site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ya takvim yanlış ya da o fotoğraflar yalan

Ya takvim yanlış ya da o fotoğraflar yalan
23.02.2015
A+
A-

takvim-Ya takvim yanlış ya da o fotoğraflar yalan

Başbakan Davutoğlu’nu operasyon merkezinde gösteren fotoğraflardaki bir detay kafaları karıştırdı. Fotoğraflar 1 ay önce çekilmiş olabilir mi?

Süleyman Şah Türbesi’ne yapılan operasyonla ilgili basına servis edilen fotoğraflardaki bir detay kafaları karıştırdı.

Başbakan Davutoğlu, Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Genel Kurmay Başkanı Or. General Necdet Özer ve diğer generallerin bulunduğu fotoğraflardan bir tanesinde duvarda asılı bir takvim görülüyor. Takvim tam olarak 1 ay öncesinde kalmış…

(Fotoğraftaki takvim 22 Ocak 2015′i gösteriyor. Yani tam 1 ay evvelinde kalmış. ”Ocak ayının 22′si takvimde orta sütuna denk geliyor. 22 Şubat ise sağ sütuna denk geliyor”)

YOKSA FOTOĞRAFLAR 1 AY ÖNCE Mİ ÇEKİLDİ?

Operasyon merkezinden paylaşılan bu karede duvardaki takvimin gününü belli eden kırmızı kutucuğu 22 Ocak 2015′te, yani tam bir ay önce bugünde duruyor. Bu durumda iki olasılık bulunuyor. (Genelkurmay Karargahı’nda böyle bir yanlışın bir ay gibi uzun bir süre gözden kaçması zor olsa da) Ya söz konusu takvime bir aydır dokunulmamış ya da bu fotoğraflar 1 ay önce çekilmiş. Takvim değiştirilmesi unutulmuş bile olsa bir önce tam da operasyon gününe denk gelen tarihte unutulması dikkat çekici.
Deniz Negiş / sozcu.com.tr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.