site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yurdumun Güzel İnsanları Merhaba

Yurdumun Güzel İnsanları Merhaba
06.11.2014
A+
A-

Selahattin HuluzYine birkaç konuyu sizlerle paylaşacağız bütün yüreği güzel insanlar.

Hepinize en içten sevgi ve selamlar olsun. Geçen hafta ki yazımda yirmi dokuz Ekim bayramını yazında kutlamamışsın diye eleştiri değil de bir hatırlatma uyarıları aldım. Can dostlar, benim köşe yazım, bayramdan çok önce yazılıyor ve daha sonrada yayınlanmadığı sürece yönetimin iradesin de oluyor. Neyse ben geçmiş olan yirmi dokuz Ekim Cumhuriyet bayramının, tüm ulusumuza kutlu olması dileğiyle, Cumhuriyet ilkelerimizden kimseye taviz verilmeyeceğini dahası önemli ve bu kadar da kutlu olan bayramımız, kimsenin engellemeye gücünün yetmeyeceğini bu halk çok iyi bilmekte. Cumhuriyet değerlerimizi unutturmaya çalışanlar şunu bilmelidirler ki damarlarımızdaki bu asil kan var olduğu sürece bu ilkelerimiz den asla vazgeçmeyeceğiz. Bunu her şaşırmış gafiller aklına soka Atatürk ilkeleri bu vatanda asla sönmeyen bir ışık gibi ebedi kalacaktır.

Bir diğer söyleve geçmek istiyorum izninizle. Geçenlerde sayın Belediye Başkanıyla bir hastanın nakliyle ilgili görüşme talebinde bulundum. Kendileri de bu görüşmeyi nezaketen kabul etti. Tam iki saat rotorla biraz gerilerek bu görüşmeyi kısmen de olsa yaptık. Kendileri benim, sen nasıl işçi partilisin diye serzenişte bulundu. Ben görüşmeye geldiğimde sayın başkan yanında güya birkaç tane işçi partili arkadaşlar vardı, buraya kadar normal değil mi daha dün sayın Vefa Ülgür döneminde etrafında pır dönen ve daha var neyse şimdi Sayın Zeynel Bakıcı etrafındasınız.

Evet, Sayın Zeynel Bakıcı, ben özde işçi partiliyim, asla duruma göre rengimi değiştirmem. Bu uğurda büyük bedeller öderken, bu tarz dostlar sefa içersin de kariyer peşindeydiler. Dün neysek bugünde oyuz. Çıkarlarım uğruna asla, ne sizden ne inanmadığım ideolojiden aman dilenmem. Kendim için bir talepte bulunursam, namert oğlu namerdim. Sürekli yazılarımda garibin sahipsizlerin ve yok sayılanların da başkanı olun ikazlarım olmuştur olacaktır. Bizde yalakalık yok, bizde dolandırıcılık yok. Seveceksiniz beni ve benim gibileri ve böyle sevin. Evet, bizim gibiler çok iyi insanlar olmaz, neremiz kambur değil ki…

Elbette hakkımızda pek iyi referanslar verilmeyecek. Ama şunu bilin, bizler doğru bildiğimiz yoldan ve sözden asla vazgeçmeyiz. Onun için Sayın Başkan Zeynel Bakıcı işçi partili olduğumdan en ufak şüpheniz olmasın ama rengini değiştirenlerden değil.

Artık pek aktif değilim bu partiyle yaşlandık, büyük bedeller verirken yalnız verdik, inancımızı da yalnız ve inancımıza göre yaşamaktayız. Atatürk ilkelerine sımsıkı bağlı ve asla ondan başka da saplantı dipsiz inançlara da asla pas vermeyenlerdeniz. Makamlar yâda ucuz çıkarlar sunidir, asıl olan insanın kendi özdeşidir. Yeter ki sol memenin altındaki cevayir solmasın. Güneşi balçıkla sıvamaya kalkanlar koca aptallardır.

Sevgili Yaşar hocam, beni o gün belediyede sakinleştirdiğiniz için size ayrıca teşekkür ederim. Amacım sayısızlık etmek değildi kişilerin şahsına asla saygısızlığım söz konuştu olmaz ama oradaki tabloya sizde yakından şahit oldunuz. Ben fazla derinlere inmeyeceğim. Selçuk halkına Allah sabır versin. Bu memleketin güzel insanları var olduğu sürece elbette gün gelir çirkinliklere son verir. Ben herkesimi seviyor ve sayıyorum. Kırdığım ve döktüğüm var ise şimdiden af ola.

Kimseyle hiçbir siyasi hesabım yok, şu ana kadar gelen bütün seçilmişler, bu güzelim ilçemize elbette bir şeyler yaptılar, iyi veya kötü eser bıraktılar. Hepsinden razıyız, eleştireceksek önce kendimizi eleştireceğiz, o makamı oluşturan bizlerin oyudur, o nedenle ağlamayacağız bundan sonra oylarımızla erdemli davranacağız. Bir kereden hata olmaz ama bir dahasında dikkatli davranmakta yarar var. Bu ilçe hepimizin gelecek neslin geleceğini biz yetişkinler çok iyi düşünerek hazırlamalıyız. Sanırım ne demek istediğimi anlıyorsunuz. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi yurtta barış cihanda barış.

Hepinize sevgi ve selamlarımla, kalın sağlıcakla Allaha emanet olun.

Selahattin Huluz

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.