site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ulaşıma sokağa çıkma yasağı ayarı: Hangi hatlar ve araçlar çalışacak?

İzmir Büyükşehir Beledisi ESHOT Genel Müdürlüğü ulaşımda düzenlemeyi yaparak yeni otobüs hatlarını belirledi.

Ulaşıma sokağa çıkma yasağı ayarı: Hangi hatlar ve araçlar çalışacak?
11.04.2020
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma yasağının ardından ulaşımda düzenleme yaparak yeni otobüs hatları ve güzergahlarını belirledi. ESHOT Genel Müdürlüğü tüm hazırlıklarını yaptığı çalışmada otobüs numaraları ve ilçeleri açıkladı.

ESHOT Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle:
“Yeni Tip Korona virüse (Covid-19) karşı salgının önlenmesine yönelik olarak alınan tedbirler sebebi ile 11.04.2020 Cumartesinden itibaren 21:00-24:00 saatleri arasında sadece aşağıda yazılı olan hatlarımız hemşerilerimize hizmet vermeye devam edecektir. Olağanüstü durumun sonlanması ile tüm hatlarımızda mevcut çalışma programımız uygulanmaya devam edecek olup, sağduyunuz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Güncel Sefer saati bilgilerine ilgili hattın üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

https://www.eshot.gov.tr/tr/Duyurular/3895/94

TRAMVAY VE VAPUR İPTAL
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ESHOT dışında diğer ulaşım hizmetleriyle ilgili de bilgi verdi. Soyer, “İZBAN ve Metro da yine 07.00-09.00 arasında yarım saatte bir seferle yine aynı amaçla hizmet verecektir. İZDENİZ ve Tramvay seferleri ise iptal olmuştur” dedi.

Öte yandan Başkan Soyer, ana otobüs hatları dışında sağlık çalışanları için hastaneler önünden servis konulacağını söyledi.
EGEDESONSÖZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.