site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk Soma’nın Acısını Yüreğinde Hissetti

Selçuk Soma’nın Acısını Yüreğinde Hissetti
17.05.2014
A+
A-

selcuk-soma (1)

Soma’da yaşanan maden faciası tüm Türkiye’yi olduğu gibi Selçuk’u da yasa boğdu. DİSK, KESK, TTB ve TMMOB’ un tüm Türkiye’de aldığı iş bırakma eylemine katılan personeline destek olan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı “Elde edilecek hiçbir fayda insan yaşamından değerli olamaz” dedi.

Soma’da yaşanan ve çok sayıda maden işçisinin yaşamını kaybettiği facia ile ilgili DİSK, KESK, TTB ve TMMOB’ un tüm Türkiye’de aldığı iş bırakma eylemine Selçuk Belediyesi personeli de katıldı. Çalışanları ile birlikte Selçuk Belediyesi önünde yapılan eyleme destek veren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı “Artık bu faciaların tekrarlanmamasını istiyoruz. Kime ne görev düşüyorsa bunun önlemini almasını diliyoruz. Bu çağda böyle faciaların artık olmaması gerekir. Bütün çalışmaların, üretimin insan için olduğunu hepimiz biliyoruz. İnsana yönelik bu çalışmalarda çok daha dikkatli, özenli olunması zorunluluğu vardır. Çalışma hayatında her şey bir tarafa insan bir tarafa. İnsanımıza, çalışanımıza sonsuz değer vermeliyiz. Elde edilecek hiçbir fayda insan yaşamından değerli olamaz. Hiçbir yönetici insan yaşamını es geçen uygulamalar yapmamalı. Gerekli önlemler alınmalı, üst noktada duyarlılık gösterilmeli. Dileğimiz böyle acı olayların ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasıdır. Yaşamını kaybeden tüm işçilerimize Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve Allah’tan sabır diliyoruz. Geride kalanların acısını paylaşıyoruz. Allah rahmet eylesin” diye konuştu.

Başkan Bakıcı’nın konuşmasının ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Selçuk’ta da Soma maden faciasında yaşamını yitiren madenciler için 3 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

selcuk-soma (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.