site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ziraat Odası Başkanları, Vali Toprak’ı Ziyaret Ettiler

Ziraat Odası Başkanları, Vali Toprak’ı Ziyaret Ettiler
31.07.2013
A+
A-

izmir-ziraat-odasi-vali-ziyaret (4)

İzmir Ziraat Odası Başkanı ve Selçuk Ziraat Odası Başkanlığı yapan İbrahim Erdallı Başkanlığı’ndaki 15 ilçenin Ziraat Odası Başkanı, Vali Mustafa Toprak’ı ziyaret ettiler.

Ziraat Odası Başkanı Erdallı, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Çiftçinin örgütlü yapısı noktasında faaliyet gösterdiklerini ve çiftçinin sesi olduklarını; çiftçilerin sorunlarını Valimizle paylaşmış olmaktan memnun olacaklarını; tarımsal ürün sezonunun iyi geçtiğini” söyledi.

Vali Toprak da ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Ziraat Odası Başkanları ile mesleki teşekküllerinin önemli görev ifa ettiklerini; çiftçimizin eli, gözü, kulağı olduklarını; oluşabilecek sorunlara çözüm bulma da azim ve şevkle yardımcı olacağını ifade ettikten sonra;

“Tarım; hava, toprak, iklim koşullarına göre etkilenen bir sektör. Çiftçimizin daha iyi ürün alabilmesi için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız’ın 2013 yılında yaptığı ve önemli olduğuna inandığımız desteğin 9 milyar liraya ulaştığını biliyoruz” dedi.

Ziraat Odası Başkanlarının elektrik ile ilgili bazı sorunlarını da dile getirmeleri üzerine, Pazartesi günü saat 09.30’da Valilik’te, GEDİZ Elektrik A.Ş. Genel Müdürü, GEDİZ A.Ş. Müdürü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü, Defterdar ve Ziraat Odası Başkanları’nın da katılacağı ve kendilerinin de Başkanlık yapacağı toplantıda, dile getirilen elektrik sorunlarının masaya yatırılması için talimat verdi.

Vali Toprak görüşmede, “ Alın terinin, emeğin, gayretin, şefkatin; her şeyden önce insanoğlunun var olabilmesi için zorunlu olan tarımsal, besin maddelerini üreten değerli çiftçilerimiz ile Oda Başkanlarımıza; bu güzel, ulvi çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

izmir-ziraat-odasi-vali-ziyaret (1)

izmir-ziraat-odasi-vali-ziyaret (2)

izmir-ziraat-odasi-vali-ziyaret (5)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.