site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tire Zabıtasından Fırınlara Denetim

Tire Zabıtasından Fırınlara Denetim
18.06.2016
A+
A-

TİRE Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayı dolayısıyla ilçe genelinde faaliyet gösteren fırınlarda denetimlerde bulundu.

Tire Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan 2 ekip tarafından ilçede genelinde faaliyet gösteren tüm fırınlarda gramaj, işyeri ruhsatı ve temizlik denetlemesi yapıldı. Denetimlerde herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadığını ve bu durumun hem denetimler hem de vatandaş adına memnun edici bir gelişme olduğunu ifade eden Zabıta Müdürü Tarık Bolpaça, “Tire Belediye Başkanımız Tayfur Çiçek’in talimatlarıyla yıl içerisinde titizlikle gerçekleştirdiğimiz fırın denetimlerimizi mübarek Ramazan Ayına girdiğimiz bugünlerde sıklaştırdık. Özellikle Ramazan pidesi konusunda eksik gramaj kontrolleri yaptık. Halkımızın en temel ihtiyacı olan pide ve ekmeklerin sağlıklı ortamlarda üretilmesi adına geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirdik. Yaptığımız fırın denetimlerinde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmaması bizim ve halkımız için sevindiricidir. Bu konuda fırın esnaflarımıza teşekkür ediyor, Ramazan ayının tüm esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.