site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Sıcak Haddeleme Nelerden Oluşur

Sıcak Haddeleme Nelerden Oluşur
08.03.2023
A+
A-

Sıcak haddeleme 2008 yılından itibaren has çelik firması tarafından yapılan bir işlemdir. Firma bu işlemin uzun yıllar boyunca yapmakta ve yaptığı ürünler ile tüm iç ve dış piyasadan bulunan müşterilerinden en iyi ürünleri sunmaktadır. Hem yurt içinde hem de yurt dışında bir çok firma ile iletişim halinde olup onlara en iyi ve en kaliteli ürünleri sunmaktadır.. İç ve dış piyasa da bulunan müşterilerin vasıflı çelik ihtiyacına karşılamak amacı ile vakumlu veya vakumsuz kapalı döküm kütüklerden yuvarlak ve altı köşe kesirlerinde sıcak bir şekilde haddelenen ürünlerde oluşmaktadır.

Tüm bu ürünleri ihtiyaca göre ülke içerisinde hem de yurtdışına satışını yapmakta ve ülkemiz için iyi bir gelir kaynağı oluşturmaktadır. Birçok firma tarafından adı bilinen oldukça kaliteli ürünler üreten bir firmadır. Sizlerde ihtiyacınıza göre bu firma ile iletişime geçerek internet siteleri üzerinde bulunan birçok ürün hakkında detaylı bir şekilde bilgi alabilir ve istediğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz.

Yüksek ezme katsayısı ile itham hatlarda haddelenen ürünler daha sonra sıcak haddenin ardından iç hatalar ve yüzey çatlakları kontrol edilerek kullanıma sunulmaktadır. Haddeleme işlemleri ile tav fırınında kütükler homojen ve kontrollü bir şekilde tavlanır ve malzeme sıcak haddelenmeye hazır hale getirilir. Haddelenme sırasında gerekli olan iç enerji azalır. Tüm bu işlemler sıcak haddeleme esnasında yapılmaktadır. Büyük firmaların şirketlerin ihtiyaç duyduğu üretim malzemelerinden biridir. Böylelikle çok daha kaliteli ve kullanışlı ürünler tasarlanmaktadır.

Sıcak Haddeleme Kullanım Amacı
Sıcak haddeleme ile haddelenmiş ürünün yüzeyini iyileştirmek amacı ile kütük yüzeyinde oluşmuş olan tabakası yüksek basınçlı su kullanılarak temizlenir. Bu temizleme işlemleri sonrasında ürün yüzeyi çok daha iyileşir ve pürüzsüz bir hal alır. Bundan dolayı bu işleme sıklıkla ihtiyaç duyulur. Sizler de firmalarınızın ihtiyaçlarına göre bu ürün çeşitleri ile ilgili bilgi almak için
https://hascelik.com/sicak-haddelenmis-celikler-c sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sitede birçok ürün çeşidi bulunmaktadır. Sizler bu ürünleri inceleyerek satın alabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza göre dönem dönem olan indirimleri takip ederek ürünleri çoklu bir şekilde alıp çok daha uygun fiyatlar üzerinden satın alabilirsiniz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.