site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

PM’den Ülgür’e Kontrollü Geçiş

PM’den Ülgür’e Kontrollü Geçiş
16.01.2014
A+
A-

huseyin-vefa-ulgur16

İzmir Milletvekili Oğuz Oyan’ın itirazına rağmen Hüseyin Vefa Ülgür’ü onaylayan Kemal Kılıçdaroğlu, itirazların yazılı verilmesini isteyerek konuyu tekrar inceleyeceğini söyledi.

Kritik PM zirvesi sonrası 11 ilçenin adayı açıklandı. Selçuk Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür dördüncü kez Selçuk Belediye Başkan Adayı oldu. Selçuk ilçesine aday olan 7 belediye başkan aday adayı arasından seçildi.

CHP Genel Merkezi’nde yapılan kritik Parti Meclisi toplantısında İzmir’de metropoller hariç çok sayıda ilçenin belediye başkan adayı belli oldu.

Sabah saatlerinde yapılan MYK toplantısı sonrası belirlenen isimler oylama için Parti Meclisi’ne gönderildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı toplantıda şekillenen isimler oylandı ve 11 ilçenin adayı açıklandı.

İŞTE İZMİR’İN AÇIKLANAN ADAYLARI
Foça: Gökhan Demirağ
Kemalpaşa: Rıdvan Karakayalı
Kınık: Süleyman Kaya
Menemen: Tahir Şahin
Ödemiş: Bekir Keskin
Selçuk: Vefa Ülgür
Seferihisar: Tunç Soyer
Torbalı: Ufuk Yörük
Güzelbahçe: Mustafa İnce
Bergama: Mehmet Gönenç
Beydağ: Süleyman Vasfi Şentürk

BAYINDIR SANCISI
CHP’de talihsiz bir kaza sonrası çapraz bağları kopan Ardahan Totuk’un adaylıktan çekilmesi sonrası Bayındır için isim belirleme sürecinde sancı yaşandı. Sabah yapılan MYK toplantısında Başkan Kocaoğlu ile kendisine yakın vekillerin desteklediği Tamer Yanık’ın ismi PM’ye taşındı. Ancak PM’de Yanık için uzlaşı sağlanamadı ve ismi çekildi. Bayındır adayı bir sonraki MYK toplantısında belirlenecek.

KILIÇDAROĞLU’NDAN İKİ İLÇE İÇİN İNCELEME SÖZÜ
Parti Meclisi toplantısında iki ilçenin adayı için vekillerden şerh geldi. Kınık’ta mevcut Belediye Başkanı Süleyman Kaya’ya karşılık Eski İlçe Başkanı Mehmet Çetinkaya’nın aday olmasını isteyen Milletvekili Alaattin Yüksel ile PM Üyesi Hüseyin Saygılı çekince ifade etti. Selçuk’ta da mevcut Başkan Vefa Ülgür’ün adaylığına Milletvekili Oğuz Oyan karşı çıktı.

Oynalıp onay alan iki ilçeyle ilgili itirazlarına yükselmesi üzerine Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Buraları kendi yetkime alıyorum. Tekrar değerlendireceğim. İtirazlarınızı inceleyeceğim” dedi.

BÖYLE GİDERSE KAYBEDERİZ
Selçuk’ta Belediye Başkanı Vefa Ülgür’ün ismine itiraz eden Milletvekili Prof. Dr. Oğuz Oyan da yaptığı açıklamada durumun iyi olmadığını ifade etti. Oyan, “Toplantıda da dile getirdim. Eğer mevcut belediye başkanı ile seçime gidersek kaybetme oranımız çok yüksek. Artık belediye başkanı yıpranmıştır. Biz partimizi düşünmek zorundayız. Kişilerle problemimiz olamaz. Orada başka adaylar var. Birbirinin arkasında duruyor. Mevcut isim dışında diğerleri ile gidilebilir” dedi.

ADAYLIĞI AÇIKLANAN VEFA ÜLGÜR KONUŞTU

PM toplantısı sonrası aday ilan edilen Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür konuştu.

SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI VEFA ÜLGÜR yapmış olduğu açıklama da, Benim için birinci dönem kadar önemli, İlk aday olduğumda ilçe için zor bir dönemdi, şimdi de Türkiye zorlu bir süreçten geçiyor. Bu nedenle görevimiz de ağır, Çok önemli bir seçim olacak ve tüm arkadaşlarımızla el birliği ile bu işin içinden çıkacağız. Ülkenin önünü açmak için tek seçenek CHP’dir.

[poll id=”4″]

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. geZi ruhu dedi ki:

    Şu akpliler ne kadar çok korkuyormuş Vefa Başkan’ın adaylığından yahu! Ne oldu yemedi galiba vefaya karşı seçime girmek. Arkadaş sizde haklısınız sözde en güçlü adayınızla bile yolda kaldınız geçen seçim… Ki sizin partinin kutucukları saçılmamıştı daha ortaya… Gerçi hoş selçuk akpninde başbakanlarının izinden gittikleri selçuk sgkya yerleştirdikleri elemanlardan belli.küçük Selçuk’ta tüm halkın gözünün içine baka baka. Vefa başkana ve örgüte hayırlı olsun. Sözde chpliyim diyenlere akpde at sürenlere bakmayın siz. Yolunuz açık olsun vefa başkan.

  2. Anonim dedi ki:

    birbirinizi yiyin siz emi..zeynelde vefada aynı kaptan yemiş içmiş..selçuk yemez artık..levent geliyor hazırlayın kendinizi

  3. vatandaş dedi ki:

    Hala anlamadınız değil mi partiye oy verirseniz kaybedersiniz, adam gibi adama oy vermek gerekir ki o da LEVENT GÖRÜR

  4. ANONİM dedi ki:

    vatandaş mezarlıklar izmir büyük şehire bağlı

  5. SELÇUK LU dedi ki:

    Yine yeniden birdaha bu dönem de seninleyiz hep birlikte Başkanım hayırlısı olacak sen aldırma bu ayakkabı kutucularına

  6. Caner dedi ki:

    Yorumlar AKP tarafindan yapilmiyor. AKP bu ulkeye gellmis en buyuk beladir. Vefa da Selcuk icin bir kôr talihtir. CHP ye oy verememek cok kotu..Eger itiraz Kabul edilmezse oyum Levent e gider. En azindan turizmin icinde.

  7. ata dedi ki:

    Vefa bey i tebrik ederim..herkes rahat olsun,sonradan üzüleceği şeyler demesin..Vefa Başkanı yine o sandıktan çıkaracağız..

  8. emekçi dedi ki:

    Ülkemizin zor dönemini o ADD de oturduklarınla geçeceksen ben yokum.Hatta o dersane zararı ile havuz zararını önce öde.Selçuk’u zorlu sürece sokuyorsun.Ülke zorda derken cambaza bak mı demek istiyorsun.Tehdit ediyorsun,asıyorsun,kesiyorsun,nefes aldırmıycam diyorsun…SELÇUK ZORDAAAAAA…..

  9. emekçi dedi ki:

    2004 chp 3780 gibi bir farkla kazanıyor.2009 chp 470 küsur oyla kazanıyor.3300 küsur oy kayıp.Size göre herkes akp li, yazık size.Öyle düşüne düşüne 4000 e yakın
    oyu akp ye kaptırdınız.2004 de 1925 olan akp oyu,nedense 2009 da 7140 a çıkmış.Bu mu sizin başarılı siyasetiniz VEFACILAR.Önce chp li olun.Kişici değil.

  10. Chpli dedi ki:

    Üzgünüm ama vefa başkan varsa ben yokum çok geri kaldı selçuk

    1. Sirinceli baskanın koylusu dedi ki:

      Cok doğru. Ama Selçuklu hemşehrilerimiz pek yenilikçi olmadıkları icin cevre ilçeleri hic gezmiyorlar. Selcuk bir megaköy dur. Ekonomisi en düşük olan bir ilcedir. İzmirde tabi.

  11. Belevili dedi ki:

    Özcan bey vefaya bin çeker

  12. Anonim dedi ki:

    Sayın Başkan Hüseyin Vefa Ülgür 4. dönem belediye başkanlığnız şimdiden hayırlı uğurlu olsun.CHP genel merkez çok doğru bir karar vermiş seçmenini çok iyi analiz etmiş bu karar da.

  13. Halkçı dedi ki:

    Akp ulkeyi bitirmis selçuk köy kaldı diyen zihniyet bunlar daha selcugu almadan efesi pazarladilar alirlarsa senin payına ne düser düsün baskani secimden secime görüyoruz diyenlerede lafim başkanı dagdaki yollarda yoksullara giden aşta dikilen ağaçta cenazesinden hastalığına sagligina kadar gören görüyor

  14. Anonim dedi ki:

    Bu eleştiri yorumlarını yazan genelde aynı bir iki kişi ve CHP li değil maksat halkın kafasını karıştırp ortalığı bulandırmak kanmayın arrkadaşlar bunlar laf ebeliği yapıp sizi yanıltıyorlar.Vefa Başkanı seçiyoruz yine bu seçimde oylarımız tarafsızlardan da gelenlerle katlanacak.

    1. anonim dedi ki:

      Seç seç sen selçukta da yol yenilemeden başka bişey olmasın

  15. SELÇUK SEVDALISI dedi ki:

    Ey Dostlar Selçuk İçin Hayırlı Olsun Üç Adayında Amacı Belli Başkan Olmak İçin Ne Yapmak Lazım Yaptıkları Yapacağının Teminatıdır Biri 15 Yıldır Seçimden Seçime Boy Gösterir Diğeri Selçuk ta Durmaz Ayrıca Bu Şartlarda Selçuk Halkı Kimin Yanında Olacağını Bilir GENÇ DİNAMİK AKLI SELİM NE KUL NEDE YETİM HAKKI YEMEYEN YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR KENDİ İÇİN DEĞİL SELÇUK İÇİN SELÇUK LU İÇİN BU BİR ŞANSTIR BU ŞANSI DEĞERLENDİRECEK KİŞİLERDE SELÇUK HALKIDIR TERCİĞİNİZ LEVENT GÖRÜR OLURSA SELÇUK BELEDİYENİN YANDAŞ BELEDİYESİNDEN KURTULDUĞU GİBİ GENÇLİĞİN FAKİRİN FUKARANIN BELEDİYESİ OLUR KISACASI BİRİ 55 DİĞERİ 60 YAŞINDA OLAN BAŞKAN DEĞİL 40 YAŞINDA GENÇ DİNAMİK AKLI SELİM BAŞKAN LEVENT GÖRÜR LE AYDINLIK GÜNLERE DİYORUM HER YIL OLDUĞU GİBİ SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ KENDİNİZ İÇİN DEĞİL TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİM HAKKINI KORUMAK GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMAK DİLEĞİYLE OYUNUZ ÜÇ HİLALE OLMASI DİLEĞİYLE

  16. Halkçı dedi ki:

    4×4 olur bu konuşulanlar boş olur

  17. batlamyus dedi ki:

    Her şeyi belediyeden bekleyen selçuklu once kendi kapının onunu supur. sen selçuk için ne yaptın. esnaf ne yaptı. selçukta hangi esnaf işine yatırım yaptı. kim yeni işyeri açtı. idtihdamı devletten beklemeye devam edin. selçuklu zengin iş adamlarımız ne yaptı bu gune kadar. Bana martaval okumayın herkes kendi kapısının ınunu supursun bak ozaaman belki birşeyler değişir

  18. ata dedi ki:

    Vefa Bey i tebrik ederim.herkes rahat olsun.aslanlar gibi sandıktan yine çıkarcaz başkanımızı.yolunuz açık olsun büyük BAŞKAN..

    1. anonim dedi ki:

      Sorma ne büyük

  19. köylü dedi ki:

    arkadaşlar oylar zeynel hocaya 5 sene öncekinin intikamı alınacak ilk defa selçukda akp kazanacak teprik ederim chp teşkılatına hayırlı olsun

  20. selçuklu dedi ki:

    at gözlüğünü çıkartıp bakmak lazım vefa- Zeynel çatışması başlasın bizde seyirci olalım biri başkan diğeride onun danışmanı değilmiydi al birini vur öbürüne vefa ülgürün peşinden koşun şirince yolundaki çiftlikte kaç hayvanı var kaçtane Selçukluya iş veriyor Tireye giderken almış olduğu çiftlik neden alındı çünkü başbakan gibi seçilemezse milletinm yüzüne bakacak hali kalmayacak.zeynel ise izmire yerleşmiş etiket yapmak için aday oluyor ikisininde birbirinden farkı yok bence selçuktan kaçmayacak aday olduğu gün mal varlığını açıklayan malının hesabını verebilecek aday levent gelecek çünkü levent çocukla çocuk büyükle büyük olur kibir diye bir şey yok onda bu seçimde oyum levent görüre

  21. APASASLI 35920 dedi ki:

    4. KEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞINIZA ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLİYORUZ…

  22. yazik dedi ki:

    bir chp li olarak atmiyorum partime oy ailemede.sulalemede.attirmiyorum 2000 oyunuz simdiden yok sayin kilictarogluna ve vefaya hayirli olsun bitirdiniz selcuk umuzu gidin artik burdan beee gidin

  23. Anonim dedi ki:

    vefa adaysa oyumuz ilk defa CHP’ye gitmeyecek. böyle düşünen çok insan var. çok yazık…