site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Senem Kılıç: İzmirlilerin Tek Seçeneği MHP

Senem Kılıç: İzmirlilerin Tek Seçeneği MHP
25.05.2015
A+
A-

senem kilic mhp

MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç, İzmirlilerin CHP ve AK Parti üzerinden ilerleyen çift kutuplu siyaset çıkmazını 7 Haziran’da yıkacaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Senem Kılıç İzmir’in ve İzmirlilerin geçtiğimiz dönemde iki kutuplu siyaset üstünden ayrıştırılarak çözümsüzlüğe mahkum edildiğini vurguladı. Ürkmez’de partisinin Seçmen İletişim Merkezi (SİM) açılışının ardından MHP Balçova İlçe Örgütü’nün düzenlediği Gençlik Şöleni’ne katılan Kılıç, girdikleri her ortamda önceden başka partilere oy vermiş her kesimden kendilerine büyük bir ilgi olduğunu ifade etti. İzmirlilerin AK Parti ve CHP üzerinden yürütülen çift kutuplu siyaset anlayışının geride kaldığını söyleyen Kılıç “İzmirliler hem CHP’yi hem de AKP’yi çok iyi tanıyor. Yerel de CHP’ye büyük bir güç verdiler. Ancak karşılığında CHP ne yaptı? Yeterince çalışmadı. İleri götürmesi gereken İzmir’i kentin tüm potansiyeline rağmen yerinde saydırdı. Böylece de olumsuz anlamda zoru başarmış oldu. İzmirliler bunu görüyor. Bunun hesabını da sandıkta verecekler. İzmir’de kendilerinden başka seçenek yokmuş gibi davrananlar, 7 Haziran’da büyük hüsrana uğrayacaklar” dedi.

HEM İZMİR’İ HEM TÜRKİYE’Yİ KURTARACAĞIZ

İzmir’de kimin elini sıkarlarsa ülkenin ve İzmir’in durumundan memnun olmadıklarını gördüğünün altını çizen Kılıç, “İzmirliler bir çıkış arıyor. Bu çıkış ise Milliyetçi Hareket Partisi. Oy verseler dahi kendilerine düşman olan bir AKP ya da kendilerine oy deposu gibi bakan bir CHP ile karşı karşıyalar. İzmirliler her şeyin farkında. Bu yüzden de MHP’ye yönelmiş durumdular. Bize büyük bir teveccüh gösteriyorlar. Bağlı oldukları Atatürk değerlerinin, vatan aşklarının, milli değerlerinin hepsinin bizim partimizde olduklarını görüyorlar. Bizimle tanıştıkça kadrolarımızın kalitesinin ve başarabileceklerimizin farkına varıyorlar. Aslında çıkışsız olmadıklarının, karşılarında MHP gibi bir seçeneğin bulunduğunu öğreniyorlar. Bu da hepsini mutlu ediyor. İnşallah 7 Haziran günü hem Türkiyeyi hem de İzmirlileri MHP iktidarıyla taçlandıracağız” diye konuştu.

senem kilic mhp 6

senem kilic mhp 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.