklaşmak için sahaya çıkarken, Çaybaşıspor ise kümede kalmanın hesaplarını yapıyor.

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Torbalıspor, yarın oldukça kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Geçtiğimiz haftayı bay geçen ve bir maç eksiğiyle 4. sırada tamamlayan Kırmızı Beyazlı ekip, yarın kendi sahasında bir üst sıradaki Konak Belediye Spor ile karşılaşacak. Bir üst lige yükselmek için PlayOff’ lara kalmayı hedefleyen Torbalıspor için oldukça kritik olan bu maç öncesinde taraftarlar da şov yapacak. Günler öncesinden ilçe halkını maça davet eden taraftarlar, stadyumda yapacakları şov ve tezahüratlarla da takımlarına destek verecek. Torbalıspor, transfer döneminde kadrosuna kattığı oyuncularla gücüne güç katarken, iddiasını da arttırdı.

TORKOS, KONAK’I GÖZÜNE KESTİRDİ

Son haftaların flaş takımı Torbalıspor, art arda aldığı başarılı sonuçlarla üst sıralara tırmandı. Ligin ilk yarısının son haftalarıyla birlikte çıkışa geçen Kırmızı Beyazlı takım, bu çıkışını sürdürüyor. Art arda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Torbalıspor, grubun en güçlü takımları arasında olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. 15. haftada grup lideri Narlıderespor’u deplasmanda 30 devirerek ne kadar güçlü ve iddialı olduğunu gösteren Torbalıspor, zorlu Konak Belediye Spor maçından da galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Zorlu mücadele, yarın saat 15.00′te Yedi Eylül Stadyumu’nda oynanacak. Ligin ilk yarısındaki maç berabere sonuçlanmıştı. Torbalıspor bir maç eksiğiyle 27 puana sahip olup 4. sırada bulunurken, Konak Belediye Spor ise 30 puanla 3. sırada kendisine yer buldu. 8 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 3 beraberliğe sahip olan Torbalıspor, rakip kaleye 28 gol gönderirken, kalesinde de 18 gol gördü. Konak Belediye Spor ise grubun en çok gol atan takımlarının başında geliyor. Konak, rakip kalelere tam 42 gol göndermeyi başardı.

ÇAYBAŞI İÇİN ARTIK SON ŞANS

Süper Amatör Lig B Grubu’ndaki bir diğer temsilcimiz olan Çaybaşıspor ise Atillaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısındaki maçı 41′lik skorla kaybeden Çaybaşıspor, Atilla deplasmanından en azından bir puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Ligin 14. haftasında Torbalıspor ile 11 berabere kalarak puanını 4′e yükselten Çaybaşıspor, ligin dibinde yer alıyor. En yakın rakibinin 5 puan gerisinde olan ve düşme potasının en altında yer alan Çaybaşıspor için tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Ekonomik sıkıntılar içerisinde olan Çaybaşıspor’da kadro zenginliği konusunda da sorunlar yaşanıyor. Bir maç eksiğiyle son sırada bulunan Çaybaşıspor’un ligde kalması için kalan 6 maçını da kazanması gerekiyor. Geçtiğimiz sezon şampiyon olarak adını Süper Amatör Lig’e yazdıran Çaybaşıspor, bir beraberlik ve bir de mağlubiyet alsa dahi ligden düşmesi kesinleşecek.
Kaynak: Büyük Torbalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.