site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Uçak Pilotu Damat ve Gelin Evliliğe Önce Havada Evet Dedi

Uçak Pilotu Damat ve Gelin Evliliğe Önce Havada Evet Dedi
01.10.2012
A+
A-

Pilot damat ve gelinin havada birbirlerine evet demesiyle hayalleri de gerçekleşmiş oldu. Selçuk Efes Hava limanında yapılan nikâh töreninden önce, gelin ve damadın içinde bulunduğu uçak, alçak uçuş yaparak davetlileri selamladı.

Hava alanındaki Aprondan uçağa binen damat ve gelin, Selçuk üzerinde yarım saat tur attıktan sonra, nikâh işlemleri için iniş yaptı. Davetlilerin ve şahitlerin huzurunda yapılan nikâh sonrasında; Bayan nikâh memurunun, evlilik cüzdanını geline vermesi, sürpriz oldu.

Türk Hava Kurumuna bağlı Türk Kuşu Genel Müdürlüğü uçuş okulunda görev yapan damat Barış Özgür ve gelin Neslihan Kaya iki yıl aynı okulda eğitim gördükten sonra, üç yıl Ankara Etimesğut Türk Kuşu Uçuş Okulunda birlikte eğitmen olarak görev yapmaya başlar. İki gencin arasındaki öğrencilik ve çalışma arkadaşlığı daha sonra aşka dönüşünce evlenmeye karar verirler.

Özgür ve Kaya çifti böylece; Selçuk hava limanında bir ilki gerçekleştirmiş oldular. Selçuk’ta ikamet etmediklerini, fakat sıklıkla Selçuk’a geldiklerini ifade eden damat ve gelin, ilçeyi çok sevdiklerini, neden olmasın diyerek, nikâh merasimini Selçuk Efes hava alanında yapmaya karar verirler. Fakat Selçuk’u çok sevdiklerini söyleyen pilot eğitmenler, nikâh sonrası; evliliğe ilk adım attıkları gün, iş arkadaşları, öğrencileri ve kalabalık bir davetli gurubunun huzurunda özgürlüğün simgesi olan altı beyaz güvercini de doğaya bıraktılar. Açık büfe ve self servis verilen nikâh töreninde.

Bir sürpriz de meslektaşları olan uçuş öğretmeni Mustafa Ak tarafından yapıldı. “Gülü susuz seni aşksız bırakmam ve nasıl geçti habersiz isimli” TSM şarkılarının sunumunu profesyonelce yapan uçuş öğretmeni Ak, sesiyle konuklardan beğeni ve alkış aldı.

Beyaz İnci Çiçekçilik tarafından dekorasyon ve organizasyonu yapılan törende, damat, gelin ve misafirler ayrı bir mutluluk yaşadı. Güneş batımına kadar devam eden nikâh töreni, mutlu bir şekilde sona erdi.

Haber: Mehmet UYAROĞLU

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    İnşalllah 1 sene sonrada aynı heyecanı duyarlar….hayırlı olsun..

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    çok guzel omur boyu mutluluklar diliyoruz….