site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

STO Üyelerinin Aidat Borçlarına Yapılandırma Fırsatı

STO Üyelerinin Aidat Borçlarına Yapılandırma Fırsatı
24.09.2016
A+
A-

Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu, 19 Ağustos 2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren kanun ile Oda aidat borçlarının gecikme zammına af getirildiğini, taksit imkanından yararlanmak isteyen üyelerin en geç 31 Ekim 2016 tarihine kadar Selçuk Ticaret Odası’na başvurmaları gerektiğini bildirdi.

Selçuk Ticaret Odası Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada şunlara yer verildi: “30.06.2016 tarihinden önce üyelerin borç asıllarının kısmen veya tamamen ödenmiş olması halinde, ödenmiş borç asıllarının gecikme zammı, üyelerin herhangi bir başvuru yapmasına gerek kalmaksızın Oda Yönetim Kurulu kararı ile silinecektir. Üyelerin yapılandırmadan yararlanabilmeleri için 31 Ekim 2016 tarihine kadar Odamızın Muhasebe Bölümüne bir dilekçe ile başvurması gerekmektedir.

Üyelerimiz yapılandırdıkları borçlarını peşin ya da taksitli olarak ödeyebileceklerdir. Taksitlendirme en çok 6(altı) aya kadar yapılabilmektedir. Üyelerimiz dilerse ‘kredi kartları ile borçlarını ödeyebileceklerdir. Birinci taksitin son ödeme günü 30 Kasım 2016 olup, kalan taksitlerin aylık olarak ödenmesi gerekmektedir.

Taksitlerden herhangi birinin süresinde ödenmemesi veya taksit tutarlarından birinin eksik ödenmesi halinde, yasa gereği yapılandırma iptal edilerek, silinen gecikme zamları tekrar ilave edilmek zorunda kalınacaktır.

Borçlarını taksitlendirerek yapılandıran askıdaki üyelerimiz, borçlarının tamamını ödemedikleri müddetçe askıdan indirme işlemi yapılamayacak olup, taksitlerin tamamını ödemeleri halinde askıdan indirilerek faal hale getirileceklerdir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.