site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

PM’den Ülgür’e Kontrollü Geçiş

PM’den Ülgür’e Kontrollü Geçiş
16.01.2014
A+
A-

huseyin-vefa-ulgur16

İzmir Milletvekili Oğuz Oyan’ın itirazına rağmen Hüseyin Vefa Ülgür’ü onaylayan Kemal Kılıçdaroğlu, itirazların yazılı verilmesini isteyerek konuyu tekrar inceleyeceğini söyledi.

Kritik PM zirvesi sonrası 11 ilçenin adayı açıklandı. Selçuk Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür dördüncü kez Selçuk Belediye Başkan Adayı oldu. Selçuk ilçesine aday olan 7 belediye başkan aday adayı arasından seçildi.

CHP Genel Merkezi’nde yapılan kritik Parti Meclisi toplantısında İzmir’de metropoller hariç çok sayıda ilçenin belediye başkan adayı belli oldu.

Sabah saatlerinde yapılan MYK toplantısı sonrası belirlenen isimler oylama için Parti Meclisi’ne gönderildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı toplantıda şekillenen isimler oylandı ve 11 ilçenin adayı açıklandı.

İŞTE İZMİR’İN AÇIKLANAN ADAYLARI
Foça: Gökhan Demirağ
Kemalpaşa: Rıdvan Karakayalı
Kınık: Süleyman Kaya
Menemen: Tahir Şahin
Ödemiş: Bekir Keskin
Selçuk: Vefa Ülgür
Seferihisar: Tunç Soyer
Torbalı: Ufuk Yörük
Güzelbahçe: Mustafa İnce
Bergama: Mehmet Gönenç
Beydağ: Süleyman Vasfi Şentürk

BAYINDIR SANCISI
CHP’de talihsiz bir kaza sonrası çapraz bağları kopan Ardahan Totuk’un adaylıktan çekilmesi sonrası Bayındır için isim belirleme sürecinde sancı yaşandı. Sabah yapılan MYK toplantısında Başkan Kocaoğlu ile kendisine yakın vekillerin desteklediği Tamer Yanık’ın ismi PM’ye taşındı. Ancak PM’de Yanık için uzlaşı sağlanamadı ve ismi çekildi. Bayındır adayı bir sonraki MYK toplantısında belirlenecek.

KILIÇDAROĞLU’NDAN İKİ İLÇE İÇİN İNCELEME SÖZÜ
Parti Meclisi toplantısında iki ilçenin adayı için vekillerden şerh geldi. Kınık’ta mevcut Belediye Başkanı Süleyman Kaya’ya karşılık Eski İlçe Başkanı Mehmet Çetinkaya’nın aday olmasını isteyen Milletvekili Alaattin Yüksel ile PM Üyesi Hüseyin Saygılı çekince ifade etti. Selçuk’ta da mevcut Başkan Vefa Ülgür’ün adaylığına Milletvekili Oğuz Oyan karşı çıktı.

Oynalıp onay alan iki ilçeyle ilgili itirazlarına yükselmesi üzerine Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Buraları kendi yetkime alıyorum. Tekrar değerlendireceğim. İtirazlarınızı inceleyeceğim” dedi.

BÖYLE GİDERSE KAYBEDERİZ
Selçuk’ta Belediye Başkanı Vefa Ülgür’ün ismine itiraz eden Milletvekili Prof. Dr. Oğuz Oyan da yaptığı açıklamada durumun iyi olmadığını ifade etti. Oyan, “Toplantıda da dile getirdim. Eğer mevcut belediye başkanı ile seçime gidersek kaybetme oranımız çok yüksek. Artık belediye başkanı yıpranmıştır. Biz partimizi düşünmek zorundayız. Kişilerle problemimiz olamaz. Orada başka adaylar var. Birbirinin arkasında duruyor. Mevcut isim dışında diğerleri ile gidilebilir” dedi.

ADAYLIĞI AÇIKLANAN VEFA ÜLGÜR KONUŞTU

PM toplantısı sonrası aday ilan edilen Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür konuştu.

SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI VEFA ÜLGÜR yapmış olduğu açıklama da, Benim için birinci dönem kadar önemli, İlk aday olduğumda ilçe için zor bir dönemdi, şimdi de Türkiye zorlu bir süreçten geçiyor. Bu nedenle görevimiz de ağır, Çok önemli bir seçim olacak ve tüm arkadaşlarımızla el birliği ile bu işin içinden çıkacağız. Ülkenin önünü açmak için tek seçenek CHP’dir.

[poll id=”4″]

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. ali dedi ki:

    Ne anlatiyorsunuz siz allah sakini az biraz vicdan varsa sizde bir dusunun insanlara ekmek yerine ekmeğiyle oynayan birbirinden farklı görünen ayni zihniyet olan AKP ve CHP düşün artik bu milletin yakasindan size oy değil su yok suuuu levent görür ve MHP sizi o sandiga gomecek…

  2. chp li.. dedi ki:

    vefa aday olursa oyumu mhp ye vereceğim demiştim galiba öyle olacak….

  3. Anonim dedi ki:

    chp liyim ama ilk defa hayatımda mhp ye oy verecem

  4. UYAR dedi ki:

    bir belediye başkanını her konu da ne olursa olsu bir vatandaşla polimiğe girip o kişiye saldırmsı adaletmidir.ana avrat küfretmesi adaletmidir.bana bu güne kadar hangi tabaktan yemek vermiş ki bana ve şahsıma yediğin tabağa sı.ma diye bağırmaya bir belediye başkanının hakkı varmıdır.kendisie soruyorum oy vermiş veya vermemiş bir vatandaşa o kadar kişinin içerisinde hakaret etmeye hakkı varmıdır.ben o kelimeyi kullansam dahi ve kullanmadım kendisinden bir başkan olarak benim koluma girip sen ne yapıyorsun deyip benim yanıma gelse ve ben o kelimeyi kullamadığım halde kullansam dahil ben o başkandan özür dilerdim.ben hiç bir şekilde ona karşı bir polemikte bulunmadım.Ayrıca bir vatandaşın üzerine 25 kişiyle yürünmez

    1. Sosyal demokrat dedi ki:

      Yok be Uyar abicim. Baskan pazarı tek başına geziyormuş , halkını kucakliyormus , yani tam bir sevgi seli oluşmuş pazarda. Sende yirmibes arkadasinla baskanın uzerine yurumussun. Sen neden 25 yakın korumayla geziyorsun pazarda Uyar abicim yoksa korkuyormusun?

  5. caner dedi ki:

    bir selçuklu olarak okulum gereği okul sezonun da dışarıdayım ancak oyumu selçukta kullanıyorum, sırf levent başkana oy vermek için o gün selçuka geleceğim. benim için chp ve akepe nin birbirinden farkı yok kalmamıştır. onun için oyum levent görür e mhp ye

  6. belevili dedi ki:

    selçugun levent başkan gibi dürüst siyaset herkezin halini hatrını soran başkana ihtiyaç oldugunu düşünüyorum bir belevili olarak oyumuz levent başkanadır

  7. belevili dedi ki:

    bir belevili olarak selçugun levent görür gibi bi başkana ihtiyacı var destegimiz levent görür’e

  8. Anonim dedi ki:

    Bakın,burada yorum yazanlar çok iyi bilsin ki her Vefa Beyi istemeyen, otomatikman AKP sempatizanı falan değildir. Ben şahsen,hiç bir partiye sempati duymuyorum. Ne CHP’si,ne AKP’si umurumda değil. Ama benim gözlemim o ki Selçuk daha iyi bir belediye başkanı ile yönetilmeyi hak ediyor. Ben Selçuk’un geliştiğini,ilerlediğini göremiyorum ve bu yüzden de Vefa Bey’e oy atmayacağım. Yeter artık, belediye başkanlığı saltanat değildir,icraat yeridir ve ben artık bambaşka bir Selçuk görmek istiyorum. Bunun için de bırakın artık partizanlığı,hangi aday size daha fazla güven veriyorsa ona verin oyunuzu.

    1. ANONİM dedi ki:

      HELAL SANA

  9. genç dedi ki:

    selçuk için bir kez daha Vefa başkanın olması çok sevindirici..cumhuriyet halk partisi vefa başkanla bir kez daha yerel yönetimi kazanıcak..hayırlı uğurlu olsun..:)

  10. anti chp dedi ki:

    Çöpçü anlaşılan vefa seni belediyeye çöpçü olarak almış diğer chp li arkadaşlarda vefanın yamacıları anlaşılan görecek bir yatırım yok ki gorelim hizmetmiş

  11. anonim dedi ki:

    CHP örgütünü kutluyorum çok doğru seçim. Sadece Selçuk’ ta değil şimdiye kadar yapılan bütün adaylar tam isabet.2014 eylülde erken genel seçimle Tayyip’siz bir Türkiye görünüyor.

    1. Sosyal demokrat dedi ki:

      Tayyipsiz Türkiye, Vefasiz bir Selcuk.

  12. MARTI dedi ki:

    Vefa başkan yine seninleyiz yine seninleyiz yine seninleyiz. Ayakkabı kutucuları partisi, siz ancak rüyanızda görürsünüz Selçuk’ta iktidarı . Vefa başkan bu sefer farkla geliyor bunu yazın bir kenara.

    1. vatandaş dedi ki:

      yağhanelerde inecek var.

  13. Anonim dedi ki:

    Ekmeği ile oynadığın CHP li arkadaş belli ki kuyruk yaran var. Senin objektif olman mümkün değil. Vefa bu şehrin yollarını altın kaplatsa yine bahane bulursun.

  14. Anonim dedi ki:

    Zeynel hoca nabza göre şerbet veriyor. Bazı yerlerde ben aslen sol görüşlüyüm diyor. Eee bu ne demek şimdi. Ailesi ve çocukları da AKP’yi istemiyormuş…

  15. Kale dedi ki:

    Vefa Ülgür’ün başkan adaylığı hayırlı uğurlu olsun.Vefa Başkan bu seçimde açık ara farkla kazanır.Selçuk halkı sağ duyuludur. Atmaca gibi Selçuk’u parsel parsel yiyecek olan ayakkabı kutucularına bu güzel memleketi bırakmazlar.

  16. Anonim dedi ki:

    Yorumları okudumda nekadar cahil insanlarımız var ilkönce sizleri aydınlatayım ben partiyle yakından uzaktan alakam yok parti işleri bize ters selçuk chp kalesi oldugu için pamucakta yapılan güzel şeyler yarım kaldı ama vefa başkan yapmadı ak parti hükümeti engel cıkarttı ve bunu herkes biliyor hükümet gecen seneler selçuk belediye başkanına kaçkez müffettişler gönderdi ve hiçbir yalan dolanla karşılaşmadı türkiyenin en dürüst belediyesi selçuktur bunu bilesiniz vefaya helal olsun okadar düşmanı var yinede yıkılmadı geri adam atmadı delikanlı başkanmış birkez daha taktir ettim ben efes altkapıda esnafım 1968 yılında kurulan efes altkapı binbeşyüz aile ve çalışanı var 20bin çeşit mal satılıyor ve bu mallar selçuktan ve köylerinden el yapımı elbise boncuk sabun lokum yani demek istediğim selçukta fabrika yok efesliler selçuk esnafına büyük katkısı var ak parti hükümeti ne yaptı efesi özelleştirdi içeriye iki mağaza kurdu ve efesalt kapı esnafını madur etti vefa başkanımız ne yaptı orayı 3 sene mühürledi sonra noldu orman su işleri bakanlıgından farklı ruhsat cıkartıp dükkanları açtılar burda kalkmış hala ak partiyi savunan yalamalar var kardeşim ak parti büyük iş adamlarını dahada büyüttü kücük esnafları bitirmeye çalışıyolar zaten selçukta bakkn nerde boş insanlar var işe yaramazlar hepsi ak partiye sırtını dayamışlar ve bişey daha dicem herkes belediye köy yaptı diyorsunuz ya selçuktaki zenginler ne işe yarar yaralı parmaga iş….lar herşeyi belediyeden beklemeyin oyumuz vefanındır hayırlı olsun başkanım …

    1. Sirinceli baskanın koylusu dedi ki:

      Kardes selcuga girişte sag tarafda ne yapılıyor biliyormusun. Sen bı öğren bakalım burası kimin ve ne olcak ve kim izin verdi buraya. Sonra Efes dükkanları hakkında konus. Bir şey bilmediğin ortada. Selcukda kimse AKP yi savunmuyor sadece mevcut baskandan kurtulmaya çalışıyor.

  17. izmirli dedi ki:

    ranta bu kadar açık bir yerde vefa başkan dışında biri olsaydı köşeyi dönmüştü,
    hem de nasıl dönmüştü…
    meyve veren ağaç her zaman taşlanır,
    demek ki doğru yoldasın vefa başkan, yolun açık, oyların bol olsun…..

    1. Anonim dedi ki:

      kardesim kimse vefa ülgüre çaldın çırptın demiyor zaten anlamak istemiyormusunuz siz bizim şikayetimiz halkıyla bir olmayan şeffaf olmayan bir zihniyettir çarşıda neden görünmez bir başkan hadi birşeyler yapılmıyor hükümet engeli var diyorsunuz haklısınızdırda ama neden bu halka çarsıda kahvede gezerken söylenmiyor bunları yapsa samimiyetine güvenir insanlar en azından yaptırmıyorlar deriz şişli belediye başkanı mustafa sarıgül hergün 6 da kalkar 7 de gün gün ayırarak esnafı gezer belediyecilik böyle yapılır

  18. mektepli dedi ki:

    Ne hırs mış be.5.dönemi de iste.25.yıl kutlarsın.Ama çok nefret var kazanman zor bu sefer.Parti Selçuk falan düşünmüyorsun sen.Hatta Selçuk ta yaşayanları enayi yerine koyuyorsun artık.Yazık çok yazık…

  19. mektepli dedi ki:

    Geri kalmış feodal toplumların liderleri böyle davranır.Ya kaybedince,ya kovulunca,ya ölünce bırakırlar koltuğu.Bakın etrafınıza öyle değil mi?Ah bu toplum bir uyansa hiç biriniz orada değilsiniz.

    1. Anonim dedi ki:

      Katılıyorum görüşlerinize. Biz bir türlü bırakmamız gereken zamanı bilmiyoruz. Bazen gözümüzü öylesine koltuk hırsı bürüyor ki, o koltuktan ayrılınca boşluğa düşmekten korkuyoruz. Başkan bu sefer “yeter artık” deyip,yerini yine kendisinin de destekleyeceği birine bıraksaydı, kimse bugün bu tartışmaları yapmazdı.

  20. avcı dedi ki:

    başkan ne yapmak istediyse hükümet engellemiş.peki bir dönem daha seçilirse hükümeti alt edip verdiği vaatleri yerinemi getirecek.bırakın artık bu saçma bahaneleri ben bir vatandaş olarak hizmet isterim çocuklarıma iyi bir gelecek veren yönetici isterim.ben vatandaş olarak oy verip görevimi yaparım.eğer bu yola başkan olarak baş koyduysan ben mazeret dinlemem bana kim hizmet verecekse onu tanırım.yanlı yönlü nereye gideceksin tek söylenen bana oy veren benim vatandaşım vermeyen vatan haini. kaç dönem oyverdik biz üzerimize düşeni yaptık artık yeni ufuklara yelken açma zamanı.

  21. Selçuklu CHP.li dedi ki:

    Takunyalı çetesiyle Pensilvanya çetesi birbirine girmiş. Ortalık kan gövdeyi götürüyor. Polis, Savcı, Hakim, MİT birbirine kurşun atıyor.
    Başbakan ailesinin serveti 10 senede binlerce kat büyümüş. Bakanlar hırsızlık yaparken suçüstü yakalanmış, çocukları hapiste, banka genel müdürünün evinde rüşvet dolarları ayakkabı kutularında geziyor.
    İzmir’e başkan adayı olan bakanın bacanağı İzmir’deki ihaleler için tuvaletlerde pis rüşvet paraları alışverişinde, b.k kokusu her yanı sarmış.
    Ortalıkta devlet ciddiyeti, haysiyeti, Türklük onuru kalmamış.
    Devlet İmamhatipli molla kafasıyla yönetilir olmuş.
    Atatürk’ü anmak çelenk koymak isteyen vatandaşa kaymakam para cezası kesiyor,.
    Türk’üm demek suç olmuş, beyefendi Türklüğü ayaklarının altına almış.
    Memleket Suriyedeki ciğer söken sapık El-Kaide militanlarının silah, para, insan deposu olmuş, Güneydoğu elden gitmiş, PKK devlet kurmuş, paçavrasını bayrak diye göndere asmış,
    TC ibaresi devletin tabelasından silinmiş,
    Yargı diye bir şey kalmamış, başbakan oğlu polis tarafından aranırken babasının makam arabasında gezinir olmuş.
    Sen hala Selçuk’ta Vefa aday olmuş, ben ona oy vermem.
    Ben Vefa’ya küstüm.
    O bana selam vermedi, darıldım.
    Kanuna aykırı bir isteğim oldu, yerine getirmedi.
    Kaçak çatı katımı yıktı, projesiz balkon kapattım, imara aykırı inşaat yaptım, mühürledi.
    Ben de ona küstüm.
    Selam vermedi darıldım.
    Geçen seçimde on kişi üstüne çullandığı için yanında BİR tane güvenlik var diye demediğimi bırakmadım. Yanında on onbeş korumayla geziyor diye alçakça diye iftira ettim.
    Mezarlığın karşısında barakaya içki ruhsatı vermedi diye kızdım.
    Hadi yaa….
    Sen ey Selçuklu vatandaş;

    BELEDİYE ENCÜMEN TOPLANTILARINA KAÇ DEFA GİTTİN? VEYA HİÇ GİTTİN Mİ?
    SORUNLARINI KAÇ DEFA DİLE GETİRDİN?
    BİR TANE BELEDİYEYE DİLEKÇE YAZDIN MI?
    GÖRDÜĞÜN BİR SORUN İÇİN ÇÖZÜM ÖNERDİN Mİ?
    HANGİ DERNEĞE, SİVİL TOPLUM KURULUŞUNA ÜYE OLDUN?
    GENÇLER ÇEVRE İÇİN KAMPANYA DÜZENLERKEN SEN KAHVEDE OKEY OYNAMADIN MI? GENÇLER YÜRÜYÜŞ YAPARKEN SEN OKEY TAŞI DİZMEDİN Mİ?
    ÇALIŞAN YA DA EV KADINI OLARAK HANGİ ETKİNLİĞE KATILDIN, ÖLDÜRÜLEN KADINLAR İÇİN, KADIN HAKLARI İÇİN CIK CIK DEMEKTEN BAŞKA İÇİN BİR ŞEY YAPTIN MI?
    KALKMIŞ CHP.Lİ OLARAK AKP ADAYINA OY VERECEKMİŞ.
    KALKMIŞ SELÇUK’TA YÜZDE 10 SABİT OYU OLAN PARTİNİN ÇÖP SEPETİNE OY KOYACAKMIŞ.
    KALKMIŞ BARAJI GEÇEMEYECEK PARTİYE OY VERECEKMİŞ.
    HEPİMİZ GEÇMİŞ SEÇİMLERDEKİ OY ORANLARINI BİLİYORUZ.
    BİR BAK, İNCELE.
    HANGİ PARTİ İKTİDAR PARTİSİNİN RAKİBİ?
    HEPİMİZ ONA OY VERELİM.
    MEMLEKETİN BAŞINDAKİ MÜSTEBİTE, ASTIĞIM ASTIK KESTİĞİM KESTİK DİKTATÖRE KARŞI DURALIM.
    ORDUMUZA KUMPAS KURANLARI,
    KAHRAMAN SUBAYLARIMIZI ZİNDANLARDA SÜRÜNDÜRENLERİ,
    BAYRAĞIMIZI GÖNDERDEN İNDİRENLERİ,
    TÜRKLÜĞE KARŞI ÇIKANLARI,
    BEBEK KATİLİYLE, TERÖRİSTLE ANLAŞIP KUCAK KUCAĞA GEZENLERİ,
    YİYİCİLERİ, RÜŞVETÇİLERİ
    SEVİNDİRMEYELİM.

    1. Anonim dedi ki:

      bu seçim çok farklı olacak
      partinin büyüklüğü küçüklüğü hiç öenemli değil benim için
      adam gibi adam dürüst halktan on numara bir başkan adayı LEVENT GÖRÜR var bu seçimde ona destek vereceğim ve hergün onlarca kişiden oy istiyorum ona

    2. vatandaş dedi ki:

      hiç bir şey bilmiyorsunuz. aklınızca döktürmüşsünüz. vefa ülgür izmir büyük şehir meclis toplantısına kaç kez gitti. ( 4 kez gitti) sana çok şey yazarım ama gerek yok anlamak istemezsin.

  22. Anonim dedi ki:

    Levent abi akp nin cogu oylarını alıcak zaten hayırlısı kimse o gelsin

  23. zor dostum zor dedi ki:

    Akp alir bu sefer….

    1. arnavut dedi ki:

      3-1