site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Hiçbir yaşlı aç, açıkta ve muhtaç durumda bırakılmayacak

Hiçbir yaşlı aç, açıkta ve muhtaç durumda bırakılmayacak
22.10.2015
A+
A-

hicbir-yasli-ac-acikta-ve-muhtac-durumda-birakilmayacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, MHP İzmir Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç ve İlçe yönetimi ile birlikte Gaziemir’de vatandaşlarımızla ve esnafla buluştu. Yaşlılarla buluşan Şahin, onurlu ve güvenli bir yaşam sözü verdi.

MHP İktidarı Yaşlılarımızın İstismarına ve İhmaline Son Verecektir

Devleti yaşatmanın yolunun insanı yaşatmaktan geçtiğini belirten Şahin “ Ülkelerin değerleri insanlara verilen değerle artacaktır. İstikbalimize güvenle bakabilmek için emekli ve yaşlılara onurlu bir yaşam sürmelerinin temin edilmesi gerekiyor. MHP iktidarı hiçbir yaşlımızı aç, açıkta ve muhtaç durumda bırakmayacak, yalnızlığa mahkum edilerek toplumdan dışlanmasına fırsat vermeyecektir. Yaşlılara yönelik politikalarımız yaşlılık şartlarını hazırlayan gençlik ve aktif çalışma dönemlerini de kapsayacak şekilde düzenlenecektir. Hasta, engelli ve yoksulluk çeken yaşlılarımızın korunması gerekiyor. MHP iktidarı hasta, engelli ve yoksul yaşlıları koruyup gözetecek yaşam sevincini artıracak ve yaşam kalitesini koruyacak sosyal politikalar uygulayacaktır. MHP iktidarıyla yaşlılarımızın istismarına ve ihmaline son verilecektir” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.