site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

En Çok Tercih EdilenStiletto Ayakkabı Modelleri

En Çok Tercih EdilenStiletto Ayakkabı Modelleri
27.06.2019
A+
A-

Stiletto ayakkabılar son yıllarda kadınların vazgeçilmezi haline gelmiştir. Bu sebeple Hemen hemen her kadının dolabında en azından 1 tane stiletto ayakkabı modeli bulunmaktadır. Şıklığı ve zarifliğiyle kadınların kalbini fetheden stilettolarbol çeşidi ile de gönüllerde taht kuruyor. Tarzınız ne olursa olsun mutlaka stiletto ayakkabı modelleri arasından, kendinize uygun modeli bulmak mümkündür.

Stiletto ayakkabıların piyasada çok sayıda çeşidi mevcuttur. Stiletto ayakkabı tercihi yapılırken özellikle deri çeşidine bakılmaktadır. Genelde sade yapılı ve rugan modellerini vitrinlerde gördüğümüz gibi vidala ve süet modelleri de oldukça fazla kullanılmaktadır. Deri çeşidinin yanı sıra stiletto ayakkabı modelleri arasından en çok dikkat edilen özelliklerden diğeri de topuk boyudur. Topuk boylarında en çok tercih edilenler ise 4.5 ila 10 cm arasında değişmektedir.

Stiletto Ayakkabı Modelleri Nerelerde Kullanılır?

Stilettolar oldukça uyumlu ayakkabılardır. Özel günlerinizde abiyenizin altına çok yakışacağı gibi, günlük kullanımlarda bir Jean altında da oldukça şık durmaktadır. Bu sebeple stiletto ayakkabınız hemen hemen her ortam için uygundur. Ancak bulunulacak artama göre bir tercih yapılması gerekiyorsa, stiletto ayakkabı modelleri arasından kalın ya da kısa topuklu modelleri, rahatlığı açısından günlük hayata daha uygun olmaktadır. Uzun ve ince topuklu modeller ise özel günlerinizde daha şık duracaktır. Tüm özel ayakkabı modelleri için https://www.sofiabaldi.com/stiletto-abiye-ayakkabi sayfasını ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.