site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tunç Fındık K2 Zirvesinde

Tunç Fındık K2 Zirvesinde
31.07.2012
A+
A-

Tunç Fındık, Azim Gheichisaz, Fabrice Imparato, 1 singapurlu, 3 Çinli olmak üzere 20 kişilik ekip arkadaşları ile birlikte bu sabah lokal saat ile 10:50 de K2 zirvesine varmayı başardı.

Dünyanın en zor dağı olan K2 zirvesine üç seneden beri kullanılamayan Aburizzi rotasından çıkan Tunç Fındık geceyi 8000 metrede geçirdikten sonra inişe devam edecek. Alınan bilgilere göre sağlık durumu çok iyi ve morali oldukça yüksek. Sevenlerini duaları sayesinde Zirveye ulaşabildiğini söyleyen Tunç Fındık, bütün destekçilerine teşekkürlerini iletti. Dağcılık camiası nefesini tutmuş hala iniş yolunda olan Tunç Fındık’ın dönüşünü bekliyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.