site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Ticaret Odası Hizmet Binası İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Ticaret Odası Hizmet Binası İnşaatı Hızla Devam Ediyor
29.05.2020
A+
A-

Üyelerine ve kente daha iyi fiziki şartlarda hizmet vermek amacıyla bina kazandırmak için Ocak ayında ihale yapan Ticaret Odası’nın yeni hizmet binasının inşaatı hızla devam ediyor.

Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Koray Yolcu konuyla ilgili olarak açıklama yaparak, meclis ve yönetim olarak Selçuk’a nitelikli bir hizmet binası kazandırmak için bir hedef ve irade ortaya koyduklarını söyledi.

Yolcu, “Hizmet binası ihtiyacımızı çözmek için bu yılın başında başladığımız, içinde konferans ve toplantı salonları bulunan modern hizmet binamızın kaba inşaatı bitmek üzere. 4 kattan oluşan 1000 m2 yapı olarak hedeflediğimiz Ticaret Odası binamızı mümkün olan en yakın zamanda tamamlayarak hizmete sokmayı amaçlıyoruz. Hizmet Binamızın yapım süreci ne yazık ki salgın dönemine rastladı. Umuyoruz ki yaşanan zorluklara rağmen canla başla çalışarak bu süreci atlatıp ilçemize, değerli üyelerimize ve bölgemize yakışan bir hizmet binası kazandıracağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.