Selçuk Ülkü Ocakları’ndan Regaip Kandili’nde İsa Bey Camii’nde Hayır Etkinliği
Selçuk Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, mübarek Regaip Kandili dolayısıyla tarihi İsa Bey Camii’nde vatandaşlara ikramda bulunarak gönülleri fethetti.
Üç ayların müjdeleyicisi olan Regaip Kandili, Selçuk’ta manevi bir atmosferde kutlandı. Selçuk Ülkü Ocakları, bu özel gecenin ruhuna uygun olarak ilçenin sembol mekanlarından biri olan tarihi İsa Bey Camii’nde bir hayır etkinliği düzenledi.
Maneviyat ve Birlik Mesajı
Yatsı namazının ardından gerçekleştirilen etkinlikte, Ülkü Ocakları üyeleri camiden çıkan vatandaşların kandilini kutlayarak çeşitli ikramlarda bulundu. Etkinlikte, birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.
Selçuk Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Emre Köyyerli tarafından yapılan açıklamada, bu tür mübarek günlerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiği belirtilerek; “Mübarek Regaip Kandili vesilesiyle hemşehrilerimizle bir araya gelmek, bu güzel gecenin bereketini paylaşmak istedik. Tüm İslam aleminin kandili mübarek olsun” ifadelerine yer verildi.


