site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Senem Kılıç: Emeklilerimiz Artık Mağdur Olmayacak

Senem Kılıç: Emeklilerimiz Artık Mağdur Olmayacak
10.05.2015
A+
A-

senem kilic 2

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1’inci Bölge Milletvekili adayı Senem Kılıç, seçim beyannamesinde emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetlerini giderme sözü veren tek partinin MHP olduğunu söyledi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Platformu üyeleriyle bir araya gelen MHP adayı Kılıç, seçim beyannamesinde emeklilerle ilgili sorunlara ilişkin kalıcı çözümler bulunduğunu kaydetti.

Seçim beyannamesinde emeklilerle ilgili en geniş bölüme MHP’nin yer verdiğini hatırlatan Senem Kılıç, “Emeklilerimizin artık ne maaş ne de emekli olamama gibi sıkıntısı kalacak. Onların kafasına hiçbir şeyi takmalarına izin vermeyeceğiz” dedi.

Bir tek MHP’nin beyannamesinde var…

Sosyal medya üzerinden de emeklilikte yaşa takılanlarla sürekli etkileşim halinde olduğunu belirten Kılıç, “Çalışma gün sayısı yeterli olan ancak erkeklerde 60, kadınlarda 55 yaş olarak yasalaşması milyonlarca vatandaşımızı mağdur etmiştir. Seçim beyannamemizde ‘emeklilikte yaşa ve prim gün sayısına takılanların mağduriyetini gidereceğiz’ cümlesi yer alıyor. Bu başka hiçbir partinin seçim beyannamesinde yok. Emeklisinden gencine, mahkumundan engellisine tüm gruplar partimizin önemsediği ve değer verdiği gruplardır ve seçim beyannamemizde tüm grupların mağduriyetlerini giderecek güce sahip olduğumuzu kanıtladık. Sizleri de yakından takip ediyor ve çözmek için devlet sözü veriyoruz” diye konuştu.

Mahallede mini miting

Balkan Göçmenleri Derneği Buca Şubesi’ni de MHP İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Adayları Aslan Savaşan, Selahattin Şahin ve Ali Onar ile ziyaret eden Senem Kılıç, sokakta mini bir miting de yaptı.

Ses sisteminin ayarlanmasıyla toplanan kalabalığa seslenen ve konuşması sık sık alkışlarla kesilen Senem Kılıç’ı mahalleli de balkonlarından dinledi.

MHP’nin seçim beyannamesinden özellikle ev halkını ilgilendiren başlıklar anlatan Kılıç şunları söyledi: “Asgari ücretten vergi almayacağız. Yıllık ortalama 700 bin kişiye iş imkanı vereceğiz. Emekliye mart ve eylülde 1400 lira destek ödeneği tanınacak. Emekli aylıklarında sosyal güvenlik destek primi kesilmeyecektir. Asgari ücretlilere, büyükşehirlerde her ay 100 lira şehir içi ulaşım desteği vereceğiz. Evi olmayan muhtaç ailelere 250 lira kira yardımı yapacağız. Muhtaç ailelere harcama kartı imkanı sunulacak, kamu arazilerini de yoksul vatandaşlara tahsis edeceğiz. Engelli ve engelli yakını aylığını 400 liraya çıkaracağız. 65 yaş aylığını 350 liraya yükselteceğiz. Bunlar ve daha fazlası için devlet sözü diyoruz, bizimle yürü İzmir diyoruz”

senem kilic 3

senem kilic

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    emeklilere sahip çıkan CHP ..