site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Şampiyon Efes Spor’dan Başkan Bakıcı’ya Ziyaret

Şampiyon Efes Spor’dan Başkan Bakıcı’ya Ziyaret
17.05.2014
A+
A-

efesspor (1)

Futbolda 2. Amatör kümeden 1. amatör kümeye yükselen Şampiyon Efesspor Kulübü yöneticileri ve futbolcuları Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.

Efes Spor Kulübü Başkanı Murat Sengel, Kulüp yöneticilerinden Ersin Değişmez, Ahmet Irak, Antrenör Mehmet Çıtak, Orhan Meler ve Efes spor futbolcuları Başkan Bakıcı’yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşma yapan Başkan Bakıcı “ Selçuk’u bütün düşünmek zorundayız. Efes spor’u lokomatif takım olarak düşünüyoruz. Diğer takımlarımıza da Efes spor’un alt yapısını oluşturacak nitelikte çalışmalarımız var. Selçuk’umuzun başarılara özlemi var. Bizlerde tüm takımlarımıza daha üst düzeyde katkı sunmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Bir üst kümeye yükselen Efes spor’u başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Bakıcı “ Göstermiş olduğunuz bu başarıdan dolayı antrenörlerimizi, yöneticilerimizi ve özellikle bu başarı için ter döken sporcularımızı kutluyorum. Türkiye Marmaris Şampiyonasına katılacak U- 14 takımımıza da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Efes spor yöneticileri ve futbolcuları da Başkan Bakıcı’ya kulübe yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek başkanlık görevinde başarılar diledi.

efesspor (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.