site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Şenol Güneş’ten yabancı sınırı ve Avrupa Şampiyonası sözleri

A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, Süper Lig’deki yabancı sınırı tartışması ve Avrupa Şampiyonası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş, milli takıma Sassuolo’dan Mert Müldür ve Feyenoord’dan Orkun Kökçü’yü de çağıracağını açıkladı.

Şenol Güneş’ten yabancı sınırı ve Avrupa Şampiyonası sözleri
20.08.2020
A+
A-

İşte Şenol Güneş’in açıklamaları…

Altyapıda ürettiğimiz oyuncuları yurt dışına yollamalıyız. Yabancı sınırı konusunda kısır çekişmeler var. Yabancı alsan da almasan da üreteceksin!

Azaltmak, çoğaltmak işin bir parçası. Üretim yapmalıyız. Yoksa yarışma iyi olmaz. Yabancı sayısı fazla gitti diyorlar, ürettiğin için gidiyor. Bugünkü durumumuz bundan öncekinin karşılığıdır. Daha iyisini de yapmalıyız.

Hedefim şu anda gruptan çıkmak. Daha önemlisi oynadığımız futbolla ses getirmek. Gruplarda uluslararası alana taşıdık. Şimdi daha yukarı çıkmalıyız, bunun için sürdürülebilir bir yapı lazım. Kupayı alsak da bunu söylerim. Fransa da birinci olunca bunu dedi.

İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa ve İspanya gibi ülkeler futbol konusunda bizden öndeler. Onları yenmemiz onlardan iyi olduğumuzu göstermez. Dünya Kupası zamanında şunu söyledim: “Dünya Kupası’nda üçüncü olmamız, dünya futbolunda üçüncüyüz anlamına gelmiyor.

Hayal satacak halim yok ama hayallerim var. Ülkemize gelen yaşlı yabancı oyunculardan başarı bekliyoruz. A Milli takıma yeni oyuncular çağıracağız. 

“MERT MÜLDÜR VE ORKUN KÖKÇÜ’YÜ ÇAĞIRACAĞIM”
Sassuolo’dan Mert Müldür ve Feyenoord’dan Orkun Kökçü olacak. Milli takımda performansıyla beni en çok şaşırtan isim Umur Meraş oldu. İnşallah başarılarına devam eder, daha iyi olur. 

“TRABZONSPOR’A HAKSIZLIK YAPILDI, BEŞİKTAŞ TURA YAKIN”
Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi’ne gidemedi. Bence Trabzonspor’a haksızlık yapıldı, orada bir lobi gerekiyor. Beşiktaş büyük bir camia, iyi işler yapıyorlar. Ekonomiyi düzeltiyorlar. Şampiyonlar Ligi’ne gidiyorlar. Beşiktaş’ın PAOK karşısında tura yakın olduğunu düşünüyorum. Tüm takımlarımıza Avrupa’da başarılar diliyorum, buna ihtiyacımız var. Avrupa’daki tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Yakın bir zamanda ön eleme oynamak durumunda kalacak gibiyiz. İnşallah olmaz. Milli takımın da kulüplerin de başarısı çok önemli.

“BURAK TRANSFERİ DERSLİK OLAY”
Burak, bu yaşta Fransa’ya gidiyorsa biz de onu parçalamaya çalışıyorsak yanlış var. Eleştiri üslubumuzu değiştirmeliyiz. 35 yaşında Lille’e transfer olabiliyor. Övdüğüm ülkeye oyuncu verdik. Derslik olay. Burak’a inancım, inadım bu yüzden

“EMRE KARARINI DEĞİŞTİRİRSE BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR”
Emre büyük bir futbolcu. Çok güzel başladı ve çok güzel bitirdi. Büyük kulüplerde oynadı, Avrupa’da oynadı ve milli takımlarda oynadı. Avrupa Şampiyonası’na katılmak onun da hakkıydı. Yine kararını değiştirirse isterse başımızın üstünde yeri var.  O gelirse 5 dakikada olsun oynamak ister. Bütün oyunculara örnek olsun. 40 yaşında 41 kere maşallah durumuna geçti.”

Son Dakika | A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneşten yabancı sınırı ve Avrupa Şampiyonası sözleri

Haftalık net Canlı iddaa kaybına %10’a varan iade Misli.com’da, hemen katıl!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.