site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Seyfi Talyak’tan 18 Mart Açıklaması

Seyfi Talyak’tan 18 Mart Açıklaması
17.03.2015
A+
A-

2(34)

Vatan Partisi Selçuk İlçe Başkanı Seyfi Talyak Çanakkale Zaferi’ nin 100. Yıl dönümü nedeniyle yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi…

Çanakkale Zaferi’ nin 100. Yıl dönümünde,Hepimiz Onbaşı SEYİT, Başçavuş MUHARREM,Asteğmen AHMET MUZAFFER,Yarbay HÜSEYİN AVNİ’yiz. Hepimiz Mustafa Kemal’in Askerleriyiz…!

Değerli Selçuklular, 100 yıl önce emperyalist orduların saldırısına uğrayan güzel ülkemiz TÜRKİYE,Çok şey borçlu olduğumuz şehit ve gazilerimiz sayesinde bugün vatandır.

Milletçe çok büyük bedeller ödedik.Vatan uğruna ölmenin temiz ve yüce bir erdem olduğunu,Mehmetçik ,Çanakkale’de bir kez daha dosta,düşmana gösterdi.

Mehmetçik sıradan bir askeri kategori değildir.Er’inden Mareşal’ına bütün rütbeleri kapsayan,Vatan sevgisiyle bütünleşmiş bir ruh halinin simgesidir.

Emperyalistler derleme,toplama paralı askerlerle kapımıza dayandıklarında; Karşılarında Mehmetçik’i buldular.İnanmış,mazlum,karşılıksız vatan sevgisi ile dolu Mehmetçik Çanakkale Geçilmez dedi.

Geçemediler, geçemeyeceklerdi. O topraklarda yatan on binlerce şehidimiz göğüs göğüse çarpışarak topraklarımızı vatan yaptılar.

İsmini sayabildiğim kahramanlarımızın şahsında tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyoruz. Onlara çok şey borçluyuz.Şehit ve Gazilerine borçlarını ödeyen,onlara gereken saygıyı gösteren milletler ayakta kalabilir,Onurlarını koruyabilirler.

Vatan uğruna şehit düştüğün o topraklarda rahat uyu şehidim.Büyük Türk Millet’i sizleri unutmayacak,unutturmayacaktır.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Sayın Editör Vatan Partisi İlçe Başkanının daha iyi bir fotoğrafını bulabilirdiniz. Özenli davranmamışsınız.