site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Başterzi, Taksici Esnafların Sorunlarını Dinledi

Başterzi, Taksici Esnafların Sorunlarını Dinledi
12.11.2013
A+
A-

osman-basterzi-taksicilerle (1)

Ak Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Osman Başterzi Selçuk Garajını ziyaret ederek buradaki Taksici esnafın sorunlarını dinledi. Selçuk’un Büyükşehir Belediyesine bağlanmasıyla birlikte  “T” plaka sorunu olan ve bu sorunun bir türlü çözülemediğini dile getiren Selçuklu Taksiciler, Belediye Başkan Aday Adayı Osman Başterzi’den konuyla ilgi yardım istediler. Başterzi, Taksici esnafa bu konuda elinden gelen tüm gayreti yapacağı sözünü verdi.

Selçuk’taki tüm esnafların sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla esnafları tek tek ziyaret eden Ak Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Osman Başterzi, Selçuk garajına giderek buradaki Taksici esnafların sorunlarını dinledi.

Türkiye’deki tüm İl ve İlçelerinde görev yapan Taksicilerin plakalarının “T” olduğunu, sadece İzmir ve ilçelerindeki taksicilerin plakalarının normal plaka olduğunu dile getiren Selçuklu taksiciler, bu durumdan dolayı yaşadıkları sıkıntıları anlattılar. Daha önce 4+1 olan koltuk sayılarının yönetmelik gereği 6+1’e çıkardıklarını, dolayısıyla bütün taksiciler yüklü miktarda masraf yaparak araçlarını değiştirdiklerini ifade eden Selçuklu Taksiciler, Selçuk’un İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlanmasından sonra 6+1 koltuk sayısı olan taksilerine Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Genel Koordinasyonunca ruhsat verilmediğini ifade ettiler. İlgili yetkililer tarafından kendilerine taksideki koltuk sayısını tekrar 4+1’e düşürmelerini ve bu şekilde ruhsat verecekleri yönünde yazı geldiğini söyleyen Selçuklu Taksiciler, şu anda görevlerini ruhsatsız olarak yaptıklarını, bu konuda ilgili tüm birimlere müracaat ettiklerini ancak konunun çözümünü sadece Büyükşehir Belediyesince halledilebileceğini söylediler.

Selçuklu taksicilerin en büyük sorunlarından biri olan bu ruhsat problemi için en yakın zamanda harekete geçeceğini, konun çözümü için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini ifade eden Ak Parti Selçuk Belediye Başkan Aday Adayı Osman Başterzi, “Ben Selçuk için çıtım yola.. 25 yıldır aynı zihniyetle yönetilen Selçuk’a hizmet vermek için çıktım. İnşallah bu sorunu da en yakın zamanda çözüme kavuşturacağız” dedi.

HABER: NİLÜFER ÖZTÜRK SİLAY

osman-basterzi-taksicilerle (2)

YORUMLAR
  1. ANONİM dedi ki:

    Mümin hoca ,gene ortalarda geziniyorsun,bu pastadan sana yer kalmaz.

  2. eski selcuklu dedi ki:

    Aqua fantasy nin meshur usta soforu saban noyanida orada gormk mutlu etti..noyan vurdu gol oldu..

  3. AK GÜNLER dedi ki:

    MÜMİN HOCAM…İlçemiz ve ülkemiz için yaptığın çalışmalarda seçmiş olduğun siyasi yolda başarılar dilerim. Yola devam…sizin gibi güvenilir,dürüst,çalışkan büroklatlara ihtiyaç var.