site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

PM’den Ülgür’e Kontrollü Geçiş

PM’den Ülgür’e Kontrollü Geçiş
16.01.2014
A+
A-

huseyin-vefa-ulgur16

İzmir Milletvekili Oğuz Oyan’ın itirazına rağmen Hüseyin Vefa Ülgür’ü onaylayan Kemal Kılıçdaroğlu, itirazların yazılı verilmesini isteyerek konuyu tekrar inceleyeceğini söyledi.

Kritik PM zirvesi sonrası 11 ilçenin adayı açıklandı. Selçuk Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür dördüncü kez Selçuk Belediye Başkan Adayı oldu. Selçuk ilçesine aday olan 7 belediye başkan aday adayı arasından seçildi.

CHP Genel Merkezi’nde yapılan kritik Parti Meclisi toplantısında İzmir’de metropoller hariç çok sayıda ilçenin belediye başkan adayı belli oldu.

Sabah saatlerinde yapılan MYK toplantısı sonrası belirlenen isimler oylama için Parti Meclisi’ne gönderildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı toplantıda şekillenen isimler oylandı ve 11 ilçenin adayı açıklandı.

İŞTE İZMİR’İN AÇIKLANAN ADAYLARI
Foça: Gökhan Demirağ
Kemalpaşa: Rıdvan Karakayalı
Kınık: Süleyman Kaya
Menemen: Tahir Şahin
Ödemiş: Bekir Keskin
Selçuk: Vefa Ülgür
Seferihisar: Tunç Soyer
Torbalı: Ufuk Yörük
Güzelbahçe: Mustafa İnce
Bergama: Mehmet Gönenç
Beydağ: Süleyman Vasfi Şentürk

BAYINDIR SANCISI
CHP’de talihsiz bir kaza sonrası çapraz bağları kopan Ardahan Totuk’un adaylıktan çekilmesi sonrası Bayındır için isim belirleme sürecinde sancı yaşandı. Sabah yapılan MYK toplantısında Başkan Kocaoğlu ile kendisine yakın vekillerin desteklediği Tamer Yanık’ın ismi PM’ye taşındı. Ancak PM’de Yanık için uzlaşı sağlanamadı ve ismi çekildi. Bayındır adayı bir sonraki MYK toplantısında belirlenecek.

KILIÇDAROĞLU’NDAN İKİ İLÇE İÇİN İNCELEME SÖZÜ
Parti Meclisi toplantısında iki ilçenin adayı için vekillerden şerh geldi. Kınık’ta mevcut Belediye Başkanı Süleyman Kaya’ya karşılık Eski İlçe Başkanı Mehmet Çetinkaya’nın aday olmasını isteyen Milletvekili Alaattin Yüksel ile PM Üyesi Hüseyin Saygılı çekince ifade etti. Selçuk’ta da mevcut Başkan Vefa Ülgür’ün adaylığına Milletvekili Oğuz Oyan karşı çıktı.

Oynalıp onay alan iki ilçeyle ilgili itirazlarına yükselmesi üzerine Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Buraları kendi yetkime alıyorum. Tekrar değerlendireceğim. İtirazlarınızı inceleyeceğim” dedi.

BÖYLE GİDERSE KAYBEDERİZ
Selçuk’ta Belediye Başkanı Vefa Ülgür’ün ismine itiraz eden Milletvekili Prof. Dr. Oğuz Oyan da yaptığı açıklamada durumun iyi olmadığını ifade etti. Oyan, “Toplantıda da dile getirdim. Eğer mevcut belediye başkanı ile seçime gidersek kaybetme oranımız çok yüksek. Artık belediye başkanı yıpranmıştır. Biz partimizi düşünmek zorundayız. Kişilerle problemimiz olamaz. Orada başka adaylar var. Birbirinin arkasında duruyor. Mevcut isim dışında diğerleri ile gidilebilir” dedi.

ADAYLIĞI AÇIKLANAN VEFA ÜLGÜR KONUŞTU

PM toplantısı sonrası aday ilan edilen Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür konuştu.

SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI VEFA ÜLGÜR yapmış olduğu açıklama da, Benim için birinci dönem kadar önemli, İlk aday olduğumda ilçe için zor bir dönemdi, şimdi de Türkiye zorlu bir süreçten geçiyor. Bu nedenle görevimiz de ağır, Çok önemli bir seçim olacak ve tüm arkadaşlarımızla el birliği ile bu işin içinden çıkacağız. Ülkenin önünü açmak için tek seçenek CHP’dir.

[poll id=”4″]

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. zor dostum zor dedi ki:

    Oguz ayan selcuk da chp nin basina gelecekleri sezmissss

  2. ANONİM dedi ki:

    özcan başkan başka cağre yok yoksa AKP ALACAK SELÇUK ĞU

  3. Sebahat dedi ki:

    15 Yıldır ne yaptı sayın H.Vefa Ülgür, onları bi sıralayın. Halkın gidebileceği yerler olarak havuz restoran vardı. Gelen misafirlerimizi belediyeye ait restoranda ağırlayıp uygun bir fiyat ödüyorduk. Boşu boşuna çürüyor. Karpoza ise içler acısı 1 bardak limonata 3 tl. Halkımızdan kimseler yok orada anca başkanın yandaşları kurulup hava atıyorlar. Hep aynı insanları görüyoruz. Kapımızın önündeki çukur vardı. En az 5 defa sözlü müracaatta bulunduk 1 defa yazılı. müracaatta bulunduk hala yapılmadı. Yine aynı sokağımızda kanalizasyondan yazın pis kokular geliyor. Çocuklarımızın oynadığı parkın tam ortasında trafo kuruldu. Belediyede 3.emekliliği gelmiş olanlar var. Hala çalışıyorlar. Bundan 3 veya 4 sene önce evli ve çocuk sahibi çaycı ücretsiz izine ayrılıyor. Ama 3.emekliliği gelen teyzeler amcalar orda çalışıyor güya oturuyorlar. Bunlar aklıma gelenler. Sayın H.Vefa Ülgür’ü savunanlar da yazsınlar da okuyalım bakalım, belki bizim haberimiz olmamıştır. Ben bir CHP.li olarak partime oy veremeyeceğim için üzüntü duymaktayım. Herkesin yaptığı gibi bende büyük şehir belediyesinde CHP yi destekleyeceğim. Ama Selçuk’ta aslaaaaaaaaaaa.

    1. Mr. Carpouza dedi ki:

      Sebahat hanım cok haklısınız. Özellikle pahalı tutuyorlar karpozayi. Neymiş düşük kalite insanlar gelmesinmis. Zihniyeti goruyormusun. Bazen Cumhuriyet Halk Partili olduğuma isyan ediyorum. Bu nasil halkcilik. Olmaz olsun boyle düşünce. Bu düşünce özel sektörde olsa anlayabilirim. Ama sosyal demokrat bir belediyede nasil boyle bisey olabilir. Selcuk halkı her seyin en güzelini hakediyor.

  4. ayasuluklu dedi ki:

    ben chp ye bunca yıl oy vermiş biriyim.ama bu seçim malesef başkana vermiycem ama genel seçimde oyum yine chp ye.vefa abi geçen dönem halka verdigi sözleri seçim yatırımı olarak söylediklerini malesef yapmadı. ama kişilere yapılacak her şeyi yaptı belediye restaurantı diye vatandaşa 600.000 liralık yeni mekan yaptı kıyak ihale yapmadan verdi.yan tarafına mutfakta yaptı orası bitti.başkanım vatandaşa orayı yapçagana bi 30 kişi alsaydında 3 beş ay çalışıp para kazansalardı olazmıydı sanki.başkan sen yanındakilerle devam et ama bu sefer meclis üyesi adayları çok enfazla 7 kişi meclise girer 2 de kontenjan 9 geriye kalan herkes partiden istifa eder.sana kolay gelsin ama levent abi çıkarsada aradan hiç şaşırma çünkü gerçekten selçugun sorunlarını çok iyi biliyor.

    1. vatandaş dedi ki:

      arkadaşım bizde chp liyiz ve mevcut başkana oy vermeyeceğiz. ama ihalesiz filan olmadı o iş. adamlar sanırım 5 yıllık kirayı peşin vermeyi kabul ederek 300 bin lira gibi bir parayı banka kredisi kullanarak vermişler.ihalede kimse bu parayı vermemiş. üstelik bu kişiler mevcut kiracı ve Selçuklu vede çok düzgün esnaflar. bırakın bu kasaba siyasetini.

    2. Anonim dedi ki:

      imara aykırı diye yıkılan mühürlenen yerler varken belediye neden imara aykırı inşaat yapıyor ve ya yaptırıyor. köfteci en yakın örnek. imara aykırı. zaten birçok örneği de bulunan bu aykırılıkları onaylamayan imar müdürünü de görevden almış. paralel belediyeci diye mi görüyor acaba. bi sürü insanı işten çıkardı. yeni ve deneyimsiz bi sürüsünü de doldurdu. o üçüncü emekliliği gelenlerden bahsetmiyorum bile. hani dereyi geçerken at değiştirmek diye bir tabir vardır. tam da bu! ancak adaletin er ya da geç yerini bulacağına inanıyoruz.gerçekten dürüst, şeffaf ve katılımcılık ilkeleri ile hareket eden bir yönetim istiyoruz.

      1. Anonim dedi ki:

        o köfteci selçuğun simgesi keşki her esnaf orası gibi bir işletme yapsada selçuğun simgesi olsa. evet oraya 5 yılık kirayı peşin verip geçti köfteci ahmet. Bence belediyenin öyle bir işletme yaptığı için ödül olarak 5 yıl bedava vermesi gerekir orayı.

  5. çakmakcı dedi ki:

    Hep başkan vefa eleştirisi oluyor.Onun hd uydusu olmuş, belediyeyi bazı meclis üyeleri kendilerinin SGK kurumu haline getirip yakınlarına işe verme kapısı yapmış.Onlarda bu dönem meclis üyeliklerine seçilsin ki kalan yakınlarını belediyeye yerleştirsin.Biz sadece oy ağacı olmaya devam edelim.Belediye meclis üyelerini de tepki verilsin.

  6. sade vatandaş dedi ki:

    babada oğula sosyal demokratım. çok tşk ler başkan. hayırlı olsun. seçim yaklaştığı için yolumuzu yaptığın için. seni resimlerinden tanıyoruz. büyük başkan olduğun için bir-kez ziyaretine geldik ama göremedik. halkla sen değil yardımcıların ilgiliyormuş sevindik. yolda görünce tanınırmışsın kalabalık gezdiğinden fark edilirmişsindir. kimileri korkudan diye yorum yazmış, halkçı partiden başkan olduğunu bilmeyenlerin yorumudur diyoruz biz. koltuk alışkanlık yapar diyorlar. akp gibi. akp ye karşı yorum yazan arkadaşlar iki zihniyet arasındaki büyük farkı görmüyorlar mı acaba.
    toprak nice krallar nice diktatörlerle dolu. sosyal demokratlık, emir kulluğu değildir.

  7. ayasuluklu dedi ki:

    yayınlamışsınız özür dilerim.ama vadandaşa rumuzlu arkadaşa cevaben 20 agustos günü oldu o ihale sadece birkişi girdi ihaleye 3000 liradan açıldı 3250 lirayada bitti hayırlı olsun.çalıştıranlar çok iyi dürüst kişiler ama bizim derdimiz başkan insan ayırması kayırması yoksa çalıştıran kişiler degil.imardan atilla abiyi yedi yerine tugbayı getirdi nerden biliyon dersen 3 aydan beri bi ruhsat için gidiyom yarın gel haftaya gel diyorlar.vatandaşın işini bitirme degilde eziyet çektirme yeri sanki

    1. Anonim dedi ki:

      danışıklı dövüş tabi bu durum. yıllardır bu görevi hakkıyla yerine getiren bi insanı acaba ne uğruna harcadılar. şimdi istediklerini onaylatıcak birini getirirler (ki kim olduğu zaten belli), ha o olmadı kafasına vur ekmeğini al biri de olur… yakında çıkar kokusu… yakında çıkar isyan… üzerlerine vazife olmayan herşeye burunlarını sokup engel olurlar. vazifeleri olanları aksatırlar, işe taş koyarlar… vazifesini yapan insanı da harcarlar… budur vefa ve vefacıların zihniyeti. şimdi hep beraber alkış tutalım aday oldu diye… padişahım çok yaşa!!!

  8. Anonim dedi ki:

    Şirince başkanın köylüsü biz neyin ne olsugunu cok iyi biliyoruz tura orayı aldı neden aldı sor bakalım selçukta okadar gemiye bakıcak doyuracak restaurant olmadıgı için kuşadasında yiyorlar şimdi orası restaurant olacak diğer dükkanlarda deri halı kuyum olacak souvenir olmayacak bizim efeste deride yok halıda yok kuyumda yok dısardaki büyük firmalar düşünsün

    1. İsabey dedi ki:

      O bölge ne icin kamulastirilmisti. Tarıma yönelik sanayi ve işletmeler. Merak etmeyin ordada souvenir olacak. Söylemedi demeyin.

  9. Seçim CHP nin dedi ki:

    başkana karşı kişisel hırsları olanlar buraya giripte başkana atıp tutmasınlar..başkanın selçuğa neler yaptığı ortada..cennet selçuğumuz kendi has benliğine ulaştı..festivaller nitekim öyle..belediyecilik öyle sandığınız gibi kolay deil.burası kritik bir ilçe bakanlığın hükümetin herkesin üzerinde oyuun oynadığı ve rant peşinde olduğu biyer..biz Selçuğumuzu çakallara peşkeş çektirmeyiz..Gezi parkı direnişinde ölen ali ismaillerimizin medenilerimizin kanları ellerinde olan akp’lilere Selçuğumuzu yedirtmeyiz…Seçim yine Cumhuriyet Halk Partisinin..Seçim yine Hüseyin Vefa Ülgürün..

    1. Anonim dedi ki:

      sayın çok bilen belediyeci arkadaşım. son yıllardaki festivallerin hepsi tırt. hükümetin oyunları dediğinin hepsi sayın vefa ülgürün kendi hikayeleri. yok savunmuş da. yok kavga etmiş de… bak bakalım kavga ettiklerinin kaç tanesi hükümetin adamıymış. kaç vatandaşın üstüne yürümüş. kimleri yumruklamş. kimleri ekmeğinden etmiş, kaç kişi kaç kere kapısının önünde beklemiş,halktan kaç kişi ile görüşüyormuş! sosyal demokratmış. kafdağında adam be.. peeeh… külahıma anlatın.

    2. Megaköy selçuklu dedi ki:

      Biladerim festival gibi bişeyler mi dedin sen. Hani su karpozanin önünde yunanlı dostlarımıza yaptirttiginiz beles festival mı. Halkın olmadıgı ve sadece belediye personelinin geldigi festival mı. Sen hic gercek festival gördün mü hayatında? Bu zihniyet adam olmaz.

  10. tunç dedi ki:

    Selçuğumuza hayırlısı olsun…Selçukta yaşayan ve sonradan buraya yerleşen biri olarak selçuğu çok sevdim.her yer tertemiz ve düzenli.yeşil ve yaşanılabilir.huzurlu bu ilçeyi huzursuzluklara ortam hazırlayıpta akpye kaptırmayalım.vefa beye desteğimiz ailecek tamdır.başarılar

  11. güneş dedi ki:

    Ayakkabı kutularından çıkan paralar iktidarın ülkede yapılan her işi rüşvet almadan yapmadığını gösterdi bize. Bakanlar, müsteşarlar öksüz yetim hakkı yedi. Hakimler savcılar adaleti dağıtamaz oldu. Bu durumdan memnunsanız diyecek bir şeyim yok. Oyum CHP ye. Ben Vefa başkanı sonuna kadar haklı buluyorum. Başbakanın Dünürü bile beni değil Başbakanı içeri almanız lazım demedi mi. Gider ayak Dünürü bile sattı Başbakanı. Vefa Başkan Selçuk’u SATMAZ SATTIRMAZ…..

    1. Anonim dedi ki:

      bi git allah aşkına yaaa.

    2. Megaköy selçuklu dedi ki:

      Kasaba siyasetinin en buyuk ornegini yaşanıyor bu kasabada. Siz vefa ulgurun projelerini , başarılarını anlatın. Ne kadar halkın icinde oldugunu anlatın. Ulaşılabilir oldugunu anlatın. Buyuk sehir meclisindeki tarihi konuşmalarını ve selcuga izmirden getirdiği yatırımları anlatın. Pamucaktaki dunyanın yakından takip ettigi projelerini anlatın. Avrupa birliği fonlarından şirince koyüne ve selcuga getirdiği kaynaklarla yaptıgı restorasyonlardan bahsedin. Bırakın AKP yi ve ayakkabı kutularını. Bu sekilde siyaset yaparak vefa ulgure destek olamazsınız. Seçmen sap ile samanı ayırt ediyor.

  12. emel dedi ki:

    Hiç kendinizi yormayın VEFA yeniden seçilecek .Neden mi ? hala YEPYENİ duruşuyla kararlılığıyla dürütstlüğüyle en önemlisi de projeleri ve vizyonuyla en yeni.

    1. Megaköy selçuklu dedi ki:

      Evet kendisinin onlarca projesi var. Vizyon desen gani.Yüksek egitim ve master yapmış, 3 dil biliyor. İlk donem 3 yıl birsey yapamadı. Sonraki 2 yıl yapılanları yıktı. 2. Donemi 40 yıllık pazaryerine pergule yaptı. 3. Donemin sonunda bir hal ve soğuk hava deposu olayına girdi. O kadar cok basarı elde etti ki 4. Donemi istiyor. Emel hanım ne deyim ben size.

  13. yörükoğlu dedi ki:

    Bu seçimler chp/akp seçimi değil selçuk belediyesinden nemalananlar ile nemalanmayanların seçimi.Örneğin geçmişte belediye dersahanesinde çalışan belediyenin paralel yapısında görevli emekli bir öğretmen ben chp oy vermeyeceğim diye bağırıyor.Sakın başkan kreş ve diğer belediyede çalışanları işten çıkarma valla sana oy vermezler.Spor akademisini bitiren gençlerinde Kuşadasında badıgartlık yaptığı,belediye bünyesinde ikinci emekliliği gelen spor öğretmenlerinin emekli olması için dua ediyorlar.

  14. Anonim dedi ki:

    BU CUMARTESİ GÜNÜ BİRKEZ DAHA ANLADIM Kİ SELÇUK İÇİN TEK ÇARE MHP, TEK ÇARE LEVENT GÖRÜR

  15. eski selcuklu dedi ki:

    Tek aday mhp helal hos olsun oylar

  16. sosyal demokrat dedi ki:

    sosyal demokratım..dürüstlüğüne sosyal adaletine inandığım tek kişi malesef diyorum çünkü kendi partimde değil ..mhp adayı levent görür..oyum onun yolu açık olsun

  17. Yeni Selçuklu dedi ki:

    Anlatın bana vefa ülgür yandaşları ne yapılmış hizmet olarak ? baskanınız kaç kere kahveye gidip insanlarla sohbet etmiş .. Esnaf toplantıları neden yapılmıyor neden esnafın sorunları dinlenmiyor neden genç kesime iş imkanı sağlanmıyor hadi onları geçtim havuz 10 yıldır aynı havuz , tansaşın önünde ki dükkanlar hangi mantıkla balık hali oluyor ? Spora neden destek verilmiyor ? Myo açılacak bu öğrenciler gezmeye nereye gidecek sadece Carpouza ya mı ? Gelen turistler yıllardır neden çarşıya girmiyor ? Neden selçukta bir sinema yok sosyal açıdan hiçbirşey yok ailelerin gidebileceği özellikle kışın … En önemlisi başkan herkesi kucaklayan bir insan değil kusura bakmayın chp ye hiç yakışmıyor

  18. koltuk dedi ki:

    Haksızlık etmeyin.Ağaçları suladı,budadı,ilaçladı.Selçuk’u algı merkezi haline getirmek için herşeyi yaptı ama olmuyor işte.Başkasına da izin vermiyor..Olmaz diyor…3.dönemi(15 yıl)ı isterken son dedi,bir kez daha dedi yalvardı.Şimdi muhtarlara aday adayı değilim dedi.Kıyamadı yine bu Selçuk lular bana yine verir dedi.Etrafında yedi sülaleyetsini işe yerleştirmiş meclis aday adayları var onların 8.sülalerini yerleştirmelerine olanak olursa oh…Bence işin özü CHP hatırına,segaş,add,kapuza,pamucak,belediye fırını,belediye /bazı çalışanlar/yakın akrabaları dışındakiler oy vermeyecek.Bu da yetmez.Zaten 2009 seçiminde ciddi oy kaybı var.Zor olduğunuı biliyor…Ama o koltuğu bırakmak öyle zor kiiii….

  19. Sait B. dedi ki:

    Seferihisarda bir Belediye Başkanı var , halkın tamamen içinde, tarım ve turizm alanında 5 yılda Seferihisarı dünya markası haline getirdi. Oda CHPli. Bizim Vefa Bey aglasın dursun yok bize engel oluyorlar diye. Aradaki fark eğitim ve vizyon farkı. Vefa kendinde olmadıgını biliyor. O yüzden kaçak ve sinsi döğüşüyor. Artık rezil olmamak için CHP den aday o olmamalı. Haydi CHP çıkar yeni adayını. ..

    1. Anonim dedi ki:

      Arkadaşım tebrik ediyorum seni. Çok güzel bir konuya değinmişsin. Vefa yandaşlarının en büyük argümanı, hükümetin kendilerine bir şey yaptırmadığıymış. Peki arkadaş,sormazlar mı sana hizmet üreten CHP’li başkanlar nasıl hizmet üretiyorlar diye? Madem ki yapamıyorsun, bırak o zaman yapabilecekler gelsin koltuğa.

  20. Anonim dedi ki:

    ŞU YAZIK ADIYLA İŞKEMBESİNİ BOŞALTMIŞ VATANDAŞ KİMMİŞ DOĞRUSU ÇOK MERAK EDİYORUM. OLUM MADEM 2000 OYUN VAR NEDEN BELEDİYE BAŞKANLIGINA ADAY OLMUYORSUN FINDIKÇI. BİDE POZ YAPMIŞ ATMIYORUM BEN OY DİYE. SEN ATSAN ATSAN YALAN ATARSIN BAŞKA BİŞEY ATAMAZSIN. BAK GİT O 2000 OYLA BİRLİKTE SEMAYA VALLA SANA ECE KÖYÜNDEKİ PARSALLEDİĞİ HAZİNE ARAZİLERİNİ SENİN ÜZERİNE VERİR

  21. nesrin dedi ki:

    İster Torbalıya ister Tireye çevremizdeki istediğiniz ilçeye bakın selçuğun belediyecilik ne kadar önde olduğunu göreceksiniz selçukta belediyenin yapmadığı bir iş söyleyin. Selçuk u paylaşmak için aç çakallargibi kıvranıp duruyorsunuz ama bekçi sağlam bu seçimide alarak hizmete devam edecek

    1. Kemalist Selcuklu dedi ki:

      Nesrin hanım siz bakın cevreye. Bizler cevreyi gayet iyi biliyoruz. Bir otoparkımız yok, bir kapalı pazaryerimiz yok, bir kültür merkezimiz yok, bir sinemamız yok, en önemlisi halkın icinde ve halkinla barışık bir başkanımız yok.

  22. izmirli dedi ki:

    başkanın personeliyle adı çıkmış. bunu seçimde akp kullanacak deniz Baykal gibi olacak ve kaybedecek . merkez ayakta uyuyor.

  23. anonim dedi ki:

    Bu seçimde kapışma çok buyuk olucak tekrar chp kazanacak demek isterdim ama soylenenler vefa için çok buyuk sorunlar oluşturdu biz 3 donemdir vefaya oy veriyoruz bu yılda vericez ama keşke vefa yerine başka bir aday olsaydı selçuk bu yıl ole kapışmalı olucakki duşunemiyorum bile bir yandan sema yeşilçimenli akp bir yandan herkezin seçimden once konuştugu ama oy zamanı gelince oy vernedigi mhp bir yandan 3 donemdir selçukta başkanlık yapan vefa aslında son olan olaylardan sonra akp ye kazanma şansı çok duştu ben bu seçimin tamamen levent gorur ile vefanın arasında geçicegini duşunuyorum eyer tekrardan vefa kazanırsa herley gene aynı olucak biliyoruz artık ezberledik selçuga bir yer açmak isteyince devlet gene dur diyicek karşı çıkıcak bu belli ama levent beyde gelse bu degişmez oturmuş bir duzen var bu duzenin yıkılması gerek ve bu da çok zor olan bir şey herlez için hayırlı olsun diyorum inşallah bu seçim için insanların ekmegiyle oynanmaz kazanan yenileni yıkmak için şuanki belediyede çalışanları belediyenin açmış oldugu yerlerdeki insanları işten çıkarmaz adaletli bir seçim olur inşallah şimdiden kazananı tebrik ederim 😀