site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Yeşilçimen: Seçimi Kazanmış İlçe Başkanı Olacağım

Yeşilçimen: Seçimi Kazanmış İlçe Başkanı Olacağım
26.08.2013
A+
A-

selcuk-akp (2)

Ben partimin seçim kazanmış ilçe başkanı olacağım. Selçuk kamuoyunda aday adayı olduğu konusunda çıkan söylemlere parti binasında basın toplantısı yaparak yanıt veren Ak Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, aday adaylığı için herhangi bir başvuru yapmadığını ve böyle bir başvuruda da bulunmayacağını açıkladı.

Selçuk kamuoyunda aday adayı olduğu konusunda çıkan söylemlere parti binasında basın toplantısı yaparak yanıt veren Ak Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, aday adaylığı için herhangi bir başvuru yapmadığını ve böyle bir başvuruda da bulunmayacağını açıkladı. Yeşilçimen, “Ben bu partiye ilçe başkanı olarak geldim ve öyle de devam edecek. Ben bu partide seçim kazanmış bir belediye başkanıyla görev yapacağım, bu benim boynumun borcudur” dedi.

Selçuk kamuoyunda Başbakan’ın kadın kontenjanından aday olacağı yönünde çıkan haberlere yaptığı basın toplantısıyla açıklık getiren Ak Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, partisinin yerel seçim stratejisini anlattı. Bunun bir hizmet yarışı olduğunu ve bugüne kadar diğer partilerde açıklanan aday adaylarına da başarılar dileyen Yeşilçimen, “Ben umuyorum ki Selçuk kamuoyu karşısına en iyi programla, en iyi hizmet verme evraklarıyla çıkan adaylar bu seçimi kazanacak. Ben de Selçuk’taki mevcut yerel iktidarı tek alternatifinin Ak Parti iktidarının yerelde olduğunu düşünüyorum” dedi.

Kadınların görev almasının partisinin prensiplerinden biri olduğunu hatırlatan Yeşilçimen, Selçuk AKP ilçe başkanı olarak kalacağını, hatta ilçe başkanlığı teklifi yapıldığında benimle birlikte görev alan arkadaşlarıma şunu söylemiştim. İlçe başkanlığının ve yerelde partinin yerel iktidara taşınması için her türlü çalışmayı yapacağımı, kendimle ilgili herhangi bir adaylık talebimin olmayacağını açık ve net ifade etmiştim. Böyle bir şey düşünseydim daha önceden alt yapı çalışmamı yapardım” diyerek bu konuda 2014 yılı yerel seçimlerinde partisinin başında olacağını, teşkilatının ilçe başkanı olarak kalacağını ve adaylık konusunda herhangi bir talebinin olmayacağının altını çizdi.” Bizim kapımız tüm vatandaşlarımıza açıktır. Selçuk’u marka yapacak bir projeniz varsa bize gelsinler konuşalım diyen Sema YEŞİLÇİMEN Selçuk’umuzu halkımızla yöneteceğiz”

Tüm İl ve ilçelerde olduğu gibi Selçuk’ta da anketler düzenlendiğini belirten Yeşilçimen, bu anketlerin sonucunda Selçuk halkının istediği bir adayla seçime gideceklerini, kendisinin de seçim kazanmış bir ilçe başkanı olarak siyasi yaşamına devam etmek istediğine vurgu yaptı.

selcuk-akp (1)

selcuk-akp (3)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    çok beklersiniz çok, sanırım siz rüya gördünüz olmaz öyle birşey be bu selçukta

  2. Kemal TEKINAY dedi ki:

    isiniz cok zor ,partinizin sansi hic yok, uzgunum…

  3. daywalk dedi ki:

    görürsünüz bakalım 20 yıldır hıc bısı yapmıyan chpmı yoksa ınsanlara ıktıdar olmadıgı halde ıs ımkanı saglayan akp mı kazanacakk adam daha aday oldugu halde unıversteyı getırdı zeynl baskan vefa 15 senedır yatıyooo, yapılan bısı soleyın bana insanlara para kazandıran?? beledıyeye alınan 3 aylık personeller harıc bırakın artıkk bu işleri beledıye oyunyerı deıldır onemlı bır muessesedır, oyuzden bırakında bu işi bılenler yapsın ıktıdar partısı ve böyle akıllı ınsanlar geldıgı surece sırtımız yere gelmezz mıllet işsizlıkten kırılıooo artık gıtme zamanı geldıı bay vefanın…

    1. Anonim dedi ki:

      akp ye oy vermemek için 5 neden

      1- ülkenin kutuplaşması, akp ülkeyi siyesetten öyle kötü yönettiki ülke karpuz gibi ikiye bölündü. ülkenin yarısı diğer yarısına selam bile vermiyor.
      2-ülke borçlarının 500 milyar tl ye çıkması. 8 yılda bütün cumhuriyet hükümetlerinden daha fazla borçlanıldı, bunun karşılığında yapılan 1 tane fabrika yok.
      3-yargı siyasallaştı. bu ülkeye yapılan en büyük kötülüklerden biridir. artık evrensel yargı yok. iktidarın yargısı var.
      4- stratejik öneme sahip kuruluş ve limanların yabancılara satılması.şirketler ve limanlar 1 yıllık 2 yıllık karları değerlerine yok pahasına gitti. 1-2 yıl bekleselerdi şirket karları cepte kalacaktı. yabancılara gitmeside cabası oldu.
      5-ülkede korku imparatorluğunun oluşması. telefonda konuşurken acaba birileri bizi dinliyor mu diye çekinen bir toplum.telefonda arkadaşınızla konuşurken kazara ağzınızdan bir iki laf kaçırırsanız. kendinizi ergenekoncu diye kodeste bulabilirsiniz.
      BUNUN İÇİN BABAM DA AKP NİN ADAYI OLSA OY VERMEM. ÇEVREME DE VERDİRMEM.

    2. Anonim dedi ki:

      Ak parti selçukta yandaşlarından başka kime iş vermiş selçukta, hastaneye ve müzelere soktukları adamları partinin kayıtlı üyesi yaparak ve her türlü toplantıya katılım mecburi diye işe almadılar mı. ve bu kişileri her organizasyona götürüp çağırmadılar mı. akp sayesinde kimler zengin oldu kimler hangi ihaleleri aldı selçukta. kim devletin hangi ihalesini aldı, kimler arazi zengini odu hepsini seçim zamanı isim isim ortaya katacağız merak etmeyin. millet işsizlikten kırılıyorsa türkiyenin her yerinde aynı manzara yaşanıyor. he bu arada selçukta da vefa gitmeli diyorum çünkü anlaşıldı ki artık onunla ol muyor.

      1. Anonim dedi ki:

        söylediklerinize katılıyorm. ancak chp de aynı kafada değil mi? yine yandaş yine yandaş. kim gelirse gelsin bu böyle devam edecek. enazından biraz daha adalet duygusu gelişmiş hakkaniyetli ve sağlam duruşu olan birileri olmalı.

  4. Anonim dedi ki:

    AK PARTİNİN adayı kim olursa olsun kazanması imkansız
    selçuk halkının ak partiye evet diyeceğini hiç tahmin etmiyorum

  5. Anonim dedi ki:

    sema yeşilçimen olduğu sürece bu iş zor.chp nin de vefayla işi zor.

  6. YALÇIN KAYA dedi ki:

    ÇAKMAK HASAN KİBRİT HÜSEYİNLE OLMAZ BU İŞ OLMAZZZZ.GERÇEKLERİ SÖYLÜYORUM DİYE ANTİPATİK OLDUĞUMUN FARKINDAYIM AMA DOST ACI SÖYLERMİŞ..

  7. LAZ OĞLU dedi ki:

    sema zeynel osman halil dördü olsa da yav insanlar bu kadar aptalmı ki o partiye oy versin söz hakkı bizde sandıklara gömeceğiz sizi eseriniz kalmayacak selçukta çil yavrusu gibi dağılacaksınız ya mhp yada chp olur çalışan hak eden kazanır

  8. eski selçuklu dedi ki:

    tek oy MHP Bir mahalle MHP..!

  9. HÜSEYİN AĞA dedi ki:

    öyle yada böyle tabuları yıkıp ant olsun üç hilali dikeceğiz SELÇUK a benim olduğu gibi eşim vede dostumun oyu MHP olacak isabey mah sakini olarak

  10. Eski selçuk Lu dedi ki:

    Selçuk tan adam olmazzzzz. Bu kafalardan adam olmazzzzz. cehepe zihniyeti odunu aday göstersin kazanırrrrr. Zaten yıllardır öyle olmuyormuuuuu. Ne çektin be Selçuk um….

  11. kartal dedi ki:

    ampül zihniyeti daha tehlikeli peşkeşciler…

  12. ccc dedi ki:

    sayın sema hanım sen boynunun borcunu birdahaki seçime sakla..ne güzel memleket bir akp var birde chp başkası yok bu memlekette.asıl bizim boynumuzun borcu olsun ikinizide sandığa gömmek..milliyetçi kesimden geçen seçim kaç oy geldi sizin adaya…ben söyleyeyim 2000 ..nerde şimdi bu oylar…şerefli ve onurlu siyaset nasıl yapılır tüm selçuğa gösteren mhp selçuk teşkilatında ..üstüne senin partinden istifa etmiş birsürü üyeni koy..hesaapla bakayım neyi bulacaksın..ne mutlu TÜRKÜM diyene…(bence bu kelimeyi herkez söyleyemez…..sence?)

  13. Anonim dedi ki:

    şöyle sağlam bir bağımsız aday çıksa. illa ki bi partiye yakın olacaktır. ancak kim olursa olsun şimdiki başkandan daha iyi olacağı kesin… benim hala umudum var…

  14. Anonim dedi ki:

    AKP SELÇUK’TA KİMLERE NE SEBEPLE İŞ İMKANI SAĞLAMIŞTIR???

  15. Anonim dedi ki:

    Kim gelirse gelsin Vefa Bey’den kötü olacağını zannetmiyorum. O yüzden artık değişime açık,gelişen bir Selçuk istiyorum. Burada partizanlık yapan arkadaşları da anlamıyorum. Al CHP’yi vur AKP’ye. Sanki CHP’nin iktidar olduğu zamanları ve yapılan yolsuzlukları,batırılan ülkeyi hatırlamıyoruz.MHP’de etnik milliyetçilikten kaybediyor. Keşke sağlam bir bağımsız aday çıksa…

  16. Anonim dedi ki:

    ah be semacım be ahhhhh… o kurmuş oldugunuz hayallerin içinde bir kez daha bogulacaksınız. türkiyeyi ne hale getirdiniz şimdi sıra selçugamı geldi. bu insanları bu kadar salakmı sanıyorsunuz siz. yok öyle yagma selçugu size peşkeş çektirtmeyecegiz. verelim selçugu sizede 1 senede heryeri parselleyin satın sarmalayın. carpuza kafeyi ogün yeşilçimen işletsin. gezi kafesi erkin yolcu işletsin, havuzu halil düztaşa verirsin. ondan sonra bak sen siyah beyaz filme. selçuk size bir iki beden büyük gelir siz bakın öyle barutçu muhtarlıgı falan idare edin bir 5 sene daha. selçuga ulaşmak öyle masa başı siyasetiyle olmaz. hastaneye müzeye tedaşa adam yerleştirmekle gene hiç olmaz. işe soktugun adamlar kadar o adamlar yüzünden işinden olan adamlar var. onları hesaba koymuyorsun herhalde. bunların hesabını biz sana sandıkta sorucaz. hemde öyle bir sorucaz ki sandıklar açılırken nerelere kaçıcagınızı şaşıracaksınız. tıpkı gelecek genel seçimlerde genelbaşkanınızın yapacagı gibi

  17. ANONİM dedi ki:

    dakika bir gol bir çakma chp liler akp de işiniz ne vefa düşmanları sizi hapırsanızda köpürseniz de sizin ne adayınıza nede partinize selçuk tan tokat gibi cevap vermenin sırası bizde sandıklara gömeceğiz sizi

  18. ANONİM dedi ki:

    Aarkadaşlar gülmek için başka bir gerekçeye gerek yok nedenmi?Bu seçmenler sadece Efes’in nasıl elden gittiğini,Anayasa yazım komisyonundaki B.D.P ile A.K.P. işbirliğini baksınlar yeter,bunların yanında T.C. amblemi ,kaldırmakla ne kazanacaklar,kimin neresini rahatsız ediyor anlamadım.Ben bu ülkenin sahibiyim,Türküm,vatanseverim diyen tüm vatandaşların sorgulaması gerekiyor.

  19. Anonim dedi ki:

    Anonim denen şahıs bütün zehrini akıtmakta.uzak durun…

  20. Anonim dedi ki:

    Anonim biraz dürüst biriysen kimliğini de açıkla.hangi bayrağa selam verdiğin belli değil…

    1. Anonim dedi ki:

      sen de açıkla

  21. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    anonim e adını açıkla diyonuz da siz niye anonim diye yazıyonuz anonim in yazdığı normaldir yazabilir insanların özgürlüğünü kısıtlamak sizemi kalmış toplama takım kümeden düşer düşecekte yerel seçimden sonra görüşürüz yinede söylüyorum burada seçim mhp ve chp arasında geçecek çalışan ipi göğüsler selçuk halkı aydın laik vede ATATÜRKÇÜ o partiye oy vermez benim gibi düşünenler tabi ne mutlu TÜRKÜM diyene

  22. hayal dedi ki:

    Sema Hanımdaki ben duygusu herşeyin üstünde. Seçim kazanmış bir ilçe başkanı olmanın hayalini kuruyor. Tabii asıl hayali iktidar olmanın imkanları…

  23. Anonim dedi ki:

    Sana belediye başkanlığı çok yakışacak osman abim.