site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Türkeş 17. Ölüm Yıl Dönümünde Selçuk’ta Anıldı

Türkeş 17. Ölüm Yıl Dönümünde Selçuk’ta Anıldı
06.04.2014
A+
A-

4NİSAN-MEVLİD (1)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuk İlçe teşkilatı, 4 Nisan 1997 yılında hayatını kaybeden Alparslan Türkeş’i saygıyla andılar.

Merhum Alparslan Türkeş’in, ölümünün 17’nci yılı nedeniyle MHP Selçuk İlçe binasında mevlüt okutan İlçe Başkanı Ali Gümrah yaptığı basın açıklamasında Alparslan Türkeş’i en iyi anlatan sıfatın “Başbuğ” olduğunu belirtti. Türkeş’in ömrünü milletine adadığını kaydeden Gümrah açıklamasında şunları kaydetti; “Büyük davalar, tehlikelere ve zorluklara cesaretle göğüs geren, ömrü boyunca yılmamış, inançlı ve azimli insanların liderliği altında başlamış ve başarılmıştır. Rahmetli Başbuğumuzun ömrünü yarım asrı aşkın son bölümü, Türk milliyetçiliği hareketinin yaşadığı sorunlarla, gelişmelerle paralel bir seyir takip etmiştir. Hak’kın rahmetine kavuştuğu son ana kadar da davasına, yani Türk milletine ve Türk dünyasına hizmet etmeye devam etmiştir. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi, dimdik ve güçlü şekilde ayakta durmakta, Türk milletinin yegane ümidi haline gelmiş bulunmaktadır. Türk milliyetçileri, bu gerçeği hiçbir zaman unutmadan Başbuğlarının gösterdiği büyük hedeflere doğru akıp giden kutsal yolculuklarına yılmadan ve yorulmadan devam edeceklerdir” dedi.

Partililerin yoğun ilgisi olan mevlüt’te dualar ve aminler semalara yükselirken, Selçuk Ülkü Ocakları Başkanı Memiş Esener ve ekibi ise Ankara da anıt mezarda düzenlenen törenlere katıldılar.

Haber : Selçuk Gazetesi
4NİSAN-MEVLİD (3)

4NİSAN-MEVLİD (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.