site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Yeşilçimen: Seçimi Kazanmış İlçe Başkanı Olacağım

Yeşilçimen: Seçimi Kazanmış İlçe Başkanı Olacağım
26.08.2013
A+
A-

selcuk-akp (2)

Ben partimin seçim kazanmış ilçe başkanı olacağım. Selçuk kamuoyunda aday adayı olduğu konusunda çıkan söylemlere parti binasında basın toplantısı yaparak yanıt veren Ak Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, aday adaylığı için herhangi bir başvuru yapmadığını ve böyle bir başvuruda da bulunmayacağını açıkladı.

Selçuk kamuoyunda aday adayı olduğu konusunda çıkan söylemlere parti binasında basın toplantısı yaparak yanıt veren Ak Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, aday adaylığı için herhangi bir başvuru yapmadığını ve böyle bir başvuruda da bulunmayacağını açıkladı. Yeşilçimen, “Ben bu partiye ilçe başkanı olarak geldim ve öyle de devam edecek. Ben bu partide seçim kazanmış bir belediye başkanıyla görev yapacağım, bu benim boynumun borcudur” dedi.

Selçuk kamuoyunda Başbakan’ın kadın kontenjanından aday olacağı yönünde çıkan haberlere yaptığı basın toplantısıyla açıklık getiren Ak Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, partisinin yerel seçim stratejisini anlattı. Bunun bir hizmet yarışı olduğunu ve bugüne kadar diğer partilerde açıklanan aday adaylarına da başarılar dileyen Yeşilçimen, “Ben umuyorum ki Selçuk kamuoyu karşısına en iyi programla, en iyi hizmet verme evraklarıyla çıkan adaylar bu seçimi kazanacak. Ben de Selçuk’taki mevcut yerel iktidarı tek alternatifinin Ak Parti iktidarının yerelde olduğunu düşünüyorum” dedi.

Kadınların görev almasının partisinin prensiplerinden biri olduğunu hatırlatan Yeşilçimen, Selçuk AKP ilçe başkanı olarak kalacağını, hatta ilçe başkanlığı teklifi yapıldığında benimle birlikte görev alan arkadaşlarıma şunu söylemiştim. İlçe başkanlığının ve yerelde partinin yerel iktidara taşınması için her türlü çalışmayı yapacağımı, kendimle ilgili herhangi bir adaylık talebimin olmayacağını açık ve net ifade etmiştim. Böyle bir şey düşünseydim daha önceden alt yapı çalışmamı yapardım” diyerek bu konuda 2014 yılı yerel seçimlerinde partisinin başında olacağını, teşkilatının ilçe başkanı olarak kalacağını ve adaylık konusunda herhangi bir talebinin olmayacağının altını çizdi.” Bizim kapımız tüm vatandaşlarımıza açıktır. Selçuk’u marka yapacak bir projeniz varsa bize gelsinler konuşalım diyen Sema YEŞİLÇİMEN Selçuk’umuzu halkımızla yöneteceğiz”

Tüm İl ve ilçelerde olduğu gibi Selçuk’ta da anketler düzenlendiğini belirten Yeşilçimen, bu anketlerin sonucunda Selçuk halkının istediği bir adayla seçime gideceklerini, kendisinin de seçim kazanmış bir ilçe başkanı olarak siyasi yaşamına devam etmek istediğine vurgu yaptı.

selcuk-akp (1)

selcuk-akp (3)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Biz bu sekilde yasamaya mahkumuz bu zihniyetle .hic ilerlemeyelim koyumuzde e ineklerimizle mutlu mesut yasayalim

  2. burcu dedi ki:

    belediyeyi oyun alanı yaptılar çekilin de bu işi bilen yapsın ben de akp liyim arkadaişar işsizim parti iş ve işçi bulm akurumu değildir.hani hastaneye müzeye yerleştiriyoırlra deniliyor ya ben nerdeyim ozaman .kendi yaprığınızı bize mal etmeyiniz hayırlısı olacak inşallah ilçemiz için