site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’un Damadı Milletvekili Adayı Oldu

Selçuk’un Damadı Milletvekili Adayı Oldu
30.09.2015
A+
A-

selcukun-damadi-milletvekili-adayi-old

Eşi Selçuklu olan, annesi Ayfer Cömert’in Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduğu ve kayınpederi Ali Osman Şirin’in Selçuk Kayyum İlçe Başkanlığı yaptığı Cömert, İzmir’in damadıyken şimdi adayı oldu.

CHP’de parti meclisinin kabul ettiği İzmir milletvekili listesinde dikkat çeken iki isimden biri olan Emir Cömert, İzmir’in “damadı”ydı, 1 Kasım seçimleri için ise sürpriz isim olarak milletvekili adayı oldu.

EŞİ SELÇUKLU, KAYINPEDERİ ESKİ İLÇE BAŞKANI

Selçuklu Zeynep Şirin Cömert ile evli olan Emir Cömert, verdiği bir röportajda “Açıkçası ailece partinin tozunu yutmuş ve partimize çıkarsız gönül vermiş bir aileyiz. Selçuk ilçesinde sevgili eşimin babası da yıllarca CHP ilçe başkanlığı yaptı. İster, istemez ziyarete gittiğimde çevremle, arkadaşlarla partili yöneticilerimizle siyaset konuşuyoruz. Bizler bu partiye gönül vermiş yürekli ve damarlarımızdaki kanın asilliğine kadar CHP’liyiz. Edirne’den Kars’a kadar verilecek, Genel Merkez tarafından emredilecek her göreve valizimizi alır koşarız. Açıkçası görev istenmez, partili tarafından verilir” demişti.

EMİR CÖMERT KİMDİR?

Ankara doğumlu olan Emir Cömert Çankaya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu. Fransa Strazburg’da Yerel Yönetimler konusunda yüksek lisansını tamamlayan Cömert, Parti Meclisi üyeliğine ve Gençlik Kolları Genel Başkanlığı’na aday oldu. 2010-2012 yılları arasında CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı yaptı.Emir Cömert; CHP Genel Başkan Yardımcı Tekin Bingöl’e yakın isimlerden biri olarak biliniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.