site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta Yerel Seçimler İçin Adaylar Netleşti

Selçuk’ta Yerel Seçimler İçin Adaylar Netleşti
21.01.2014
A+
A-

akp-chp-mhp

2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde adaylar netlik kazanmaya başladı. Geçtiğimiz ay içinde bizzat Devlet Bahçeli tarafından MHP Belediye Başkan adaylığı açıklanan Levent Görür’den sonra, CHP Parti Meclisi tarafından da tekrar belediye başkan adaylığı açıklanan CHP adayı Vefa Ülgür’den sonra, AK Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı da açıklandı.

Balçova Termal Otel’deki toplantı sonrası açıklanan AK Parti İzmir İlçe adayları arasında Selçuk’ta Zeynel Bakıcı AK Partinin adayı olarak belirlendi.

Adaylığı açıklanan Zeynel Bakıcı akşam saatlerinde Selçuk’a geldi. Parti binası önünde bir gurup partili tarafından karşılanan Zeynel Bakıcı’ya ilçe başkanı Sema Yeşilçimen eşlik etti. Parti önünde Sema Yeşilçimen ve Zeynel bakıcı birer kısa konuşma ile partililere seslendi.

Sema Yeşilçimen: “Zorlu Yolun İlk Raundunu aldık”

Selçuk Ak Parti İlçe başkanı Sema Yeşilçimen yaptığı konuşmada “Uzun süreden beri partimizin, belediye başkan adayını bekliyordunuz. Kim olacak diye soranlara Selçuk halkının gönlüne giren bizim belediye başkan adayımız olacaktır diyordum. Her zaman bahsettiğim gibi benim gençlik yıllarımdaki  bütün devrimleri, bütün devrimciliğimi şuan ülkemin başbakanı ve partimin genel başkanı R. Tayip Erdoğan’a bu kararından dolayı teşekkür ediyorum. Zorlu yolun ilk raundunu aldık. İkinci raundu şu saatten itibaren başlıyor. Bu toplantının daha büyüğünü, daha büyük coşkusunu 30 Mart akşamı yapacağız ve buna kimse engel olamayacak” dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Zeynel Bakıcı “ Selçuk için çok önemli günlerden bir tanesi. Selçuk’un gönülden istediği inandığı bir görevlendirmedir. 30 Mart 2014 sandıklar açıldığında hayırlısıyla, artık Selçuk değişimin gelişimin refah düzeyinin arttığı bir kent olacaktır. Işık görüldü, yol görüldü. Artık Selçuk’un yolu açık” dedi.

Bu arada yarışta bende varım diyen Milli Görüş geleneğinin devamı olan Saadet Partisi de Selçuk Belediye Başkan Adayını Mehmet Aslan olarak açıkladı.
[poll id=”4″]

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

 

YORUMLAR
  1. Hüseyin dedi ki:

    Ya bu akparti ne biçim bir parti ilçe başkanı ilk rauntu kazandık diyor bu ne seviyesizlik sen ilk rauntu senin teşkilat başkanın halil abiyemi kazandın. Senin bütün masraflarını karşılayan osman başterziye karşımı kazandın. Sayın sema yeşilçimen o makama hiçmi hiç yakışmıyorsun hocam sana yazık oluyor böylemi seçim kazanacaksınız. Yazık çok yazık.

  2. Anonim dedi ki:

    sen kim oluyorsun sema hanım Zorlu yolun ilk raundunu aldık diyorsun kime karşı aldın ilk raundu osman başterzi ye karşı mı?, halil düztaş a karşı mı? aldın.
    hani bu partinin emek verenlerini kuranlarını kenarı attınız ya
    aday adaylarını da atacaksın kenara belli oldu

  3. Anonim dedi ki:

    Yazik sema yesilcimen yazik ilk raunt alindi ne demek gorende vefaya karsi zafer kazandin sanacak.ilk raunt osmana ve halilemi kazandin bu ne bicim parti baskanligi..senin gorevin insanlari birlestirmek koparmak degil.yazik akpye kimlere emanet

  4. selçuklu dedi ki:

    sema hanım gençliğimin devrimlerini gerçekleştiren R.tayyip erdoğan mı demiş..yok artık..gençliğinde cumhuriyet halk partisine koştuğunu nasılda unutmuş..ayrıca tayyip erdoğanın yaptığı devrim değil yıkmaya çalıştığı Atatürk devrimleri var..sen neden bahsediyorsun semaa hanım…!

    1. aaaaa dedi ki:

      herkesin devrim anlayişi farklı semaninkide zengin olmak

  5. hse dedi ki:

    Adam gibi adam Halil Düztaş

  6. APASASLI 35920 dedi ki:

    akp nin ayakkabı kutularını unutmayınız bu arada…

  7. heraklitos dedi ki:

    ah be sema ablam allah razı olsun akepedesinde bizde rahat rahat deviriyoruz

  8. gündem dedi ki:

    yine yeniden hüseyin vefa

  9. anonim dedi ki:

    sema hanım daha kaç kere şekil değiştirecek acaba? sadece osman başterzi ve halil düztaşla sokaklara indiği zeynel bakıcının yanında bile durmadığı günleri ne zaman unuttuda ilk raundu kazandı çok merak ediyorum. o toplantının büyüğünü bu gidişle yapamıyacaksın. ikili oynuyosun .vefaya yine seçimi kaptıracaksın

  10. HERKESE MUHALİF ZAT dedi ki:

    EVET AKP İLÇE BAŞKANI İLK RAUNDU KAZANMIŞ DOĞRUDUR ÇÜNKÜ ZEYNEL HOCA KİMİNLE GÖRÜŞTÜYSE BEN SOSYAL DEMOKRATIM AMA AKP DEN ADAYIM DİYOR.ARKADAŞ DOĞRU AÇIKLA DA BENDE ANLAYAYIM SEMA HANIMLA BERABER BİZ KAMİLCİYDİK VEFA DA BİZE RAKİPTİ ÇÜNKÜ BÜZ AYNI YOLUN YOLCUSUYUZ E BANA CHP YER VERMEYİZCE AKP DEN OLDUN DEDİK DESENE BİZDE ANLAYALIM.BU İLK RAUNTTA SADECE SEDECE HALİL Mİ BAŞTERZİ O KADAR MADDİ VE MANEVİ DESTEKTE BULUNDUĞU HALDE DİSKALİFİYE YAPILMIŞ OLDU.BEN BAŞTERZİNİN YERİNDE OLSAM GURURUMDAN O PARTİNİN SOKAKĞINDAN GEÇMEM.TABİİKİ TERCİH BAŞTERZİNİN NE DÜŞÜNÜR BİLEME AMA FİKRİNE DE SAYGI DUYARIM.ZEYNEL HOCA BİR ZAMANLAR VEFA ÜLGÜRÜN DANIŞMANI DEĞİLMİYDİ DÖNEMİNDE ELLE TUTULUR NE YAPTILAR SORUYORUM.VEFA ÜLGÜRE SIRA GELİNCE 5 NİSAN 2002 EFES-SELÇUK HAFTALIK GAZETEYİ ARAYIP BULUN ”GARAJ BİTİYOR” NE OLDU KAMİL SU BAŞI BAŞLATTI DİYE GARAJI KUM YIĞINIYLA ÇÖKERTİP TAMAMEN BİTİRDİ.SİZ BU AYRI İKİ KİŞİ AYNI ZİHNİYETİN PEŞİNEMİ GİDİYORSUNUZ.YAZIK SELÇUK HALKINA HEMDE NE YAZIK.

  11. gençlik dedi ki:

    sema hanım benim gençlik yıllarımdaki bütün devrimleri, bütün devrimciliğimi şuan ülkemin başbakanı ve partimin genel başkanı R. Tayip Erdoğan…… diye bişey söylemiş hangi devrimlerden bahsediyosun sen.Basbakanının yok saydıgı devrımlerden mı bahsediyosunnn.Gençliğinde hi bişey görmemiş ögrenememişssin sen ama unutmakı bu genclık herzaman sizin gibilerin karsısında olacaktır.
    GEZİ RUHU UNUTULMADI!!!!!

  12. Orhan dedi ki:

    Osman başterzi aday olmamasına karşı facebok ta açıklama yapıyor zeynel bakıcıyı başarılar diliyor partimin emrindeyim diyor sema yeşilçimende ilk rauntu aldık diyor bu ne biçim siyaset. Bu ne seviyesizlik anlamadım. Anlayan varsa bana anlatsın.

    1. aaaaa dedi ki:

      DİL SÜRCMESİ OLMUŞTUR YARIN HÜSEYİN ÇELİK ACIKLAMA YAPAR İZLE

  13. Anonim dedi ki:

    sema yeşilçimen olduğu sürece ak parti selçukta seçim kazanamaz
    selçukta partiye osman bey yıllarca gözü gibi baktı
    şimdi ki söylenenler hiç yakıştı mı

  14. EYÜP dedi ki:

    ZEYNELBEY VE BİZLER BÜYÜK HEDEFLER PEŞİNDEYİZ.AK PARTİ KÜÇÜK İŞLERLE UĞRAŞMAZ GÖRÜNEN KÖYEDE KLAVUZ İSTEMZEZ..

    1. gözlemci dedi ki:

      bugün tv de dedin ki zeynel hoca.
      herkesin gönlünde ki başkan adayı seçildi dedin ama şunu deyim hoca
      bizim gönlümüzden senin belediye başkanı olman geçmiyor zeynel hocaa.
      ayrıca dedi ki zeynel bey bu akşam tv de ilk 2 dönem vefa bey çok başarısız dı son döneminde çalıştı dedin, son döneminde başarılı oldun dedin.
      e bu ilk iki dönemde sen belediye başkan danışmanı değilmiydin zeynel hocam yapma böyle hatalı konuşmalar hocam
      bak herkes bekliyor hazır zaten partinde sakat
      bu sebepten dolayı 30 mart akşamı sen izmir yolcusu olursun.

    2. aaaaa dedi ki:

      EVET YA ORTAYA CIKAN ÜÇ BAKANLA YOLSUZLUK, KENDİ YAPDIĞINI ÜÇ GÜN SONRA YOK SAYMAK ,RÜŞVET KARŞILIĞI ARSALAR ALMAK.BUNLARIN YANİNDA KÜÇÜK KALIR AMA SELÇUKDAKİ HAZİNE ARAZILERİNİ PAYLAŞMA EVET BÜYÜK İŞLER BUNLAR

  15. MUHİBBİ dedi ki:

    FOTOĞRAFTA ÜÇ PARTİ VAR:PARTİLERDEN BİRİSİ 1 AY ÖNCE ADAYINI AÇIKLADI,SELÇUK İÇİN YILLARDIR ÇIRPINAN LEVENT GÖRÜR VAR O PARTİDE.1 AYDIR KOŞTURUYOR GÖRÜYORUZ,DUYUYORUZ.GÜVEN VERİYOR.GÖZLERİNDE SAHTE SIRITMALAR YOK.BOŞ VAATLER YOK.ADAM GİBİ ADAM SÖZÜNDE DURAN.TABANINI TOPLADI ÜZERİNE OY KATTI.DİĞER TARAFTA 2 PARTİ VAR.İKİSİ DE ADAY AÇIKLAMAKTA ZORLANDI.HESAP YAPTILAR ETTİLER YİNE GEÇEN YILKİ ADAYLARINI ÇIKARDILAR.GEÇ DOĞAN ÇOCUK YA ÖLÜ DOĞAR YA ANASINI ÖLDÜRÜR.GÖRECEZ BUNU ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE.

  16. Anonim dedi ki:

    Zeynel hocam gecen secim bayram yuzunden secim kaybettin bu secimde sema yuzunden kaybedecekin yazik hocam sana ne cektin be ilce baskanlarindan.osman abim sende uzulme allahin sevdigi kuluymussun bunlarla secime girsen sonuc ortada bunlardan hicbisey olmaz seni yerdi bunlar kendileri kose olurdu bunlarin amaci farklo yazik selcuk bu gidisle 50 yilini gorur chp iktidarinda

  17. apasa dedi ki:

    sağcımı solcumu mhplimi akepelimi chplimi sosyal demokratmı liboş mu ne olduğunu bilmediğim zeynele oy verceğime oyum yine bu şehrin çocuğu, 15 yıllık bekçisi hüseyin vefa ülgür e

  18. Anonim dedi ki:

    SEMA YEŞİLÇİMEN SEN NEYİN RAUNDUNU KAZANDIN. ECE KÖYÜNDEKİ ARAZİLERİN Mİ BARUTÇU KÖYÜNDE PEŞKEŞ ÇEKİLEN MALİYE ARAZİLERİNİNMİ. BİZLER ONURLU NAMUSLU İNSANLAR OLARAK SENİN VE SENİN BULUNDUGUN PARTİYE OY VERMİYECEGİZ. SİZLER SADECE KENDİ ÇIKARLARI İÇİN KOŞTURAN İNSANLARSINIZ. SİZİN TEK AMACINIZ VAR KENDİNİZİ ZENGİN ETMEK. DÖNMEK VE YILMAK YOK. BİZLER VEFA ÜLGÜR İLE BU YOLA DEVAM EDİCEGİZ. BU GECE ZEYNEL BAKICIYI EGE TV DE İZLEDİK. İKİ LAFI BİR ARAYA GETİREMEYEN. BASİRETSİZ, BECEREKSİZ BİR ADAMIN TEKİ NEYİNE OY VERELİM. EN AZINDAN VEFA ADAM GİBİ ADAM. YAZIKLAR OLSUN SİZLERE BEEE

  19. Anonim dedi ki:

    sema sen değilmiydin osmanın halilin yanında olan. ne olduda bir anda zeynelci oldun. yok öyle yagma. size bu seçim destek yok. çünkü siz omurganıza hakim olup dik duramıyorsunuz.

  20. Anonim dedi ki:

    selçuk halkı olarak tek çaremiz kaldı..levent görür herkez elini vicdanına koysun yoksa vefa tekrar başa gelir

  21. Anonim dedi ki:

    iyiki, zeyneli tv de seyrettim…herşey boşmuş ne proje var ne de güven verdi.sadece boş gülümseme

  22. selçuklu dedi ki:

    sayın anonim siz nezaman ona buna sataşmadan duracaksınız buhalk kimin adam olduğunu size sandıkta gösterecek

  23. Selçuk Görür... dedi ki:

    Şurda sahte profille yazı daha adını soyadını açıklamaktan korkupta burda boş boş lakırdı eden insanlar…

    Seçimin ilk randunu kazandık lafını işinize geldiği gibi çekiştirmişsiniz amacınız adayları birbirine düşürmek 🙂 İlk raundu kazandık demek şu demek o beyniniz alırsa tabi… Başlamak bitirmenin yarısıdır o kafanız bu açıdan baksın olaya başka taraflara çekmenin anlamı yok… Biz hocayla bir yola başladık buda ilk raunt Allah nasip kısmet ederse ikinci raunttuda 30 mart gecesi kazanacağız … Ya bence varya hani olur ya AKP KAZANIR burdaki bu muhalefet yapan insanlardan çoğu gelip kutlar 🙂

    Yaptığı 3 devrimi söyliyim gerisini aç kendin bak az araştırmacı ol…
    1. Hastaneye eskiden neyle gidiyordun ? Sevkle… Peki şimdi ?
    2. Eskiden ilaç kuyruklarına giriyordun ? Şimdi ?
    3. Babası memur olan bilir hakkını almak için kapı kapı dilenci gibi fiş toplardı ? Peki şimdi ?

    Ve siz nankörler bu şekilde yapılanları göz ardı edip yapılmayanları öne sürmekle mükellefsiniz…
    Selçuğun bekçisi demek Vefa 😀 çok güldürdün beni başkan emin ol . O değilmiydi Şirinceden Beleviye yol yaptırmak isteyen ? O zaman Selçuk Mahalle olurdu 🙂 Zaten artık Kuşadası kataloglarında Meryem Ana Efes tanıtılıyor bilmediğiniz o kadar çok şey var ki boşa lak lak …

    Alim insan sükut eder , Cahil olan ispata çalışır. Siz ispatlama çabalarınıza devam edin …Saygılar 😉

    1. gözlemci dedi ki:

      Çalışanlar ile emeklilerden alınan 11 farklı katılım payı alınıyor. Çalışanlar ile emeklilerden hastane, eczane ve emekli maaşı üzerinden alınan 11 farklı katılım payı ne oluyor, o mu devrim.
      İlaç katılım payı, muayene katılım payı, reçete ücreti, tetkik farkı ücreti, erken muayene farkı gibi farklı isimlerle alınan ücretler mi devrim oluyor
      Sağlıkta atılan her adıma, para vermek mi devrim oluyor
      diyelim ki telefonla randevu aldın bedava mı 4 tl
      katkı katılım payları oranının yüzde 12’den, AKP iktidarı döneminde yüzde 45’e çıkması mı devrim
      Eskiden emekliler yüzde 10, çalışanlar yüzde 20 ile tek çeşit katılım payı öderken, kronik hastalar hiç ödeme yapmazdı. Şimdi hasta ile ilaç arasına paradan örülen duvarın kalınlığı yüzde 45’lere yaklaşması mı devrim oluyor
      İnsanlar katılım payı ödememek için doktora gitmeden ilaç alıyorlar bu mu akp nin yaptığı devrim

      1. aaaaa dedi ki:

        E ŞİMDİ OLDUMU GÖZLEMCİ SAYDIĞIN KALEMLERDEN KESİLEN BARALAR FAKİRE VEGARİBANLARA AKTARILIYOOR GEZETELERDE OKUMUYORMUSUN BİLAL,MUAMMR ,VE DAHA NİCE BAKAN COÇOKLARI YA