site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Senem Kılıç: Biz Büyük Bir Gücüz

Senem Kılıç: Biz Büyük Bir Gücüz
02.10.2015
A+
A-

senem kilic kadinlar

MHP İzmir 1’inci Bölge 2’inci sıra milletvekili adayı Senem Kılıç:
Senem Kılıç: Biz Büyük Bir Gücüz

MHP İzmir 1’inci Bölge 2’inci sıra milletvekili adayı Senem Kılıç İzmirli kadınların büyük bir güç olduğunu vurguladı. Tüm kadınları, teröre, yolsuzluğa ve sosyal adaletsizliğe karşı MHP saflarında kenetlenmeye çağıran Kılıç, eğer, bir olurlarsa yenemeyecek zorluk olmadığını söyledi

Milletin ağır ekonomik kriz karşısında belinin büküldüğünü ve her gün gelen şehit haberleriyle içinin yandığını dile getiren Kılıç, Türkiye’deki sorunların tek çözümünün MHP’den geçtiğini bellirtti.

KADINLARA “KENETLENİN” ÇAĞRISI

Tüm vatandaşları MHP saflarında örgütlenerek MHP’yi iktidara taşımaya çağıran MHP İzmir 1’inci Bölge 2’inci sıra milletvekili adayı Senem Kılıç, “Özellikle İzmirli kadınlarımıza sesleniyorum. Biz İzmirli kadınlar olarak büyük bir gücüz. Hainlerin askerlerimizi, polislerimizi, çocuklarımızı şehit ettiği bu günlerde hepimizin daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bir an önce bu kirli oyuna bir dur demeliyiz. Bizim MHP olarak en kısa sürede bu kirli oyunu bozacak gücümüz vardır” diye konuştu.

Önümüzde genel seçimlerin MHP’nin iktidara yürüyüş seçimi olduğuna belirten Senem Kılıç, “Güçlü MHP, terörün bittiği, çocuklarımızın şehit gelmediği, gençlerimizin işsiz kalmadığı, analarımızın babalarımızın daha rahat daha huzurlu kafasını yastığa koyabildiği güçlü bir Türkiye demektir. O yüzden tekrar özellikle İzmirli kadınlarımızı güçlerinin farkına vararak MHP etrafında kenetlenmeye çağırıyorum” dedi.

İZMİRLİ’NİN KADERİ DEĞİL

Ülkedeki ekonominin kötü gidişatına da dikkat çeken Kılıç sözlerine şöyle devam etti: “Bir zamanların üreten ferah İzmir’i tüm Türkiye’de olduğu gibi çok uzaklarda kaldı. İnsanlarımız üretmesine rağmen emeğinin karşılığını alamıyor. Bu kader değil. Hak ettiğimiz sonuçsa hiç değil. Biz İzmirliler olarak çalışıyor, üretiyor ve emeğimizin hakkını istiyoruz. Çiftçimiz borç batağı içinde. Sanayicimize destek yok. Bizim bunu değiştirmemiz şart. Biz eğer yoksulluğu yenersek insan onurunun önündeki tüm engelleri de yeneriz. Kadınlarımızın, gençlerimizin, erkeklerimizin önündeki sorunları yeneriz. Yeter ki inanalım.”

senem_kilic

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.