site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Elizi Altın Set Modelleri! Üreticiden!

Elizi Altın Set Modelleri! Üreticiden!
29.03.2021
A+
A-

Türkiye’nin birçok yerinde satış ofisleri bulunan Elizi kuyumculuk 22. Yaşına giriyor. Hem Trabzon da hem de İstanbul da satış ofislerimiz bulunmaktadır. Ayrıca Türkiye’nin birçok noktasında da satış ofislerimizle birlikte müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Sizlere özel sunduğumuz birbirinden değerli Trabzon hasırı setlerimiz bulunmaktadır. Özellikle düğün sezonuna özel altın set modellerimiz vardır.
· Altın setler mesh
· Choker
· Altın setler
Sitemizde bulunan sadece altın set kategorisinden bir kaçıdır. Aynı zamanda Trabzon hasırı setlerimiz ve mini setlerimizde bulunmaktadır. Böylece kendinize en uygun bulduğunuz aralıktaki setlere erişebilirsiniz. Düğün zamanlarının gözdesi olan bu setler ile daha renkli ve güzel anlar yaşayacaksınız. Birbirinden güzel ve özenle yapılmış olan altın setlerimiz her göze hitap ettiği gibi her cebe de hitap ediyor.
Trabzon Hasırı Setleri
Birbirinden farklı ince işçilikle yapılmış olan Trabzon hasırı setlerimizi siz değerli müşterilerimizin huzuruna çıkartıyoruz. Her biri ustalarımız tarafından özenle ve ilmek ilmek işlenmiş olan setlerimiz birbirinden farklı alternatiflerle karşınıza çıkıyor. Böylece cebinize uyun ve zevkinize uygun modelleri içlerinden seçme şansına erişebilirsiniz. Altınlarımızı bir bir özenle işleyerek müşterilerimizle buluşturuyoruz. Trabzon hasırı setlerimiz özellikle bizler için oldukça önemlidir. Sizlere farklı kategorilerde Trabzon hasırı ürünlerimizin hizmetini veriyoruz.
· Alize
· Trabzon hasırı
· Trabzon hasırı taşlı
· Fantezi setleri
Olmak üzere 4 kategoride sizlere birbirinden farklı ürünler sergiliyoruz. Son zamanların gözdesi olan altın kelepçe Trabzon hasırlarımız yeni gelinlerimiz tarafından oldukça sevilmiştir. Her biri özenle yapılmış olan kelepçelerimiz bileğinizi asla rahatsız etmez. Trabzon hasırlarınızı kolay bir şekilde hareket ettirebilirsiniz ve kullanabilirsiniz. Müşterilerimize Elizi firması olarak toptan fiyatıyla altın modellerimizi buluşturuyoruz. Her cebe uygun Trabzon hasırlarımız sizleri bekliyor. Düğünlerin vazgeçilmezi olan bu setler Trabzon hasırı ile buluşarak göz kamaştırıcı oluyor. Ayrıca bu özel tasarımlardan sahip olmanız içinde bir bahanedir. İsteğiniz üzerine setlerinizi kişileştirebilirsiniz. Whatsapp destek hattımızdan bizlere ulaşarak isteklerinizi belirtmeniz yeterli olacaktır. Böylece istekleriniz doğrultusunda sizlere değişiklikler yaparak içinize senen setleri yapabiliriz. https://www.elizi.com.tr/  olarak her geçen gün kaliteli hizmetimizde sınır tanımıyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.