site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Tacettin Bayır’ın ziyaretleri devam ediyor‏

Tacettin Bayır’ın ziyaretleri devam ediyor‏
12.03.2015
A+
A-

tacettin-bayir-izmir

Tacettin Bayır Hız Kesmiyor

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Tacettin Bayır’ın yoğun mesaisi devam ediyor. Buca’da Gediz-Göksu-Fırat Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne konuk olan Bayır, burada Başkan İsmail Yanar’la beraber, Göksu mahallesindeki kahveleri dolaştı ve Romanlar Derneği Lokali’ne ziyaret gerçekleştirdi. Bayır, buradan ADD Güzelbahçe Şubesi’ne geçti.

Başkan Emre Özer, ’’Her anlamda haksızlıklara karşı mücadele eden, Biat etmeyen, savaşan, vatansever ve gerçek bir Atatürkçü olan vekilleri mecliste görmek istiyoruz. Tacettin Bayır, saydığımız kriterlerin fazlasına sahip olan aday adayı arkadaşlarımızdan birisi. Yolu açık olsun diyorum.’’

Ülkemiz ve Rejim Tehlike Altında

Hep mücadele verdim, vermeye de devam edeceğim. Çünkü ülkemiz ve rejim tehlike altında. Her zamandan daha fazla çalışmak zorundayız. Bu mücadeleyi, çocuklarımızın, torunlarımızın, ülkemizin geleceği için vermeliyiz. Siyasi sürecimdeki bilgi ve birikimimi Ankara’ya taşımak istiyorum. Mecliste sadece bürokrasiden değil, sokaktan gelen; işçinin, esnafın, emeklinin durumunu bilen vekillerinde olması gerekir.

8 Haziran’da, Ülkemizin Üstüne Yeni Bir Güneş Doğacak

Hızla düşüşe geçen Akp’yi, seçimde sandığa gömeceğiz. İnanıyorum ki, 8 Haziran’da Ülkemizin Üstüne Yeni Bir Güneş Doğacak ve 13 yıldır bizlere, bu zulümü yapanlara hesap soracağız. Halkımızda bu güç var.

Bayır, daha sonra Urla Kalabak’ta kahve toplantısı ve Karabağlar General Özalp’te yapılan mahalle toplantısına katıldı.

gediz

tacettin-bayir (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.