Cumhur İttifakı’ndan Belevi Çıkarması: “Bu Kış Doğalgaz Geliyor”
Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ve MHP’nin Selçuk ilçe başkanları, Belevi Mahallesi’nde vatandaşlar ve esnafla bir araya geldi. AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Hakan Bayraklı ile MHP Selçuk İlçe Başkanı İbrahim Çerçioğlu, pazar alanını ziyaret ederek mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Hakan Bayraklı, Belevi’nin uzun yıllardır beklediği doğalgaz çalışmalarının başladığını belirterek, “Bu kış vatandaşlarımız doğalgaza kavuşacak. Sürece katkı sunan İzmir Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya ile İl Başkanımız Bilal Saygılı’ya teşekkür ediyorum.” dedi.
Bayraklı ayrıca, İzmir Valiliği desteğiyle mahallede üretim yollarına binlerce metrekare kilit parke taşı döşendiğini ifade ederek, kırsal mahallelere yönelik yatırımların süreceğini söyledi.
Konuşmasında altyapı eksikliklerine de değinen Bayraklı, Belevi’de hâlâ kanalizasyon ve arıtma sisteminin bulunmadığını söyledi. Ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Selçuk Belediyesi’ni eleştirdi. Su faturalarının yüksekliğine de dikkat çeken Bayraklı, altyapı yatırımlarının bir an önce tamamlanması gerektiğini dile getirdi.
Ziyaret kapsamında esnafı tek tek gezen ilçe başkanları, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Mahalle sakinleri ise doğalgaz çalışmalarının başlamasından memnuniyet duyduklarını ifade ederken, altyapı, yol ve çevre düzenlemelerine ilişkin beklentilerini de başkanlara ilettiler.
Selçuk Haber – www.selcukhaber.com


