site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ziyaret mitinge dönüştü

Ziyaret mitinge dönüştü
26.10.2015
A+
A-

Ziyaret mitinge dönüştü

Günde 3-4 programla seçim çalışmalarını yoğunlaştıran MHP Milletvekili adayı Halit Dalgıç, kötü hava koşullarına aldırış etmeden önceki gün Yazıbaşı ve Kuşçuburun’a çıkarma yaptı. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği ziyaret gövde gösterisine dönüştü

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Torbalılı milletvekili adayı Halit Dalgıç, köy ve mahalle ziyaretlerine Yazıbaşı ve Kuşçuburun ile devam etti. Kötü hava koşullarına rağmen yoğun bir katılımın gerçekleştiği ziyaret, mitinge dönüştü. Esnaf ve kahvehaneleri ziyaret eden genç mileltvekili adayı, Yazıbaşı ve Kuşçuburun halkından destek istedi. Kahvehane toplantıları yaparak vatandaşlarla bir araya gelen Halit Dalgıç, burada yaptığı konuşmada Türkiye’nin bölünmenin eşiğine getirildiğini ve acilen Milliyetçi kadrolarla kurulacak MHP iktidarına ihtiyacı olduğunu belirtti. Dalgıç’ın 1 Kasım seçimlerinde destek istediği ziyarete Yazıbaşı ve Kuşçuburun halkının da ilgisi yoğun oldu.

Yağmur-çamur demeden yollara düştü

Yazıbaşı ve Kuşçuburun’da vatandaşlarla bir araya gelen Halit Dalgıç, MHP’nin seçim beyannamesini anlatarak destek istedi. Dalgıç, “Eğitimden sağlığa, işsizlikten emekliliğe, kadınlardan gençlere, esnaftan sanayiciye kadar her konuda dersimize iyi çalıştık. Türkiye’nin önünü açacak, Türkiye’yi kısa sürede ayağa kaldıracak ve bölgesel güç haline getirecek projelerimizi seçim beyannamemize koyduk. Toplumun her kesimini ilgilendiren, her kesimine dokunan düzenlemelerle ülkemize huzur, refah ve güven getireceğiz. Bunun için de sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Torbalı’dan bir genç olarak, sizlerin kardeşiniz, bir evladınız olarak 1 Kasım seçimlerinde destek istiyorum” şeklinde konuştu.

“ÜLKE BÖLÜNMENİN EŞİĞİNE GETİRİLDİ”

Ekonomik vaatlerin yanında toplumsal sorunların da içinden çıkılmaz bir hale geldiğini belirten Dalgıç, “Çözüm süreci dediler, terörü başımıza çıkardılar. Suriye’deki savaşı iç meselemiz haline getirdiler. Sınırlarımız kevgire döndü, kimin girip çıktığı belli değil. Ülkemiz üzerinde küresel güçler tarafından sahnelenen bir tiyatro var. Maalesef AKP hükümeti HDP ile kol kola girerek bu senaryonun bir parçası olmuşlar, ve maalesef son dönem yaptıkları ve beyannamelerine kadar koydukları eş yurttaşlık maddeleri ile bu 2 partiye baston olarak Türkiye’nin bu sürece getirilmesinde rol oynamıştır. Bugüne kadar terörle müzakere diyenler, şimdi seçim arifesinde terörle mücadele diyorlar. Ancak milletimiz şunu çok iyi biliyor, seçimden sonra mücadele bitecek ve müzakereler devam edecek. Dolmabahçe’de, Oslo’da verilen sözler yerine getirilecek. Ülkemiz bölünmenin eşiğinde, tek kurtuluş milliyetçi kadrolarda. Bunun için biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak oylarınıza talibiz. Sizlerin desteği ile İnşallah 1 Kasım’da iktidara geleceğiz” şeklinde sözlerini tamamladı.

“HALA ALTYAPI SORUNLARIYLA BOĞUŞUYORUZ”

Yazıbaşı ve Kuşçuburun’da yıllardan beridir süregelen altyapı ve imar sorunlarına değinen Halit Dalgıç, “Bugün Yazıbaşı ve Kuşçuburun’da hala altyapı, imar ve yol sorunlarıyla boğuşuyoruz. Ege Bölgesi’nin en önemli sanayi merkezlerinden olabilecek Yazıbaşı ve Kuşçuburun’da bu sorunları konuşmamız genelde AKP’nin, yerelde de CHP’nin ayıbıdır. Yıllardır Yazıbaşı ve Kuşçuburun halkını kandırıp, oyalıyorlar. Yazıbaşı ve Kuşçuburun’daki imar sıkıntıları ufak düzenlemelerle düzeltilebilir ve bu bölgemiz sanayi, ekonomik ve konut anlamında çağ atlayacaktır. Bende tüm eğitim ve iş tecrübesini altyapı ve şehirleşme üzerine yapmış genç bir kardeşiniz olarak, bu bölgelerimizin sorunlarını iyi bilen ve çözüm üretebilecek bir evladınız olarak, Ankara’daki sesiniz olmak ve sorunlarınıza çözüm bulmak istiyorum. O nedenle Yazıbaşı ve Kuşçuburun halkının Milliyetçi Hareket Partisi’ne bu seçimlerde bir şans vermesi gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.