site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

AKP Aylık Danışma Toplantısı Yapıldı

AKP Aylık Danışma Toplantısı Yapıldı
29.11.2013
A+
A-

SELÇUK AKP AYLIK ÝÞLÇE DANIÞMA MECLÝSÝ TOPLANTISI DHA VEYSEL ERO

Selçuk AKP’nin üç aday adayı da tek hedefimiz Selçuk Belediye Başkanlığını kazanıp partimizin bayrağını zirveye dikmek dediler.

Selçuk AKP Aylık ilçe Danışma Meclisini topladı. Parti binasındaki toplantıya, İl Başkan Yardımcısı Kenan ÇAKIR, İl Yönetim Kurulu Üyesi, Hüseyin UZUNGİL, Torbalı AKP belediye başkan aday adayı Nurettin ALBAŞ, İlçe Başkanı Sema YEŞİLÇİMEN, yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Aday Adayları Zeynel BAKICI; Osman BAŞTERZİ; Halil DÜZTAŞ ve partililer katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından İlçe başkanı Sema Yeşilçimen şu konuşmayı yaptı; ‘‘Bu gün burada belediye başkanlığı aday adayları ile toplandık.  Hepiniz hoşgeldiniz. Partimizi yıpratmak bölmek, aday adaylarımızı birbirine düşürmek için, çok çirkin dedikodular dolaşıyor. Kesinlikle hiç birine inanmayın. Endişeye ve heyecana kapılmayın. Ellerimizi ellerimizden bırakmayalım. Daha çok kenetlenelim. Ne derlerse desinler insanları öteleyen olmayın. Kucaklayın kucaklayan olun.

Biz Büyük partiyiz. Sayın başbakanımız, Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan nasıl ki, Dimdik ayakta ise, bizde onun gibi dik olmak zorundayız ve onun yol arkadaşlarıyız. Ben de bu partinin İlçe başkanı olarak dimdik ayaktayım. Göreve geldiğimizde 985 üye sayımız vardı. Bugün beşbinlere ulaştı. Bu başarı sizlerin hepimizin gayretleri ile oldu. Hepinizi kutluyorum dedi.

Belediye başkan aday adaylarından Halil DÜZTAŞ ise “ Beni de arkadaşlarımı da hepiniz tanıyorsunuz. Ama ben içinizden birisiyim. Demokratik hakkımı kullandım aday oldum. Herkes kendi yöntemleri ile çalışıyor. Tek ortak amacımız var. Çok çalışmak, hangimiz aday olursa olsun onunla beraber, belediye seçimini kazanmaktır. Ben aday olamazsam aynı yerden aynı heyecanla, aday olan arkadaşım ve partim için çalışmaya devam edeceğim. Dedikodulara kanmayın ayrılığımız aramızda hiçbir sorunumuz yoktur’’ dedi.

Diğer Aday Adayı Osman BAŞTERZİ ise; “Ben sekiz yıldan beri parti teşkilatımın her kademesinde karşılık beklemeden sadece parti sevgimle özveri ile çalıştım. Hiç beklentim yok. Aday olamazsam bile Aday olan arkadaşımın yanında siz partili kardeşlerimle el ele aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğim. Benim tek amacım partimin belediye başkanlığını kazanması ve Bu güzel ilçeyi bu belediye başkanından kurtarmaktır” dedi.

Bir diğer Aday Adayı Zeynel BAKICI ise; Değerli yol arkadaşlarım, 2009 yılının 29 Kasımında böyle güzel bir günde seçimleri kazanmak için uğraş vermiştik.  Kesin kazandığımız seçimi çok az oy farkı ile kaybetmek zorunda kaldık. Ama yinede partimiz açısından büyük bir başarıya imza atmıştık. Bu gün yine aynı ayda aynı günlerde bir aradayız. Bu sefer başarımız kesin olacaktır. Ben hala o günkü heyecan ve zevkle çalışıyorum. Kendimi partimin başarısı için adadım. Hangi arkadaşım aday olursa olsun aynı şekilde onu yanında olacağım. Bu inanç, bu duygu bu seçimi bize kazandıracak. Ayrışmadan ötekileşmeden birlik ve beraberlik içinde olacağız. Bizim kavga etmemizi birbirimize düşmemizi isteyenleri hüsrana uğratacağız. Yerel yönetimler bilgi ve birikim ister.  Dünya her gün çağ atlıyor. Hala 1700 yıllarının belediyecilik anlayışı ile yönetilen bu güzel Selçuk büyüyecek, dünya kentleri arasına girecek. Kazanmadan öncede kazandıktan sonrada ayırım yapmayacak her kesimi içten ve samimi kucaklayacağız. Bu güzellikleri doğruları Selçuk’umuza biz kazandıracağız. Bizim güç kaynağımız halkımızdır. Gücümüzü halkımızdan alacağız ’’ dedi.

Daha sonra yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcısı Kenan ÇAKAR “ UZUN SÖZ ETMEYECEĞİM. SİZLERDEKİ BU ŞEVK HEYACAN GÖSTERİYORKİ, SİZ BU SEFER, SEÇİMİ KAZANACAKSINIZ. SİZLERİ ŞİMDİDEN KUTLUYORUM. İl yönetimi olarak her zaman sizlerle olacağız.  Söz verdiklerinizi başarmanız için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu beraberliğinizi başarınızı şimdiden kutluyorum ’’ dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

akp-selcuk-temayul

ADAY ADAYI HALÝL DÜZTAÞ DHA VEYSELE ROL

ADAY ADAYI OSMAN BASTERZÝ DHA VEYSEL EROL

SELÇUK AKPADAY ADAYI ZEYNEL BAKICI DHA VEYSEL EROL

AKP SELÇUK ÝLÇE BAÞKANI SEMA YEÞÝLÇÝMEN KONUÞUYOR DHA VEYSEL ERO

SELÇUK AKP BELEDIYE BAÞKANI ADAY ADAYLARI ZEYNEL BAKICI OSMAN BA

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 

https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. LALE dedi ki:

    ZEYNEL HOCA 1700 YILLARINDAKİ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINDAN BİR ÖRNEK VERSEYDİNDE BU ANLAYIŞIN NE OLDUĞUNU BİZDE ÖĞRENSEYDİK

  2. Anonim dedi ki:

    Hiç samimi bulmuyorum hem açıklamaları hem gülmeleri
    bakalım 31 mart sabahı nereye gideceksiniz.
    hayalleriniz suya düşünce, olmayacak duaya amin demeyin hiç siz iyisimi boşuna.

  3. Aydın dedi ki:

    Sayın Zeynel Bakıcı Ak Partinin diğer iki adayından farklı olduğunu ifade etmek için biraz bilimsel konuşmaya çalışmış ancak tutturamamış. Osmanlıda yani hocamızın deyişiyle 1700 lü yıllardaki belediyecilik anlayışı( ki bu anladığımız anlamda bir belediye yönetim modeli değildir) tamamen islam dini esaslarına bağlıdır. O dönemde kentin esas yönetimi adli yetkiler dahil merkezden atanan Kadı’ya verilmiştir. Kadının denetiminde olan Vakıflar aracılığıyla da kentin hastane,medrese,han,hamam,çeşme,köprü gibi eğitim,sağlık ve sosyal yardım tesisleri yapılıyordu. Diğer bir grup olan esnaf ve tüccarlardan oluşan loncalar çarşı ve pazarın düzeni,temizliği ve aydınlatması işlerine bakıyorlardı. Mahallelinin seçtiği bekçi önderliğinde mahallenin temizliği,düzeni ve ortak ihtiyaçları karşılanıyordu. Osmanlıda ilk belediye örgütlenme çabaları tanzimat döneminde başlamıştır. 1958 yılında Galata- Beyoğlu bölgesinde Altıncı Daire-i Belediye adı altında batılı anlamda ilk belediye kurulmuştur.

  4. kamikaze dedi ki:

    zeynel hocam sonuna kadar arkandayız ,,, senin kinsiz nefretsiz yönünü insancıl yönünü çok seviyoruz sen kazansanda kaybetsende biz hep seninleyiz ,,, selçuğu 15 yıl geriden 30 yıl ileriye taşıyacağınıda eminiz …

  5. Anlamadım gitti.. dedi ki:

    Nedendir bilmiyorum ama Sema Hanımı gördükçe Akp’den soğuyorum. İnanılmaz derecede samimiyetsiz geliyor. Kesinlikle kendisine hakaret içeren bir yazı değil bu. Sadece Sema Hanım Akp’de oldukça benden Akp’ye çok çıkmaz.

  6. Anonim dedi ki:

    Ah be yavrum toplayin salyalarinizi selcugu size pes kes cektirmiyecegiz. Heeeyyyyy zeynel bakici sen su an bulunmus oldugun makami nasil dolduruyorsun onu merak ediyorum. 40 yillik solcuydun bi docentlik ugruna akp li oldun. Sen baskan olsan yarin bdp yede gecerin. Kusura bakma ve. Yine yeniden birkez daha VEFA ULGUR dicez.

  7. Anonim dedi ki:

    Adı üstünde KAMİKAZE boş laf

  8. Anonim dedi ki:

    ALLAHIN izni ile hocamın adı bir açıklansın boşu doluyu siz o zaman göreceksiniz. Sizin korkunuz Zeynel hocam olursa siz de biliyorsunuz Zeynel hocamın seçileceğini. korkudan yağlı ekmekleriniz gidecek diye korkuyorsunuz. Çünkü hocam içten biri sizin gibi insanları senci benci ayrımı yapmadan hizmet edecek bunu biliyorsunuz.. Diğer adaylar sizin için sorun değil onları kafeste görüyorsunuz. ak partinin Diğer adayları başka partilerden oy alamaz bunu biliyorsunuz ama Zeynel hoca her görüşten insanın sevgisini kazanmış biri buda sizi korkutuyor. AK Partili olmayan insanlar açıkça şunu söylüyor doğru insan yanlış parti diyorlar ama onlarda seçimde doğruyu görüp vicdanlarının sesi ile selçuğumuzu köy olmaktan kurtaracak tek adayın Zeynel hocam olduğunu görüp verecekler buda sizi korkutuyor

    1. Anonim dedi ki:

      arkadaş kendinde demişsin yanlış parti diye.
      ben bir selçuklu olarak şunu diyorum akepe denen partiden babam gelse aday çıksa yine oy vermem
      göreceğiz bakalım zeynel i de geçen seçimde ki gibi hüsranla biter sizin şarkı
      selçuk’a zeynel gibiler lazım değil çünkü hem yaşı var bayağı hemde halkın içinden değil
      selçuka vefa da artık lazım değil. yeter artık bu kadar yönettiği selçuğu.
      SELÇUKA LAZIM OLAN
      genç, dinamik, biraz da deli olacak bir belediye başkanı lazım
      bu özellikleri olsun ki selçukta baştan sona bir değişim reformlar yapsın.

  9. Anonim dedi ki:

    Siz icraatlere bakmadan,sadece etikete göre yine yeniden Vefa Ülgür deyin. Ben de eğer o aday gösterilirse genel seçimlerin aksine CHP’ye oy vermeyeceğim.

  10. Ali dedi ki:

    Osman başterzi selçuğun belediye başkanıdır. Görünen oki artık herkes onun yanıda il teşkilatı ilçe teşkilatı bakanlar milletvekilleri hepsi osman başterzi diyor hocam sen boşuna heveslenme .

    1. Anonim dedi ki:

      e o halde ali usta zeynel hoca ya güle güle mi diyorsunuz
      izmire dönüş var desenize o zaman yine.
      yine olmadı bu sefer başlamadan bitecek gibi hikaye

  11. Efes Ali dedi ki:

    Zeynel Bakici gecen secim cok oy aldigi icin halk tarafindan alternatif gorulen bir kisidir.selcuklunun cogu zeynel bakiciyi tanimamaktadir.alinan oy insanlari yaniltlmasin o oylar akp oyu yada zeynel oyu degil tepki oyudur.selcukta secimi guclu olan kazanacak .yani su an en guclu aday yine yeniden vefa ulgurdur.vefa ulgure rakip olabilecek kisi bu secimlerde osman basterzidir.gucler kapismasi olacaktir selcukta bu secimlerde.vefa ulgur cok sert ve gucli hamlelerle gumbur gumbur geliyormus.fakat bu aralar daha oncelerde carsida herkesin gorusu zeynel bakici vefayi yikacak iken su an herkes osman basterzi bu isi goturcek vefa bu sefer kayaya tosladi yonunde.oyuzden bence bu secimler vefa osman savasi gibi olacak gozukuyor .zeynel hoca gecen secim bir alternatifti fakat bu secim osman var iken alternatif olamaz osman basterzi daha buyuk ve guclu bir alternatif bunu kisa surede halka gostermis ki artik carsi da ve cogu yerde toplum tarafindan konusulmakta ve kabul gormekte.ilcemiz icin hayirlisi olsun.artik bir gercekki degisim sart.ama degisim istesemde elim nasil akpye gidecek buda ayri bir mesele ne kadar kendimi yerel secim bu kisiler onemli desemde akpli olmasi adaylarin beni dusunduruyor.neyse bakalim secime daha cok var gorucez hangisi guclu kim kazanacak kazanan selcuk olsunda gerisi bos

  12. Ahmet dedi ki:

    Akp selcuk adayi Osman basterzi oluyormus.kesin bilgi zeynel bakici ve halil dustas baskan yardimcilari olacakmis haydi hayirlisi super uclu ile selcukta guzel gunlere

  13. HAS SELÇUKLU dedi ki:

    zeynel bey bu seçimde oy isterken geçen seçimdeki gibi ben akp li değilim sosyal demokratım iktidarın gücünden faydalanıp selçuk a bunca yıldır yapılmayan yardımı yapacağım demiştin hatırlarsan maalesef selçuk halkı insana şans bir kez verir siz o şansı yitirdiniz seçim bitti gittiniz seçim var gel öpülmeyen elleri öp ne iktidar nede selçuk lu bu şansı sana vermez yapmacık masum gülüşlerin de fayda etmez

  14. Anonim dedi ki:

    Akp zeynel bakiciya 2. sans verirse torbali vakasi burdada olur torbali adayi atilla kaya ilk secimde az farkla kaybetmis o gazla bir daha girmis hezimet olmustu .gecen secim tren kacti bence .basterzi daha cok oy alir zeynel bakicidan ve kazanadabilir ama zeynel bakiciyla artik zor dostum zor.cunku zeynel bakici selcuga 5 yilda bir gelerek tek derdinin koltuk oldugunu gosterdi

  15. laz oglu dedi ki:

    BEN bu insanları anlamıyorum hepsi at gözlüğü takmış kendilerince konuşuyorlar belkide kendilerince haklılar ama görünen köyde ortada 25 senedir selcukta ikamet etmekteyim ve 25 senedir chp beldiyesi iktidar ve ben geldiğimde selcuk turist kaynıyordu şimdi belirli aylarda yazın kış geldimi herkes işsizlik cekiyo yani tarıma bağlı ve 3 5 zenginin elinde olan bi selcuk yazık ben chp belediyesini eleştirmiyorum ama ortada belirli yerler var mesela torbalı mesela belevi peki selcugun neyi eksik fazlası var ama selcuk küçük kalmasını isteyen ziniyet var selcuk dünyanın gözünde Meryem anasıyla efesiyle şirincesiyle tanınmış tarihi mekanlardan biri şimdi sorarım bu yorumları yapan arkadaşlara sizce siz bukadar güzel biyerde yaşarken ve turuzimin gerçekten gözbebeği biyerde yaşarken neden salt siyasi çekişmelere uyarak selcugu köy kalmasını sağlıyoruz buna bende dahilim neden 25 senedir denen miş bir belediyeyi eleştirdiğimizde kızı yorsunuz veya hoca veya başka birini denemekten korkuyorsunuz MHP akp veya başka bi parti selcuğu hak ettiği yere getirsin ve insanlarımız gerçekten turuzzimi yşasın bereketini görsün ben birçok iş yaptım ama bitürlü istenilen iş imkanlarını yakalayamadım ya chp ya akpli veya mhpli olmak mı lazım ben tc vatandaşıyım ve selcugu çok seviyorum bırakın yeni nefeler yeni yüzler gelsinde selcuk gerçek hak ettiği yani turuzmi yakalasın yoksa bu selcugum köyden başka bir adım ileri gidemez sayın selcuklular kalbinizi ve 25 senedir chp belediyesinin yaptıkları nı biliyorsunuz ve selcuk değişimi hak ediyo lafın kısası görüşlerinizi ve kalbinizi dinleyin ve hak kiminse ona oyunuzu verin ama gerçekten iyi düşünün chp MHP akp hepsinede hayırlı secimler diliyorum selcugumuzu kim daaha iyi yerlere hizmetler verecekse hayırlısı olsun diliyorum

  16. Anonim dedi ki:

    soru 11111 hasan ali albeyoglunu semaya karşı kim ilçe bşk adayı yapmak istedi..il başkanı ile yapılan toplantı sonunda bu insanları kim ortada bıraktıııı? soruu 2222 akp meclis üyeleri neden istifa etti? soruu 3333 başta zeynel bey olmak üzere birbiriniz hakkında yaptığınız söylemleri kimse unutmadı hepsi delilli şahitli bunlar ortaya çıkınca bırakın birlikte çalışmayı birbirinizin yüzüne nasıl bakacaksınız zeynel bey ve ilçe yöneticileri ? kaooosssss

  17. HAS SELÇUKLU dedi ki:

    ey laz oğlu senin gibi düşünenlerin yüzünden bu hale geldik herkes partisine sahip çıksaydı bu iktidar başımızda olurmudu bu sıkıntılar olurmudu kardeşim her kimsen bu şartlarda akp partisinin adı anılmaz dı akp nin oyu belli toplama takım şampiyon olamaz küme düşer burada herkes oyuna sahip çıkarsa CHP yada MHP seçimin galibi olur duygularınızla değil mantığınızla hareket ederseniz kazanan biz oluruz bu iktidarı da sandıklara gömeriz son pişmanlık fayda etmez kendimizi değil gelecek nesiller çocuklarımız tüyü bitmemiş yetimler için aklı selim olun vijdanınızın sesini dinleyin oyunuzu kullanın

    1. Anonim dedi ki:

      Mantığımla hareket ettiğimde mevcut belediyeye oy vermek için tek bir neden göremiyorum.

  18. Anonim dedi ki:

    vefa ve chp zihniyetini alt edecek tek oluşum mhp.herkez inanmış yönetimde çatlak yok,iş takibi yapan yok,belediyeyi alalımda rızanın yerıne şu geçsın cemilin yerine şu gelsin,tariş depoları şunun olsun,add parkı bunun olsun diyende yok..inanmışlar yürüyorlar vede selçuk insanına soruyorlar chp ve akp den çokmu memnunsunuz?

  19. Anonim dedi ki:

    BAKIN İŞTE TAYYİP İ FALAN GETİRİN OLMADI ABDULLAH GÜL FALAN DA OUR. SİZ BU ZEYNELİ OSMANI NE SANIYORSUNUZ YA. HADİ BAKALIM GÖRÜCEZ 1 NİSAN SABAHI İKİSİNİNDE ALACAGI OY 5000’İ GEÇEMEZ. O BİR SEFERDİ. EN KRİTİK SEÇİMDE. BU SEÇİM CHP VE AKP ARASINDAKİ OY FARKI 3000′ DEN AŞAĞI OLMAYACAK. HA SİZE BÖYLE FAZLADAN ATMA GİBİ GELEBİLİR AMA. 1 NİSAN SABAHI GÖRÜŞÜRÜZ. VEFA ÜLGÜR 4 NCÜ DÖNEMİNİ ÇOK RAHAT RAHAT ALACAK SİZİN GİBİLERE BİR DERS DAHA VERCEKTİR.

  20. Menderes dedi ki:

    Halil Düztaş’sız bir AKP 5000 oyu geçemez, bu bu kadar net…

  21. Hüseyin dedi ki:

    25 sene sonra selçuk iktidarla tanışacak selçuk büyüyecek güzelleşecek herkesin yüzü gülecek ak partiyle tabi bunlarrı osman başterzinin gerçekleştireceğini canı gönülden inanıyorum.

  22. İZMİR dedi ki:

    CHP’li olupta şuna oy vermem buna oy vermem diyen arkadaşlar. Ne kadar hassas bir dönemde olduğumuzun farkındasınız umarım. Bu kaprisler yüzünden AKP yine alır başını gider biz yine bakarız. Lütfen artık bu sen ben kavgasını bırakın. Burada en büyük amaç AKP yi göndermektir. Şimdi bir olmak birlik olmak zamanıdır. İç hesaplaşmalar için ülkemizi feda etmeyelim.

  23. Anonim dedi ki:

    Düne kadar halkın içine çıkmayan sizler bugün seçim geliyor diye;
    Düğün Evinin Tefçisi, Ölü Evinin Yasçısı oluverdiniz maşallahınız var.. 🙂