site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

AKP Aylık Danışma Toplantısı Yapıldı

AKP Aylık Danışma Toplantısı Yapıldı
29.11.2013
A+
A-

SELÇUK AKP AYLIK ÝÞLÇE DANIÞMA MECLÝSÝ TOPLANTISI DHA VEYSEL ERO

Selçuk AKP’nin üç aday adayı da tek hedefimiz Selçuk Belediye Başkanlığını kazanıp partimizin bayrağını zirveye dikmek dediler.

Selçuk AKP Aylık ilçe Danışma Meclisini topladı. Parti binasındaki toplantıya, İl Başkan Yardımcısı Kenan ÇAKIR, İl Yönetim Kurulu Üyesi, Hüseyin UZUNGİL, Torbalı AKP belediye başkan aday adayı Nurettin ALBAŞ, İlçe Başkanı Sema YEŞİLÇİMEN, yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Aday Adayları Zeynel BAKICI; Osman BAŞTERZİ; Halil DÜZTAŞ ve partililer katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından İlçe başkanı Sema Yeşilçimen şu konuşmayı yaptı; ‘‘Bu gün burada belediye başkanlığı aday adayları ile toplandık.  Hepiniz hoşgeldiniz. Partimizi yıpratmak bölmek, aday adaylarımızı birbirine düşürmek için, çok çirkin dedikodular dolaşıyor. Kesinlikle hiç birine inanmayın. Endişeye ve heyecana kapılmayın. Ellerimizi ellerimizden bırakmayalım. Daha çok kenetlenelim. Ne derlerse desinler insanları öteleyen olmayın. Kucaklayın kucaklayan olun.

Biz Büyük partiyiz. Sayın başbakanımız, Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan nasıl ki, Dimdik ayakta ise, bizde onun gibi dik olmak zorundayız ve onun yol arkadaşlarıyız. Ben de bu partinin İlçe başkanı olarak dimdik ayaktayım. Göreve geldiğimizde 985 üye sayımız vardı. Bugün beşbinlere ulaştı. Bu başarı sizlerin hepimizin gayretleri ile oldu. Hepinizi kutluyorum dedi.

Belediye başkan aday adaylarından Halil DÜZTAŞ ise “ Beni de arkadaşlarımı da hepiniz tanıyorsunuz. Ama ben içinizden birisiyim. Demokratik hakkımı kullandım aday oldum. Herkes kendi yöntemleri ile çalışıyor. Tek ortak amacımız var. Çok çalışmak, hangimiz aday olursa olsun onunla beraber, belediye seçimini kazanmaktır. Ben aday olamazsam aynı yerden aynı heyecanla, aday olan arkadaşım ve partim için çalışmaya devam edeceğim. Dedikodulara kanmayın ayrılığımız aramızda hiçbir sorunumuz yoktur’’ dedi.

Diğer Aday Adayı Osman BAŞTERZİ ise; “Ben sekiz yıldan beri parti teşkilatımın her kademesinde karşılık beklemeden sadece parti sevgimle özveri ile çalıştım. Hiç beklentim yok. Aday olamazsam bile Aday olan arkadaşımın yanında siz partili kardeşlerimle el ele aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğim. Benim tek amacım partimin belediye başkanlığını kazanması ve Bu güzel ilçeyi bu belediye başkanından kurtarmaktır” dedi.

Bir diğer Aday Adayı Zeynel BAKICI ise; Değerli yol arkadaşlarım, 2009 yılının 29 Kasımında böyle güzel bir günde seçimleri kazanmak için uğraş vermiştik.  Kesin kazandığımız seçimi çok az oy farkı ile kaybetmek zorunda kaldık. Ama yinede partimiz açısından büyük bir başarıya imza atmıştık. Bu gün yine aynı ayda aynı günlerde bir aradayız. Bu sefer başarımız kesin olacaktır. Ben hala o günkü heyecan ve zevkle çalışıyorum. Kendimi partimin başarısı için adadım. Hangi arkadaşım aday olursa olsun aynı şekilde onu yanında olacağım. Bu inanç, bu duygu bu seçimi bize kazandıracak. Ayrışmadan ötekileşmeden birlik ve beraberlik içinde olacağız. Bizim kavga etmemizi birbirimize düşmemizi isteyenleri hüsrana uğratacağız. Yerel yönetimler bilgi ve birikim ister.  Dünya her gün çağ atlıyor. Hala 1700 yıllarının belediyecilik anlayışı ile yönetilen bu güzel Selçuk büyüyecek, dünya kentleri arasına girecek. Kazanmadan öncede kazandıktan sonrada ayırım yapmayacak her kesimi içten ve samimi kucaklayacağız. Bu güzellikleri doğruları Selçuk’umuza biz kazandıracağız. Bizim güç kaynağımız halkımızdır. Gücümüzü halkımızdan alacağız ’’ dedi.

Daha sonra yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı Kenan ÇAKAR “ UZUN SÖZ ETMEYECEĞİM. SİZLERDEKİ BU ŞEVK HEYACAN GÖSTERİYORKİ, SİZ BU SEFER, SEÇİMİ KAZANACAKSINIZ. SİZLERİ ŞİMDİDEN KUTLUYORUM. İl yönetimi olarak her zaman sizlerle olacağız.  Söz verdiklerinizi başarmanız için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu beraberliğinizi başarınızı şimdiden kutluyorum ’’ dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

akp-selcuk-temayul

ADAY ADAYI HALÝL DÜZTAÞ DHA VEYSELE ROL

ADAY ADAYI OSMAN BASTERZÝ DHA VEYSEL EROL

SELÇUK AKPADAY ADAYI ZEYNEL BAKICI DHA VEYSEL EROL

AKP SELÇUK ÝLÇE BAÞKANI SEMA YEÞÝLÇÝMEN KONUÞUYOR DHA VEYSEL ERO

SELÇUK AKP BELEDIYE BAÞKANI ADAY ADAYLARI ZEYNEL BAKICI OSMAN BA

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 

https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    BURADA AMMA DA ZEYNEL HOCA DÜŞMANI VARMIŞ YAAA NEYMİŞ KİMSE ZEYNEL HOCAYI TANIMIYORMUŞ YOK HOCAM ADAY OLURSA 5000 OYU GEÇEMEZMİŞ. MERAK ETMEYİN AZ KALDI HOCAMIN İSMİ AÇIKLANSIN HEPİNİZ GÖRECEKSİNİZ NELER OLDUĞUNU. YOK ÜLKE HASSAS BİR DURUMDAN GEÇİYORMUŞ TA BİLMEM NEYMİŞ. BU SEÇİM GENEL SEÇİM DEĞİL YEREL SEÇİM. PARTİYE DEĞİL ADAYA OY VERİLİR. 25 SENEDİR SELÇUK SOLDA NE YAPTINIZ İLÇEYİ KÖY YAPTINIZ ŞİMDİ DE GEÇEN SEÇİMLERDE OLDUĞU GİBİ YİNE ATATÜRK`ÜN ARKASINA SIĞINIYORSUNUZ. SADECE SİZ ATATÜRK ÇÜSÜNÜZ BAŞKALARI DEĞİL EĞER ATATÜRKÇÜLÜK SİZİN GİBİ OLACAKSA BEN SİZİN ATATÜRKÇÜLÜĞÜNÜZDEN DEĞİLİM. ATATÜRKÇÜLÜK SÖZDE DEĞİL ÖZDEDİR. ORAK ÇEKİCİ RUZ BAYRAKLARINI SELÇUK KALESİNE ASANLAR NASIL OLDU DA BİRDEN ATATÜRKÇÜ OLDUNUZ. HANGİ DUYGULARINIZ KABARDI. BIRAKIN BU AYAKLARI O GÜZEL YÜZLÜM SARI SAÇLIM MAVİ GÖZLÜM UYKUSUNDAN UYANSA İLK ÖNCE SİZİN GİBİLERİNİN KAFASINI KOPARIRDI

    1. Anonim dedi ki:

      Rahat ol Zeynel ve sizin gibilerin kafasını koparmaktan kimseye sıra gelmezdi

  2. Anonim dedi ki:

    Sendeki bu kafayla hepimiz ölü evinin yasçısı olacağız haberin olsun…

  3. IRMAK dedi ki:

    sayın anonim biran evvel o rüyadan uyansanız iyi olur yerelde kişi genelde parti sözü mazide kaldı siz hala oradamısınız genel başkanınız tüm millet vekilleriniz de olsa SELÇUK size o şansı vermez verdirmez zeynel beyde boyunun ölçüsünü alır gider

  4. Anonim dedi ki:

    Sizin bu aşırı özgüveniniz yüzünden zaten seçilen hiç bir başkan adam gibi çalışmıyor. Çalışan 3-4 başkan da farkını hissettiriyor zaten.
    Evet,genel seçimlerde kime oy verirseniz verin ama yerel seçimlerde aday önemlidir,adayın vizyonu,becerisi,yeteneği önemlidir. O yüzden 15 senedir ne yaptığı ortada olan biri yerine bu işi layıkıyla yapan birinin bu ilçeyi yönetmesi lazım.

  5. Anonim dedi ki:

    Senin bu kafayla ömrünün sonuna kadar ölü evinin yasçısı olacağın belli.

  6. ALİ dedi ki:

    BU GÖRDÜKLERİMİZDEN SONRA HALA AKP DİYEBİLİYORSAK YAZIKLAR OLSUN. DEMEKKİ İNSANLAR HAKETTİKLERİ GİBİ YÖNETİLİYORLAR SÖZÜ BOŞUNA DEĞİL.ARTIK UYANALIM.FARKINDA DEĞİLİZ ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ BİTTİ.HAK HUKUK ADALET BİTTİ.

  7. deniz galip dedi ki:

    Başbakanla yolumuz aynı diyen sema hanım başbakan memlekete sosyal demokrat bırakmadı hepsi içerde utanmadan ben solçuyum diyorsunuz gerçek solcuysanız başbakanla aynı yolda yurumezdiniz siz ve ekibimiz faşizmin kanlı çizmelerisiniz