site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Senem Kılıç: Millet seçimi değil, memleketin geleceğini düşünüyor

Senem Kılıç: Millet seçimi değil, memleketin geleceğini düşünüyor
14.10.2015
A+
A-

senem kilic sehit aileleri dernegi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Hatice İşbilen ile görüşen Kılıç, tüm şehitlere ve şehit ailelerine ülke ve millet olarak duydukları minneti dile getirdi.

Ülkenin her yerinde ve herkeste derin bir huzursuzluk olduğunu kaydeden Senem Kılıç, “Bu huzursuzluk, seçimlerde ne olacağı huzursuzluğu değil. Bu huzursuzluk, ülkenin nereye gittiğiyle ilgili. Milletimiz, aziz vatanımızın nereye gittiğini, milletin ve ülkenin önümüzdeki günlerde ne ile karşılaşacağını artık bilemez durumda. Milletimiz seçimi değil, memleketin geleceğini düşünüyor. Etrafımız bir ateş çemberi ve şimdi bu ateş, ülkemizin tam ortasına düşüyor. Maalesef, yetkililer ise yaşananlara seyirci kalıyor” dedi.

1984 yılında ilk canını alan terör belasının, 2 binli yılların başında bitme noktasına kadar getirilmişken, yeniden hortladığına dikkat çeken Kılıç, “Her gün en az bir evimize ateş düşüyor. Üstelik kendi şehidine sahip çıkmak bile suç olmuş. Vatan için şehit düşen evlatlarımızın artık adı bile anılmıyor” diye konuştu.

KAVRAMLARLA OYNUYORLAR

Türkiye’de ifadelerle oynandığını ve kavramların içinin boşatılarak bazı kesimlerin kirli emelleri doğrultusunda kullanıldığını savunan Senem Kılıç, şunları söyledi: “Bugün bir etnisite lehinde ırkçı, faşist söylemlerde bulunmak özgürlükçük olarak ele alınıyor. Ancak tüm ülkeyi bütünleştirici, bu vatan toprakları üstünde yaşayan herkesi bin yıldır kapsayan Türk milleti kavramı ise faşist, ırkçı olarak gösteriliyor. Askerimize, polisimize, çocuklarımıza ateş edenler silahlarının yanına barışı yapıştırdılar ve kendilerinden olmayan herkesi barışa karşı olmakla suçluyor. Bize karşı yürüttükleri savaşta, kendilerinin yanında olmadığımız için bizi savaş yanlısı ilan ediyorlar”

KORKAR HALE GELDİK

MHP’nin her türlü teröre karşı olduğunu dile getiren Kılıç, partilerinin terörün ne sağında ne de solunda yer alamayacağını söyledi.

“Biz parti olarak, terörün tam karşısındayız” diyen Senem Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemizde terörü ve teröristi normalleştirmeye çalışan bir anlayış var. İnsanlarımız evlerinden çıkmaya, toplu bulunan yerlere girmeye korkar hale geldi. İktidardakilere baktığımızda ise bir önlem almadıkları gibi, popülist yaklaşımlarla da önlem almaktan çok uzakta görünüyorlar. Sınırlarımız bugün yol geçen hanına dönmüş. Hastanelerimizde tedavi gören teröristler başkentimizin ortasında bomba patlabilecek kadar pervasızlaşmış. Dış politikamız çökerken, devletimizin itibarı, teröristlerle müzakere edecek kadar yere indirgenmiş. Bizim MHP olarak bu yüzden ilk öncelikli hedefimiz, toplumsal barışı ve huzuru bozan, her gün can alan terör canavarını yenmektir. Devlet, millet ve parti olarak da bu güce sahibiz”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.