site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Ticaret Odası Düzenlediği Kurslarla 150 Girişimci Yetiştirdi

Ticaret Odası Düzenlediği Kurslarla 150 Girişimci Yetiştirdi
03.09.2015
A+
A-

Selcuk-ticaret-odasi (2)

Selçuk Ticaret Odası’nın Mayıs ayında düzenlediği KOSGEB Destekli Uygulamalı Girişimcilik Kursunu başarıyla tamamlayan 30 yeni girişimciye düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Böylece Ticaret Odası’nın şimdiye kadar toplam beş dönem düzenlediği kurslarla yetiştirdiği girişimci sayısı 150’yi bulmuş oldu.

Uygulama Oteli’nde yapılan törende Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu kısa bir konuşma yaparak bu eğitimlerin Ticaret Odası tarafından açılmış 5. Dönem eğitimleri olduğu vurgusunu yaptı. Yolcu “Bugün sertifikalarını verdiğimiz girişimci adaylarımızla birlikte Selçuk’ta 150 girişimcinin eğitim almasını sağladık. Bu Selçuk için de önemli bir kazanım. Biz bu eğitimleri kısa yoldan KOSGEB’ten hibe alarak dükkan açıp ticarete atılmak olarak görmüyoruz. Verilen eğitimlerle uygun koşul ve zamanlama ile iyi etüd edilmiş projelerin hayata geçirilmesine imkan verdiğini düşünüyoruz. Kurslar aynı zamanda kişisel olarak da girişimcilerimize önemli katkılar sağlıyor. “ dedi.

Kadın girişimci sayısının fazlalığının dikkat çektiği törende 20 kadın 10 erkek kursiyer sertifikalarını aldı. Sertifikalar STO Başkanı Koray Yolcu ve Eğitim Uzmanı Hakan Selçuk tarafından verilerek tören sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Selcuk-ticaret-odasi (1)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Bu kurslardan neden herkesin haberi olmuyor.