site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Yerel Seçimler İçin Adaylar Netleşti

Selçuk’ta Yerel Seçimler İçin Adaylar Netleşti
21.01.2014
A+
A-

akp-chp-mhp

2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde adaylar netlik kazanmaya başladı. Geçtiğimiz ay içinde bizzat Devlet Bahçeli tarafından MHP Belediye Başkan adaylığı açıklanan Levent Görür’den sonra, CHP Parti Meclisi tarafından da tekrar belediye başkan adaylığı açıklanan CHP adayı Vefa Ülgür’den sonra, AK Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı da açıklandı.

Balçova Termal Otel’deki toplantı sonrası açıklanan AK Parti İzmir İlçe adayları arasında Selçuk’ta Zeynel Bakıcı AK Partinin adayı olarak belirlendi.

Adaylığı açıklanan Zeynel Bakıcı akşam saatlerinde Selçuk’a geldi. Parti binası önünde bir gurup partili tarafından karşılanan Zeynel Bakıcı’ya ilçe başkanı Sema Yeşilçimen eşlik etti. Parti önünde Sema Yeşilçimen ve Zeynel bakıcı birer kısa konuşma ile partililere seslendi.

Sema Yeşilçimen: “Zorlu Yolun İlk Raundunu aldık”

Selçuk Ak Parti İlçe başkanı Sema Yeşilçimen yaptığı konuşmada “Uzun süreden beri partimizin, belediye başkan adayını bekliyordunuz. Kim olacak diye soranlara Selçuk halkının gönlüne giren bizim belediye başkan adayımız olacaktır diyordum. Her zaman bahsettiğim gibi benim gençlik yıllarımdaki  bütün devrimleri, bütün devrimciliğimi şuan ülkemin başbakanı ve partimin genel başkanı R. Tayip Erdoğan’a bu kararından dolayı teşekkür ediyorum. Zorlu yolun ilk raundunu aldık. İkinci raundu şu saatten itibaren başlıyor. Bu toplantının daha büyüğünü, daha büyük coşkusunu 30 Mart akşamı yapacağız ve buna kimse engel olamayacak” dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Zeynel Bakıcı “ Selçuk için çok önemli günlerden bir tanesi. Selçuk’un gönülden istediği inandığı bir görevlendirmedir. 30 Mart 2014 sandıklar açıldığında hayırlısıyla, artık Selçuk değişimin gelişimin refah düzeyinin arttığı bir kent olacaktır. Işık görüldü, yol görüldü. Artık Selçuk’un yolu açık” dedi.

Bu arada yarışta bende varım diyen Milli Görüş geleneğinin devamı olan Saadet Partisi de Selçuk Belediye Başkan Adayını Mehmet Aslan olarak açıkladı.
[poll id=”4″]

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

 

YORUMLAR
  1. ev sahibi dedi ki:

    levent görür bundan 20 gün önce evimize geldi ev toplantısı yaptı ..inanın zeynelin tv de proje diye anlattıklarıda dahil onlarca projeden bahsetti hepside güzel projelerdi..zeynel biraz kopyacı galiba

  2. Anonim dedi ki:

    ah be hocam o kadar para verdin tv ye çıktın bide inandırıcı olsan

  3. ak dedi ki:

    sayın hocam bundan 4 ay kadar önceydi sanırım sema ablaya bir soruver bakayım il başkanıda varmıydı ve senin için ne söylemişti

  4. Anonim dedi ki:

    ilk raunt meselesi ney yahu sema osman abiyle boks maçımı yaptı

  5. Anonim dedi ki:

    Sema abla RTE nin gençlik hayalindeki devrimlerini gerçekleştirdiğini söylemiş. Sema için ne büyük talihsizlik. Geleceğini karartmayı tercih ettiği gibi geçmişinede sünger çekti. Kendini yok etti. Demek ki hiç yokmuşsun Sema abla.

  6. efesli dedi ki:

    Halil Düztaş’ı harcadınız ya helal olsun size. Söylenecek söz yok. Dürüst, Ahlaklı, Güvenilir adamları harcarsanız nasıl yapacaksanız kazanırsanız ?

  7. Anonim dedi ki:

    Halkin adayiymis biz 6 kisilik bir aileyiz hicbirimizin adayi degil gonlumuzdeki baskan falanda degil bu kendini begenmislik nedir sayin bakici .sen bir balondun gecen donem patladin simdi yine 30 martda selcuk zeynel bakici balonunu patlatir oylar levent baskana

  8. yalçın kaya dedi ki:

    MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIRMIŞ.NE KADARDA ZEYNEL BEYİ SEVMEYEN İNSAN VARMIŞ.SOKAKTAKİ İNSAN ÖYLE DEMİYOR AMA BÜYÜK BİR SEVGİ SELİ VAR KENDİSİNE.OZAMAN BURADAKİ NEGATİF SÖYLEMLER TEK BİR MERKEZDEN YAZILIYOR OLSA GEREK.SİZİN CİĞERİNİZİ BİLİYORUZ.RAHAT OLUN.

  9. vefaya hayır dedi ki:

    akp nin ipliğinin pazara çıkması maalesef ki Vefayı daha da güçlendirdi.
    sırf akp’ye oy vermemek ve takım tutar gibi tuttuğumuz, kimseye laf söyletmediğimiz chp’ye ihanet etmemek için sustuk ama artık CHP’ye oy yok! aday vefa oldukça da olmayacak!!!

    1. apasa dedi ki:

      sen ideolojine mi oy veriyorsun yada siyasi partilkeri inançların uğuruna mı destekliyorsun önce bu kavramlara cevap ver eğer chp yi parti programına ve tüzüğüne göre destekliyorsanbu parti yaptıkları ve pacaklarına, siyasi duruşuna bakarak vefa ülgürü aday göstermiştir senin yapman ise saygı göstermektir. yok göstermem ben çıkarlarıma göre hareket ederim dersen buraya böyle bi yorum atarsın yok saygı göstermem ama partiliyim dersende içine atar parti içinde konuşursun sadece. bu işleri ayaklar artına almayın artık yeter bu ülkenin sizin gibi zihniyetlerden çektiği

  10. Anonim dedi ki:

    Selçuk görür neden bu kadar sinirleniyorsun. Şu kafanız alırsa, anlarsanız gibi ukalaca yazıyorsun ki. Söylenen bir söz var bunu da herkes istediği gibi yorumlar. Penguen medyası değiliz biz halkız. Bu kadar anlıyoruz. Ayakkabı kutularını, Hastaneden ilaçtan alınan farkı. Kuru fasulye ve patatesin fiyatını, doların yükselişini biz bunları görüyoruz.

  11. EFES c.t dedi ki:

    OSMAN BAŞTERZİ ZEYNELSİZ VE HALILSIZ KAZANAMAZDI.ZEYNELDE OSMANSIZ VE HALILSIZ KAZANAMAZ.KENDI PARTINIZDE BOLUNURSENIZ BAŞTAN KAYBEDERSINIZ.OYUZDEN BIRLIK BERABERLIK SAGLANMASI GEREKLI AMA ILCE BASKANININ KENDISININ BILDIGIMIZ YAKISIKSIZ HAREKETLERI DEVAM ETMEKTE.O YUZDEN BU ILCE BASKANIYLA SELCUKDA AKPNIN SECIM KAZANMASI HAYALDIR.SELCUGA BİR 5 YIL DAHA KAYBETTIRMEK KIMSENIN HADDI DEGILDIR.GECEN SECIM BAYRAM BOZDEMIR YUZUNDEN KAYBEDILDI BU SECIMDE SEMA HANIMIN CIRKIN TAVIRLARI YUZUNDEN SECIM KAYBEDILIRSE SELCUGUMUZA YAZIK OLACAK.AKP BU ILCE BASKANLARINDAN ÇOK CEKIYOR.BAYRAM BOZDEMIRIN NICIN GOREVDEN ALINDIGINI SAGIR SULTAN BILE BILIYOR.BU HALLERİNE DEVAM ETTIGI TAKTIRDE SIMDIKI BASKANIN SONUDA BU OLACAK.KISILERIN SAHSI CIKARLARI VE MENFAATLERI YUZUNDEN OLAN SELCUGUMUZA COCUKLARIMIZA OLUYOR.SELCUGUN BIR AN ONCE BU CIRKIN ZIHNIYETTE INSANLARDAN KURTULMASI DILEGIYLE..ARTIK SELCUGUMUZUN KAZANMASI DILEGIYLE

  12. Yazık dedi ki:

    Zeynel hocayı tanımıyorum hakkında yorum yapmam etik olmaz ancak Akp Selçuk’ta sema hanım yüzünden kaybedecek buna eminim. Bu kadın değil miydi zamanın Kamil Subaşı’nın arkasında olan? Hatta yanlış hatırlamıyorsam Vefa Bey’le de çalışmıştı. Bu mu siyaset? Yazık bu kadın akp’de olduğu sürece Akp Selçuk’ta seçim falan kazanamaz.

  13. Anonim dedi ki:

    ŞU SELÇUK GÖRÜR DENEN ŞAHSİYET BELLİ Kİ AKP SENİN KARNINI AZ DA OLSA DOYURMUŞ. SEN NE DEVERİMİNDEN BAHSEDİYORSUN. EŞEK GİBİ ÇALIŞIP DEVLETE EŞEK GİBİ VERGİ VERİYORUZ. BU DEVLET HASTANESİNİ, OKULUNU, YOLUNU YAPMIYACAKTA NEYİ YAPACAK. AKP HÜKÜMETİ 15 YILDA SELÇUGA BİR TEK ÇİVİMİ ÇAKTI. ÇAKILAN ÇİVİYİ SÖKTÜ BE. YILLARDIR BELEDİYE İŞ YAPAMASIN DİYE KOYMADIGI ENGEL KALMADI. ŞİMDİ ÇIKMIŞ BURDA HALA AKP Yİ SAVUNUYORSUN. BAK YAPILAN YOLSUZLUKLARI, HIRSIZLIKLARI, VURGUNLARI, AYAKKABI KUTULARINI, GEMİLERİ SÖYLEMİYORUM. SAVUNDUGUNUZ GÖRÜŞÜN BİR TEK DOGRU İCRAATI VARMI Kİ SAVUNUYORSUN. Bİ TARAFTAN 750 TL MAAŞ VERİYORLAR SANA ÖBÜR TARAFTAN KEPÇEYLE HEPSİNİ GERİ ALIYORLAR. AKILLI OLUN AKILLI. BU MEMLEKET TE AKP OY VERİLECEK BİR PARTİ DEĞİLDİR. ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN, GÖRÜYORSUNUZ SATILIK MEDYADAN HAFTALARDIR ÇIKAN YOLSUZLUK DOSYALARINI. DÜZMECEMİ BUNCA OLAN. HAKİMİ POLİSİ SAVCIYI ASKERİ YEMEYE ÇALIŞAN BİR BAŞBAKAN VE ONUN KURMAYLARI. BU REZİLLİĞİ GÖRMEZDEN GELMEYİN

  14. selçuklu dedi ki:

    Selçuk u ayağa kaldırabilcek kapasiteye sahip tek aday Sayın ZEYNEL Bey dir.Sema hanımı veya birbaşkasını sevmek zorunda değlsiniz,fakat insaflı,atışlar yapın lütfen.Sayın SARIGÜLü tutanaklarla hırsızlık ve yolsuzlukla suçladınız.şimdi ne olduda 1 numaralı adamınız oldu?AKP kötü kabul, peki SİZ nekadar iyisiniz,temizsiniz?

  15. Anonim dedi ki:

    Tamam,diyelim AKP’nin adayını beğenmiyorsunuz, Allah aşkına, Vefa Bey’in 15 yılda Selçuk’a kattıklarından çok mu memnunsunuz?
    Bir de aynı arkadaş farklı nicklerle sürekli Levent Görür’ü övüyor,tamam övsün ama arada bir ara versin lütfen. Yoksa Levent Beye bir sözüm yok.

  16. #diren dedi ki:

    Ethem’in,Ali İsmail’in,Abdullah’ın,Mehmet’in Roboski’de ölenlerin kanı var sizin ellerinizde,yaşam hakkına saygısı olmayana oy yok…Berkin Elvan hala uyuyor üç mevsim geçti,sen Berkin Elvan’ı tanırmısın, o çocuğun kanı var ellerinizde…size oy verenin insanlığından şüphe ederim…sen hangi devrimden bahsediyorsun zavallı zavallı açıklamalar yapmaktan vazgeçin artık…sizde ne var ne yok biz çok iyi biliyoruz,bizim aklımız var !!!!

    HırsızVar
    sansürvar
    yasakvar
    katilvar
    insanhaklarıyok
    demokrasiyok
    İnternetimeDokunma
    SansüreDurDe
    ArtıkYeter
    Diren !

  17. Anonim dedi ki:

    Hocam levent gorur ve osman basterzinin mevcut belediye baskani vefa ulgure yaptiklari muhalefetin yuzde birini lutfen sen yapta gorelim bu kadar aciz yonetim gostererek onlarin bunlarin oyuncagi olarak nasil baskan olabileceksin.bir kere vefaya konustugunu gormedim.dun aksam televizyona cikiyorsun ve diyorsunki vefa ulgur diger donemlere gore en cok bu donem calisti biseyler yapti diyorsun!elestirmeyi gectin ovuyorsun resmen.halkimiz guclu inanabilcek aday saglam aday istiyor.vefa ulguru bu kafayla 5 donem daha
    Aday olsan yikamazsin.yazik gercekten .

  18. Ayyıldız dedi ki:

    Yapilanlari yenilikleri gormezden gelip camur atarak sadece kendinizi kandiriyorsunuz.turkiye de halkin buyuk kismi herseyin farkinda.ataturkcuyuz diyerek.add de ataturk fincanindan kahve icerek ulkenin ilerlemedigini hepimiz goruyoruz.bos lafla peynir gemisi yurumez bunu kabullenin artik

  19. Selim Taçlı dedi ki:

    İki yıl kadar evvel İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ında bulunduğu İlçe danışma kurulu toplantısında mikrofonu eline alan Sema Yeşliçimen o gün şöyle bir açıklama yapmıştı. “AK partiliyim diyemeyen, AK Partiyi içine sindiremeyen, beni çiğnemeden bu partiden içeri giremez”.
    BUGÜN NE DEĞİŞTİ SEMA YEŞİLÇİMEN

  20. Efesli dedi ki:

    Fuat kiritagin facebooka koydugu buyuk baskan zeynel bakici videosunun altindaki dayi oglusundan yorum gercekten manidar fazla soze gerek yok okuyun gorun

  21. Meti dedi ki:

    Akpye bakin hele sema hanim bayram bey kamil subasi ekip super hayirli isler.ah be zeynel hocam gecen donem senin icin calistik ama sana kaybettircek kisilerle yine kol kolasin gecen secimlerden hicmi ders almadin kendin on numara adamsin ama yanindakiler yuzunden uzulerek soyluyorum yine kaybedeceksin.yanindaki insanlar selcuklu tarafindan deger gormuyor saibeyle bakiliyor.uzak dur secimi kazan lutfen bu seslere kulak ver.halk beni istiyor diyerek kendini dev aynasinda gorerek gidersen hayal kirikligin buyuk olur aman dikkat yanindaki saibe dolu insanlari temizle secim kazanalim selcugumuzu vefaya teslim birakmayalim yine

  22. genco dedi ki:

    Osman abi varsa bizde vardik akpde olsa vereceltik osman abimiz icin yoksa oylar levent gorure..bir kere verdik oylari zeynel hocaya bosa atmaya gerek yok bu senede.

  23. anonim dedi ki:

    Yaptığı 3 devrimi çok güzel açıklamışsınız ancak bunu sayın başbakanın devrimi insanlar hastanelerin eczanelerin kapılarından geçmeye korkuyor hastaneye gitmeden 100 kere düşünüyor eczanelerden ilaç almaya utanıyoruz artık 2 yere giriyoruz hastanede ilaç o bu derken 30 40liradan aşağıya çıkamıyoruz bumu sizin devrim anlayışınız siz anca milletin paralarını cebe indirmeye ayakkabı kutularını doldurmayı bilin başka hiç bir şey bilmeyin daha partinizin başına has akp ki birini alamayan has chpliyken birden akp ye donen sema hanımı parti başkanınız yapıyorsunuz bu seçimi kazanamayacaksınız Selçuk size bu seçimde yedirmez Zeynel bey tekrar izmire döner selçukta iki parti kapışıcaktır bu dönem mhp ve CHP ben şuanki yönetimden vefa beyden gayet memnunum ama levent beyinde bu seçimde bir sürpriz yapma olanağı vardır bence ama şuanki görüntüye göre Selçuk tekrar vefa ülgüre evet diyicektir tekrar!