site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Turizimciler Selçuk’ta “Yaza Merhaba” Dedi

Turizimciler Selçuk’ta “Yaza Merhaba” Dedi
13.05.2013
A+
A-

turizmciler-yaza-merhaba (3)

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanlığının desteğiyle, Sürmeli Efes Resort Hotelinin ev sahipliğinde düzenlenen 5.Yaza Merhaba ve Acenta Plaket Törenine Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve eşi Havva Boyacı, Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi ve eşi Selma Ergi, Selçuk Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Gökhan Yusuf Özdemir, Selçuk Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, İlçe Yazı İşleri Müdürü M. Veysel Badem, Yazı İşleri Şefi Muzaffer İnce ve Seyit Başaran, Kaymakamlık Halkla İlişkiler Müdürü Adem Çökelek, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuzhan Şahin, ETİK Genel Sekreteri Şinasi Akçay, Kuşadası ve Selçuk’taki turizm Acenta sahipleri ile bölgedeki turizmciler katıldı.

Sürmeli Efes Resort Hotel Genel Müdürü Ş. Sadun Alp, bu yılki turizm sezonunun çok iyi olacağına inandığını kaydederek, tüm işletme sahiplerine bu yılki turizm sezonunun hayırlı olmasını diledi. Antik çağın çok önemli bir ilçesi olan Selçuk’un, Efes Antik Kenti gibi, dünyanın yedi harikası Artemis tapınağı gibi, Meryemana evi, St.Jean Bazelikası, İsabey Camii gibi dünyanın en önemli tarihi varlıkların yanı sıra, çok güzel turizm diyarı Şirince köyü ile dünyada eşi turizmciler-yaza-merhaba (1)emsali bulunmayan maket köyünün de Selçuk’ta bulunduğunu ifade eden Selçuk Kaymakamı Sayın Ayhan Boyacı, bu bölgede ayrıca 12 bin 600 metre uzunluğundaki Pamucak’ın da dünyanın en güzel sahillerinden biri olduğunu vurgulayarak, bu varlıkların turizm açısından büyük önem taşıdığını kaydetti.

Herkes için sağlık sloganıyla devam eden Expo’ya aslında 12 yıl önce başladıklarını belirten Kaymakam Ayhan Boyacı; “Türkiye’de 12 yıl önce sağlık turizmine geçildi. Dünyanın en güzel sağlık turizmi hizmeti burada veriliyor. Büyük Atamız; “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” sözleriyle sanki bu günleri görüp söylemiştir. İşte herkes için sağlık derken sağlık turizmi Efes Antik Kentinde, Selçuk’ta başlamıştır. 3000 yıl evvel Efes Antik Kentinde bir hastane vardı, diğer antik kentlerde ki hastanelerden farkı, bu hastaneye gelen hasta yakınlarının konaklamaları için misafirhaneleri vardı, işte sağlık turizmi 3000 yıl önce Efes Antik Kentinde Selçuk’ta başlamıştır. Bu durum da Expo 2020 için çok önemlidir. Ben bu anlamda büyük gurur duyuyorum” diyerek, turizm sezonunun tüm işletmecilere hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından bölgedeki 29 Acente sahiplerine teşekkür plaketi verildi. Sürmeli Efes Resort Hotelde düzenlenen 5.Yaza Merhaba ve Acente Plaket Töreni, müzik ve animasyon gösterileri ile sona erdi.

turizmciler-yaza-merhaba (2)

turizmciler-yaza-merhaba (4)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.