site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Torkos, Yeni Sezona Merhaba Dedi

Torkos, Yeni Sezona Merhaba Dedi
17.08.2013
A+
A-

torbalispor

Kırmızı beyazlı ekip, önceki gün yeni sezona merhaba dedi. Yeni transferlerle antrenmana başlayan Torkos, yaklaşık 1 saat düz koşu yaptı. Ayrıca antrenmanı kenardan izleyen eski Torbalıspor kalecisi Umut Akkoç ise antrenmandan sonra Torbalıspor’a imza atarak, kırmızı beyaz renklerine bağladı

TORBALISPOR, 2013-2014 futbol sezonunu önceki gün açtı. Önceki gün saat 18.00’de 7 Eylül Stadyumu’nda Torbalıspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kadroda büyük bir değişikliğe giden kırmızı beyazlı ekip, yeni oyuncular ile sahaya çıktı. Düz koşu ile antrenmana başlayan ekip, düz koşu ile antrenmana son verdi. Yaklaşık 1 saat düz koşu ile çalışmalarını sürdüren Torbalıspor, ilk antrenmanına son verdi. 30 futbolcunun katılımı ile gerçekleşen antrenmanda Antrenör Sabahattin Yılmaz, futbolculara kısa bir sezon açılışı konuşması yaptı. Yeni sezonda yeni futbolcularla yola devam edeceklerini ve bundan sonra antrenmanların sıkı bir program şeklinde devam edeceğini bildiren Yılmaz,  yeni sezona bomba gibi hazırlandıklarını söyledi.

“ARTIK FUTBOL ZAMANIDIR”

ÖNCEKİ gün saat 18.00’de Torbalı 7 Eylül Stadyumu’nda gerçekleşen sezon açılışı antrenmanına yöneticiler de katıldı. Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda Torbalıspor Kulüp Başkanı Necati Saraç il 2. Başkan Necip Ateşoğlu da antrenmanı izleyenler arasındaydı. Yeni sezondan çok umutlu olduklarını söyleyen Necati Saraç, “Torbalıspor, bu yıl yeni hedefleriyle şampiyonluklar yaşayacak. Her zaman dediğimiz gibi Torbalıspor hak ettiği yere gelecek. Bunun için çok çalışıyoruz. Yönetimdeki arkadaşlar ve ben bu konuda çok hassas davranıp bu yılı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Artık futbolun konuşulacağı zamandayız. Bizlerin faza konuşması önemli değil, bu süreçten sonra top futbolculardadır. Futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Yeni sezon, Torbalıspor için hayırlı olsun” diye konuştu.

TECRÜBELİ FİLE BEKÇİSİ YUVAYA DÖNDÜ

4 YIL önce Torbalıspor’un file bekçisi olan ve daha sonra farklı takımlardan teklif aldığı için takımdan ayrılan 31 yaşındaki tecrübeli kaleci Umut Akkoç, önceki gün Torbalıspor’un kulüp yöneticileri ile bir araya gelerek kırmızı beyazlı ekibe imza attı. Yuvaya döndüğü için çok mutlu olduğunu söyleyen Akkoç, gelmesinin nedenini anlattı. “4 yıl öncesindeki başarılı Torbalıspor, ruhunu gördüm. Bu benim için büyük bir etken oldu. Buranın taraftarını çok yakından tanıdığım için yabancılık hissetmeyeceğim. Torbalısporumuzu hak ettiği yere getirmek için büyük çaba harcayacağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.