site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Yedi Uyuyanlarda Asılı Halde Bulunan Kadın Cesedinin Kimliği Tespit Edildi

Yedi Uyuyanlarda Asılı Halde Bulunan Kadın Cesedinin Kimliği Tespit Edildi
03.08.2012
A+
A-

Bir süre önce İzmir Selçuk İlçesinde yedi uyuyanlar mevkiinde ağaca asılmış vaziyette bir bayan cesedi bulunmuştu. İlk aşamada kimliği belirlenemeyen ceset’in yapılan DNA Testi sonucu kimliğine ulaşıldı.

İlçeyi gezmeye gelen bir turistin fotoğraf çekerken zeytin ağacında asılı halde bulunan kadını fark etmesi ve jandarmaya haber vermesi ile ortaya çıkan olay hakkında yapılan araştırmalar ve DNA Testi sonrası intihar eden bayan cesedinin Selçuk İsabey Mahallesinde İkamet eden Bekir Kabak’ın kızı Emiş Kabak’a ait olduğu ortaya çıktı.

İzmir Adli Tıp merkezinde yapılan testler sonucunda olayın intihar olduğu tespit edildi.

İzmir kimsesizler mezarlığına defnedilmiş olan Emiş Kabak’ın kimliğinin ortaya çıkması ile Selçuk’a getirilen cenazesi Selçuk Asri Mezarlığına defnedildi. Tanınmaz halde olan Emiş Kabak’ın Selçuk Mezarlığına defnedilmesi sırasında ailesi ve yakınları da hazır bulundular.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    KIZLARINI TANIYAMIYACAK HALDE OLUŞLARI ŞÜPHELİ İNSAN KIYAFETİNDEN BİLE TANIR ??????????????????? SORULAR VAR

  2. ........ dedi ki:

    bu işte başka bi iş var ama hadi hayırlısı..

    1. &&& dedi ki:

      Böyle üzücü bir ölümünde ne hayırı aradınız merak ettim

  3. ((APOREİS)) dedi ki:

    ,,ALLAH,,KİMSEYE BÖYLE BİR ACI TATTIRMASIN …..

  4. FIRAT KAÇMAZ. dedi ki:

    ailesinin başı sağ olsun.allah günahlarını affetsin.ama bence hatının en güzel yıllarında kimse intihar etmek istemez.intihar etmek istesede çoğu insan kendini asmayı tercih etmez ölmek için.özellikle bir bayan.bu da insanların ve adaletin
    ilgisizlği ve sorumsuzluğu.