site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Vefa Ülgür’den Diyarbakır Gezisi Yorumu

Vefa Ülgür’den Diyarbakır Gezisi Yorumu
24.05.2013
A+
A-

izmir-heyeti-diyarbakirda

Başkan Kocaoğlu önderliğinde Diyarbakır’a giden 190 kişilik heyette yer alan isimler geziyi değerlendirdi. Başkan Kocaoğlu önderliğindeki İzmir heyeti Diyarbakır’a ‘sürece destek’ çıkarması yaptı… 24 saatlik tarihi gezide unutulmayacak anlar yaşandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun partisinin ‘çözüm süreci’ne şeklen karşı durduğu ortamda kentin kanaat önderleriyle ‘barışa katkı’ koyacağız adıyla Diyarbakır’a yaptığı gezinin yankıları sürüyor.

Diyarbakır heyetinde bulunan Selçuk Belediye Başkanı Vefa Ülgür gezi ile ilgili yapmış olduğu açıklamada “Türkiye’de Özgürlükler Sorunu Var” dedi.

“Ziyaret olumlu geçti. Sıcak karşılandı ekibimiz. Türkiye’nin üçüncü bir yola ihtiyacı var. Barışı isteyenler ve istemeyenler diye ülke bölünmeye çalışılıyor. Oysaki onun altı boş, onun altının doldurulması gerekiyor. Türkiye’de mesele sadece Güneydoğu ve Kürt sorunu değil. Türkiye’de çok ciddi özgürlükler sorunu, hukuk sorunu var. Dileğim barış naraları atanların, bu bölge halkının umutlarını boşa çıkarmamalarıdır. Boşa çıkarırlarsa gerçekten çok büyük hayal kırıklığı yaşanır.”

YORUMLAR
  1. handan boğazı dedi ki:

    BELEDİYEDE VEFA BEYİ SORDUĞUMUZDA NEREDE OLSUĞUNU SÖYLEYEMİYORLARDI DEMEK Kİ DİYABAKIRA GİTTİĞİNİ SÖYLEYEMEDİKLERİNDEMİŞ.

  2. HEDEFE DOĞRU dedi ki:

    Yazık çok yazık,anonimin yorumunu okuyunca,kendilerinin,çözüm deyil sadece,edebiyat yaptığını gördüm,33 şehidimizin verilmesinden dolayı yüreklerimizin,nasıl kavrulduğunu anlaya bilmen için,çözüm getirmen lazım,senin kafanla gitersek,annelerin gözyaşları aksın,diğer taraftan sizin gibi beylerde bunun edebiyatını yapsın,asıl vatan hainlerinin bunun edebiyatını yapanlların olduğunu görürsün,bizim ne edip neyapıp,bu göz yaşını,yürek parçalanmalarını,ocakların tarı mar olmasını mutlaka ortadan kaldırmamız gerekiyor,benim halkımın huzura ihtiyacı yokmu,neden birileri devamlı ortamı geriyor.çözüm getir dediğin zaman,kaçacak delik arıyor.niyetleri samimi deyil,insanların göz yaşının üzerinden siyaset yapılıyor. MERAK ETMEYİN SİZ BU DUYARLI MİLLET BU SORUNU KÖKÜNDEN HALLETMENİN KARARINI ALMIŞTIR.ALLAH ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERRİNDEN BU MAZLUM MİLLETİ KORUSUN

  3. öğretmen dedi ki:

    vefa solculuğun gereğini bir nebze olsun yerine getirerek doğru bir duruş sağlamıştır. yorumları okuyunca çok üzüldüm kürtler bu ülkenin asli unsurudur bizler gibi ve bu dünya üzerinde kimse kimseden daha fazla hakka sahip olamaz bu kadar barış karşıtı ırkçı faşist ne arar ilerici çağdaş ilçe olan selçukta şaşıyorum. vefa bey sen insani vicdani görevlerini yerine getir kimse sana engel olamaz o oy vermem diyenlerde varsın vermesin sana her türlü oy var bu ilçede çünkü selçuklu vicdanlı ve çağdaş fikirlidir.

  4. ATA dedi ki:

    İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Habertürk televizyonunda Diyarbakır’a neden gittiğini ve çözüm ve barış sürecine desteğini anlatıyor!..
    Sanki Diyarbakır başka bir ülkenin şehri, Diyarbakırlılar da başka bir milletin mensubuymuş gibi anlatıyor.
    Kocaoğlu’na göre CHP değişim süreci yaşıyormuş.
    CHP’de barış sürecine desteğin %70’lerin üzerinde olduğunu söylüyor.
    Maaşallah kendisine!..
    Şimdi İzmirliler Sayın Kocaoğlu’nun kendilerini ne kadar temsil ettiğini düşünüp, kararlarını versinler!..
    Sayın Kocaoğlu’nun söylediklerini,İzmir Belediye Başkanlığına AKP’den aday olmayı düşünenler bile söyleyemezdi.İktidara örtülü hizmet budur!