site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Telefon Kabini mi? Reklam Panosu mu?

Telefon Kabini mi?  Reklam Panosu mu?
08.09.2013
A+
A-

selcuk-telefon-kabini (1)

Selçuk’ta ki (Tansaş)  alışveriş mağazasının giriş kapısında bulunan Türk Telekom’a ait ankesörlü telefon kabininin dış yüzeyi adeta ilan ve reklam panosu haline dönüştü. İş arayan, eleman arayan, alım satım yapan, evini kiraya veren ve duyuru yapan firmalar telefon kabinini reklam panosu olarak kullanmaya başladı. İlçede evini kiraya veren, işyerlerine işçi arayan, satılık ve kiralık ev, arsa ilanı verenlerin yazdıkları pankart ve ilan metinlerini telefon kabin camına yapıştırması, görüntü kirliliğine yol açıyor.

Cumartesi günleri pazar alışverişi için ilçeye gelenler, şehir içindeki ana yol üzerinde bulunan mağazanın giriş kapısı önünde izdiham yaşıyor. Trafik yoğunluğu içerisinde, trotuarda yürüyenler açısından da tehlike arz ettiği gibi, bu görüntü kirliliği ilçeye alışveriş ve ziyaret için gelenlerin dikkatinden kaçmıyor.

Telefon kabinini kullanmak isteyenler ise kabin içerisindeki incir fidanını görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Bazen yabancı turistlerinde kullandığı şehir içerisindeki telefon kabinlerinin kirli ve bakımsız olması, bu çerçevede alış veriş yapanların yanı sıra, tansaş üstündeki muhtarlıkların ve terzilerin de bulunduğu ikinci katta işi olan vatandaşlardan da tepki gelmeye başladı. Bilhassa cumartesi günleri aşırı kalabalık ve izdiham olmasından dolayı, yaşanan izdiham ve yaşanması muhtemel olaylar açısından endişe duyuluyor.

selcuk-telefon-kabini (3)

selcuk-telefon-kabini (2)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Turistler incir ağacına bakıyordur.AB ye bizi almazlar beaaaa.

  2. Anonim dedi ki:

    şehrin en işlek yerinde böyle bir manzara hiç hoş değil, orası tekrar düzenlenmeli ve hala ısrarla yapıştıranlar olursa para cezası uygulanmalı ve orda ki ekmek büfesi de kalkssın artık ki millet yoldan geçebilsin. halen neden yanlışta ısrar var ki.

  3. Genç Görüş dedi ki:

    buradan sonra çarşıda bütün elektrik direklerinde siyasi bir partinin yapışkanları var. Onu da yayınlayın lütfen, genel başkanları emekli asker olan bu parti sorsan ilçeyi ve ülkeyi çok seviyordur ama ilçede ne kadar direk varsa üzerine bir şeyler yapıştırmışlar.Halkın malına zarar vererek olmaz bu işler.

  4. saçma dedi ki:

    çok saçma bir haber olmuş belediye adam akıllı yerler göstersin o zaman milette oraya gitsin assın. en kalabalık yer diyede insanlar oraya asıyor heral de bunun haberi mi olur yaaa. bunu belediyeden daah çok reklam panosu veya buna benzer ilan panosu isteminde bulunan birşeyler yapsaydınız daha iyi olurdu

    1. Anonim dedi ki:

      Sayın SAÇMA.
      Telefon kulübesini kaldırıp yerine reklam panosu koysunlar, telefon kabini size lazım olmayabilir.Siz saçma demişsiniz,bu da sizin görüşünüz.

  5. saçma dedi ki:

    sayın anonim selçuk’ta demek böyle bir şey eksik ki halk ilanlarını oraya yapıştırmış bunu böyle yansıtmadan selçuk’ta reklam panosunun eksikliği yapıştırılan bu ilanlar ve afişlerle belli oluyor diye haber yapsaydınız eksikliği belirtmiş olsaydız bu ilçede ki eksik olan her şeyi belirtmiş olsaydınız bu güzelim ilçe bu durumlara sizce gelirmiydi. Elleri alın teri ile kokan bu halka artık laf değil çözüm üretelim saygılarımla…

  6. eski selçuklu dedi ki:

    WC olmazsa nereye yaparsınız ULU ORTA yere pano yok afişte telefon kulubesınde ee normal yaniii türkish akıl dices ne edelimmmm